Fucking Gorky Park

Объявление

завітайте на новий портал Fucking Gorky Park Portal

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Fucking Gorky Park » Вермішель » Кеди

Кеди

Сообщений 1 страница 23 из 23

1

Прийшла весна! Запєлі птіци! Час одягати своє улюблене взуття...Хоч всріться зі своїми берцами, але мене пруть тільки КЕДИ! вівА Кедам, вівА самому ліберальному взуттю... *pioner*

0

2

Хоч я їх ще ніколи не мав, все конверси та скейтери, але коли хтось іде в кедах меде душить ЖАБА! Саме рульне взуття!

0

3

Та нуууу конверси і скейтери то для буржуїв... наші радянські кеди за 15 грн то саме модно :)

0

4

Groundhog написал(а):

наші радянські кеди за 15 грн то саме модно

а ще модніше "прокачані" радянські кеди...

хто може викладіть фоти прокачки своїх кедів....(мої старі добрі кеди мама викинула :/ )

0

5

fantom написал(а):

Прийшла весна! Запєлі птіци! Час одягати своє улюблене взуття...Хоч всріться зі своїми берцами

Мене тоже пруть кеди  :lol:  , так шо користуючись моментом хочу попрощатись зі Steelами!

0

6

гг

MiRock написал(а):

так шо користуючись моментом хочу попрощатись зі Steelами!

тобі стіли не потрібні...???? то подаруй їх мені ;)

0

7

fantom написал(а):

тобі стіли не потрібні...???? то подаруй їх мені

Лапка влізе? :O

0

8

MiRock написал(а):

Лапка влізе?

я проріжу дірочки для пальчиків.... літом провітрювання, а зимою нігтями по льду буду гоцати і не буде слизько....в мене 44 розмір..

0

9

То на тебе в самий раз, в мене 37.

0

10

http://photofile.ru/photo/fantomik/1346063/large/40062787.jpg
Я загубив друга А.!! Одного дня я прийшов до школи, а його нема! Все що залишилось це КЕДИ! А. вернись, відкликнись не мій поклик, час пиво пити...

0

11

svaryk написал(а):

Я загубив друга А.!!

бля нє сип мнє соль на рану, то мої старі добрі кеди які мама викінула - вони були і поквецяні, і пофарбовані, а брудні вони бо то я прийшов після апфесту і вони всі в багнюці

0

12

Кеди-це круто,це саме класне взуття!20-рубльова резина The best!!!

0

13

Люди прийшла весна! Пора, коли можна вдягнути кеди, не маючи страху відморозити собі пальчики!

0

14

моє добро

0

15

marinchikніііііііштяяяяяк але в них напевно трохи жарко та і одягати-знімати трохи часу займає....зате виглядають руль :)

0

16

вдень то я в сандалях,а ввечері не жарко. а щодо одягати-знімати то да.........красота трєбуєт жертв!

0

17

Кеди штука рульна., бо
1 Дешево (15-20грн)
2 можна робити з ними всьо шо захочеш - малювати можна, аби був час і натхнення.
3 якшо вб"єш - не буде жалко, бо можна купити нові
4 ...
5 ...

Отредактировано p!F (2007-07-17 00:04:01)

0

18

Мені тиждень назад прийшлося викинути свої старенькі (правда подерті) кеди!!! :(
Так шкода шо не сфоткав на память!!!

0

19

а мої конверси вже 6 місяць не рвуться)

0

20

кеди кеди, в моїх кедах підошва лопнула, а я такі хуй де знайду, вониж такі як конверси тильки за 30 грн

0

21

Кеди, то найзручніше взуття...
Мої праворуч...на даний момент ушедші..)) бо бувші на чотирьох фестивалях влітку..))

0

22

А я знаю чиї справа!!!!
Я наприклад кєди зі своїм братом 3 рази на тиждень точно одягаю!!!1

0

23

Праворуч мої кеди!!!!)))))))))) :D

svaryk написал(а):

Я наприклад кєди зі своїм братом 3 рази на тиждень точно одягаю!!!

хм...а я вних постійно ходжу...правда вже щось прохолодно стає...(((

0

Вы здесь » Fucking Gorky Park » Вермішель » Кеди