Fucking Gorky Park

Объявление

завітайте на новий портал Fucking Gorky Park Portal

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Fucking Gorky Park » Вермішель » Хочу придурушну дівчинку

Хочу придурушну дівчинку

Сообщений 1 страница 24 из 24

1

млін неуявляєте як мені ЗАРАЗ хочеться таку дівчинку шоб вона небула фіфою зарозумілою, а була тупо придурошною як я... а ще шоб любила пиво (але шоб ділилась) а ще шоб носила кеди... а ще слухала придурушну музику.... а ще шоб було про шо з нею побалакати....щоб пиздіти любила.... а ще погеготати... а ще шоб вона була хоча б трохи гарна (я не перебірливий)... а ще шоб якусь футболку носила з якимось тупим написом... ааа і ше шоб не морозилась.... це мої потреби на сьогодні...

0

2

Фант ти напевно не один тут такий, хто хоче таку дівчину!!! ...я наприклад би від такої б не відмовився!

0

3

Зразу видно, весна прийшла - мартовський сезон.

0

4

мяу-мяу-мяу.... мда мічти - мічти...

0

5

fantom написал(а):

а ще шоб вона була хоча б трохи гарна (я не перебірливий)...

бугага...ладно, Фант, не будемо ворушити темне минуле.....

0

6

мда гдє ти мая єдінствєная....мда *crazy*

0

7

Та шо не кажи але завжди приємно пізнавати про своїх старезних знайомих шось нове особливо про дівчат
особливо якщо ті починають слухати придуркувату музику

0

8

а ти шо собі тож таку хош, твою дівізію на....

0

9

Таких, до речі багато! Сама особисто знаю декілька штук. Хоча не гарно таких придурувашнитими називати, вони нормальні!!! А всіх фіфочок з моста треба поскидати, а потім контрольний в голову!!!!! *gangsta*

0

10

marinchik написал(а):

Сама особисто знаю декілька штук

негарно дівчат рахувати штуками...гг

marinchik написал(а):

Таких, до речі багато!

нєа...скільки не шукав....результат нульовий

0

11

fantom
Значить ти погано рахував!Я трохи схожа, тільки не ношу футболки з придурошними написами, і кєди в мене класні (принаймні не тільки мені подобаються), і пиво п'ю, але не багато, бо від нього пузо росте, не знаю наскільки придурошну музику слухаю, але мені подобається, інколи заходить і стаю придурошною...... *crazygirl* .Всяке буває.....Це ж не погано? ;)

0

12

marinchik
слюхай а я тебе знаю? :)  *crazygirl*

0

13

Sin написал(а):

бугага...ладно, Фант, не будемо ворушити темне минуле.....

:D

fantom написал(а):

marinchik
слюхай а я тебе знаю?

знаєш, ідіот, вона з нами на Фліті була, ше є деякі падробності, після яких ти її точно згадаєш :D

0

14

Придурошних дівчат придурошним хлопцям!!!!!!!!!!!! ...........емо-дівки не придурошні, а дурні, їх не враховувати!!!!
Взагалі починається літо, це ж пивний сезон, а після пива (ну мене наприклад) тяне до водки, а після водки (ну мене наприклад) тяне до дівчат!!!! А після водки з пивом, якось не сильно задивляєшся чи та дівка придурошна чи ботан якийсь!!!  АЛЕ УВАГА, ПО МІСТУ ХОДИТЬ СІФІЛІС, ОБЕРЕЖНО, НЕ УВЛІКАЙТЕСЬ!!!!

0

15

Гусъ
Які це подробності???Ти мене знаєш?
       Придурошних дівчат придурошним хлопцям!!!!!!!!!!!! .......
Це ти правильно сказав! І хто тут придурошний хлопець? Якраз такого шукаю!!!!!!
До речі, хотілось би побачити фото з Флітів!!!!!!!ДУЖЕ!!!!!І мене (оскільки ви мене знаєте..:)

0

16

marinchik написал(а):

До речі, хотілось би побачити фото з Флітів!!!!!!

зараз викидаю собі в альбом їх...якшо фотограф не проти...через півгодини заллю

0

17

fantom
Щось ти довго.............Так рідко пишете.........аж сумно..........напишіть мені..............не спиться........... :(

0

18

давай асю - напишу.... тут фотки з фліта виклав

0

19

marinchik написал(а):

Які це подробності???Ти мене знаєш?

знаю, і ти мене тоже мала б бачити, я був на йбнм Фліті в футболці КиШ :D

0

20

Передивилась фотки з Майдану, згадала!!! :)

0

21

marinchik написал(а):

Передивилась фотки з Майдану, згадала!!!

Вітаю :boast:

0

22

Суко вдушивби

0

23

о доречі форумчани я нарешті знайшов цю придурушну і повністю йобнуту дівчинку.....привітайте мене :) але я не скажу хто то *bzhum*

0

24

Тут i так половина знає!!!!!

0

Вы здесь » Fucking Gorky Park » Вермішель » Хочу придурушну дівчинку