Fucking Gorky Park

Объявление

завітайте на новий портал Fucking Gorky Park Portal

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Fucking Gorky Park » Конкурси » Конкурс №2

Конкурс №2

Сообщений 1 страница 27 из 27

1

Бля тепер конкурс на кращий анекдот , вибиратиму я , приз пляшка пива, Оболонь світле  ! (зразу попереджую тупі анекдоти розглядатися небудуть)

0

2

Я так поняв всі сХе ніхто пива нехоче????

0

3

ти напиши до якого числа конкурс триває....

0

4

- Донечко, ти всі вареники з'їла???
- Так, таточку.
- Молодець, СУКА - ВСЯ В МАМУ!!!

0

5

Дешо уточню конкурс до 25 числа (неділя)

Кожен може написати тільки один анекдот напишете 2 або більше не розглядатиму ні одного!!!!!!!!!!!!!!

Хто хоче пива ВПЕРЕД!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0

6

- Бог, що для тебе 1000 рокiв?
- Одна секунда…
- Що для тебе мiльйон долларiв?
- Одна копiйка…
- Тодi тобi, напевно, не важко буде дати менi мiльйон долларiв?
- Одну секунду

0

7

svaryk написал(а):

- Одна секунда…
- Одна копiйка…
- Одну секунду

десь я його читала...а що, слабо самому придумати? або хоча б такий, що мало кому відомий... :haha:

0

8

Emo Doll написал(а):

десь я його читала...а що, слабо самому придумати? або хоча б такий, що мало кому відомий...

Я щось від тебе чую лише критику, а самій слабо зробити туж цікаву тему (ти писала що всі наші теми нудні), чи класний анегдот придумати!

0

9

я майже те саме написав але фантом гнида удалив моє повідомлення :mad:

0

10

svaryk написал(а):

самій слабо зробити туж цікаву тему (ти писала що всі наші теми нудні), чи класний анегдот придумати!

навіщо??

0

11

Emo Doll написал(а):

навіщо??

То не тринди значить!!!!!

0

12

Зара шота апріділю..... :rolleyes:

0

13

Скрипач смотрит в шпаргалку басиста Гоги, а там написано: СОЛ. Ежится, мнется, не выдерживает. Тихо карандашиком исправляет "СОЛЬ". Гоги-басист приходит и звереет: ничего не понимаю, было СОЛ стало СОЛ-Бемол.....
-Думаю хто розбирається в нотах той зрозуміє)

0

14

Emo Doll написал(а):

svaryk написал:

- Одна секунда…
- Одна копiйка…
- Одну секунду

десь я його читала...а що, слабо самому придумати? або хоча б такий, що мало кому відомий...

Ге, Сварику, це написав Павло Глазовий, та ще й у віршованій формі... а якщо справді, то це - притча, чи як там її назівати з перського гумору...
Во бля :)

0

15

Блять пацани ідіть на ХУЙ вот мій анегдот !!!
Коли я буду пить на халяву ????
і я всяку [фігню] тіпа оболоня не п"ю  я п"ю тільки чернігівське світле в банках, вот і усьо !!
З.І. Назарко повний лох

Отредактировано fantom (2007-04-17 19:30:27)

0

16

Щедрий мені тебе жалко  , вроді не малий а всетаки такий дурний , на халяву пий воду з крану :thank_you:

Отредактировано НазаРик (2007-04-18 17:12:09)

0

17

@6PU}{@H
Погоджуюсь з останными трьома словами.Прикольний анеґдот, а падло?

Отредактировано fantom (2007-04-18 17:40:09)

0

18

всьо захарили ідіть з своїм форумом.............. я іду звідси :mad:

0

19

Криївка партизанів. Старшина, перекладач і полонений "стрибок".- Cпитай москаля, де розташована їхня частина.- Руководитель спрашивает вас, где расположена ваша часть.- Я не скажу!- Москаль відповів, що не скаже.- То скажи, що зараз ми його катуватимемо.- Руководитель говорит, что сейчас вас будут пытать.- Я все равно не скажу!- Москаль каже, що все одно мовчатиме.- То клич хлопців із жаровенькою й цвяшками.[...]- А что это они внесли?- Это жаровня. Сечас в ней раскалят гвозди и загонят их вам под ногти.- Нет, нет! Скажите вашему начальнику, что я все расскажу!- Що там москаль белькоче?- Каже, що москалі тортур не бояться.

0

20

Ти на ... не пиши тих довгих анкдотів, бо б....я буду валити і бомбити

0

21

НазаРик написал(а):

всьо захарили ідіть з своїм форумом.............. я іду звідси

Спочатку ЕмоДол, далі сексуальний маньяк відомий як Назарик,хто наступний.....вижмває сильніший! *gangsta*

0

22

НазаРик написал(а):

всьо захарили ідіть з своїм форумом.............. я іду звідси

Слабохарактерний во!

0

23

Емодол це окрема тема)))))))))))

0

24

MiRock написал(а):

Спочатку ЕмоДол, далі сексуальний маньяк відомий як Назарик,хто наступний.....вижмває сильніший!

. Прикол, мені Фантом казав, шо Назарик вже три рази уходив і вертався

0

25

сидиь маленький ПДРСік посеред кімнати з маленькими такими кубіками на яких написані буковки: Ж, О, П, А
а над наи стоїть старший і каже страшним басом: поки не складеш слово ЩАСТЯ не випущу з відси

0

26

Я був щасливий! Я зустрічався з подругою цілий рік і в кінці ми вирішили одружитися.
Батьки допомагали нам любимими шляхами, друзі нас підтримували. А подруга? Подруга була просто
казка! Єдина річ, яка мене бентежила - це її молодша сестра. Їй було 20 років, і вона надягала
міні-спідниці і обтягуючі маєчки з великими вирізами. Вона завжди нагиналася, коли була біля мене, і
демонструвала свої трусики. Я упевнений, що це була не випадковість, оскільки вона не робила
такого більше ні перед ким. Одного прекрасного дня її сестра подзвонила мені і попросила, щоб я
прийшов і подивився на весільні запрошення.

Коли я прийшов, вона була одна. Вона мені сказала, що скоро я буду одружений, але
у неї є відчуття і бажання до мене, які вона не в силах подолати. Вона сказала, що хоче зайнятися
любов'ю зі мною тільки один раз, перш ніж я одружуся. Я був жахливо здивований і
не знав, що відповісти. Вона сказала: "Я підіймаюся вгору, а ти, якщо хочеш, просто піднімися до мене
". Я був шокований. Я застигнув в здивуванні, поки вона підіймалася по сходинках. Я постояв трохи,
потім розвернувся і попрямував напростець до вхідних дверей. Відкрив двері, вийшов з будинку і
попрямував до своєї машини. Мій майбутній тесть стояв на вулиці, із сльозами на очах він мене обійняв і
сказав: "Ми дуже раді, що ти пройшов наш маленький тест. Тепер ми точно знаємо, що немає більш
відповідального мужщини для нашої дочки! Ласкаво просимо в нашу сім'ю!"

Мораль розповіді: Завжди залишай презервативи в машині...

0

27

Звоню я ей и говорю, мол так и так, мой бизнес накрылся...
Приезжаю на квартиру, а её уже нету, и шмотки забрала.
Ну и х&й с ней! Зачем мне баба без чувства юмора?!

0

Вы здесь » Fucking Gorky Park » Конкурси » Конкурс №2