Fucking Gorky Park

Объявление

завітайте на новий портал Fucking Gorky Park Portal

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Fucking Gorky Park » Забавлянки » Сценарій до п*єси

Сценарій до п*єси

Сообщений 1 страница 5 из 5

1

Кожен дописує п'єсу....не відхиляючись від теми мехіко...

"Запальне мехіко"
п'єса на невизначену кількість дій, та героїв....
Дійові особи:
Педро Лохвиця - сільський падонок, водій бульдозера
Санчо Де Паркес - мєсний шеріф, гарячий хлопець років 60-ти...
Антоніо Коцюба - білоруський емігрант, виходець села Сярбовиці
Василіна Коцюба - його жінка, проста, лінива, і красіва чувіха
Ігнасіо Самуїл - сільський пастор, алкоголік...
Ізудзо Сікурос - японський емігрант...
Кармелла - страшна провидиця і віщунка...
Самуелла - дурна і красіва бл*дь
Гектор - "хлопчик - реклама"
Макромір - Вождь племені "Сп*здь буханку", великий воїн і хороший прибиральник в таверні....
Інчучуни - учні Макроміра, вороги Клінта Іствуда...
Клінт Іствуд - "Звізда Запада"
Суроміру - "Звізда Востока" (В п'єсі не з'являється, бо живе далеко)
Ледокол "Арктика" - мєсний абонентський транспорт, велика, чугунна лодка прибита до каньйону вісьмома такими ж великиими чугунними гвоздями...
"чілюскінці дрейфують на льдіні" - старий меморіальний пам'ятник жертвам загибелі "Титаніка"
Мох і болото - терміни з біології, а також слова з місцевого жаргону....
Ліза - "Та шо вилізла з відомої картини Леонардо Да Вінчі, і змінила прізвище на Перекиньногучереззабор"
Містер Х - (Не Ікс а Х) - странний чувак якому всього мало, власник таверни...
Койот - страшна розбещена тварюка, кричить вночі і спить вдень (крім свят)....
Самальот - велике говоряще чудо прикріплене в барі на стелі...
Тінь - тінь..
Смерть на крилах - так собі смерть з ковбасою в руках і булавою
Авганістан - собака шеріфа, дуже злий і навіжений...
Дракон - маленька пташка схожа на папугу з великим носом
Індіанці - продвінуті корінні жителі...
Пустеля - пустеля, по ній дує вітер і вона шумить
(А також інші дійові особи які будуть добавлятись по мірі написання....)

і так....

ДІЯ 1

Пустеля.....вона шумить....по ній катається перекотиполе....під єдиним, і то засохлим кущем спить койот, бо сьогодні понеділок.....
На окраїні невеличкого селища чути регіт сичів і крик Авганістана - собаки шеріфа.....по селі шагає пастор Ігнасіо Самуїл, весь в багнюці, п'яний, і шось собі співає...
Поселу чути проноситься тихенький вітерець, все тихо і чудово...

Отредактировано DanKa (2007-03-11 00:14:52)

0

2

"рідна мати моя, ти ночей не доспала" - долиналось з вуст не сильно, однак до стану я така як вам треба, пяної Самуелли ( дурна і красіва бл*дь), яка не втему підспівувала пастору Ігнасіо Самуїлу, хоч він співав нікому не потрібну "Єдінственоя мая, кемто ти задр...". НІхто в цьому драному селещі не здогадувався, що українка Самуелла давно тужить за батьківщиною і через це виє укр. народні пісні і на стінах пише українські слова, типу "Х....Й" та "Fuck off"!
         Все почалось декілька років тому (бля я голодний в тексті вже проскакують питання типу де Кілька?), Самуеллу ще тоді звали Парашою, це древнє руске імя. Вона мешкала в українському мегаполісі Луцьк, це місто вона запамятала особливо добре, хоч і відвідала такі міста, як Львів, Київ, Гірка Полонка, ХАрків, все через те що  в Луцьку їй вибили 2 зуба. Вона тоді носила полосатий одяг, мала довгий чуб і дурний та бридкиий вираз обличчя. І одного разу прилізши гуляти до центру вона сказала що слухає КИШ ((для тих хто не знає Кароль і Шут), і непоганий хлопець Богдан, побачивши, що кобіта, слухаючи непогану музику, має фіговий вигляд вибив їй парочку передніх зубів, щоб вона була схожа на лідера вище згадуваного гурту...... Однак їй це не допомогло, бо вона ТУпа і відносилась до течії ТУПОС_ЕМОС і її випирали з будь-якого культурного закладу, приміщення, парку, двору, де там ще засідає еліта міста. Саме через це вона переїхала в цю богом забуту місцину, а саме країна Мексика, місто Вареники.
        День дівчинки починався з того, що вона ішла в НУжник, який знаходився за хатою. Нужник мав досить пристойний вигляд, навідміну від дічинки-блядь, він був зроблений з щільно прибитих одна до одної досочки, на дверях було написано "Срати тільки в дирку", однак відкривши дверці ставало зрозуміло, що тут ніхто не вміє читати. Але день проходив не внужнику, це я щось зациклився. Основою життя для Самуелли була сімя, робота і коханий Антоніо Коцюба (білоруський емігрант, виходець села Сярбовиці), але кохання було в неї до нього не справжнє, вона просто побачила в ньому щось рідне, щось словянське, а в нього ще я бабушка зустрічалась з українцем, да чого тут соромитись, вона з ним трахались у всіх позах камасутри і не тільки, фантазії в них вистачало.
        Саме через брудного Антоніо Коцюбу вона пішла працювати шльондрою, хоча це вона казала знайомим, а сама для себе вона знала, що це рульно робота, отримуєш кайф да ще й платять не погані гроші. Антоніо Коцюба не розділяв її почуття, вона для нього була "безкоштовний секс", так вона називалась в нього у телефоні.

0

3

Бля...Сварик.....я ж написала....не відхилятися від теми мехіко.....(але прикольно вийшло...гиги)

0

4

...десь не далеко в каньйоні сидять індіанці і курять трубопровод мира...всі сидять у колі,а посередині тліє багаття...їхнього вождя звати Макромір,що в перекладі "велика ротяка",він ковиряється тамаговком в зубах при цьому намагається пояснити молодим воинам "інчучунам" всі тонкощі індіанського буття...Макромір(з тамагавком у роті):"Ото слухайте сюда...ото ті шо там...вони зовсім не такі ,шо там ті...я як був малий їх зовсім не було...були тіки я мій кінь "Блискавка" і Клінт Іствуд...так получились ви..." всі машуть головами в яких понастромлено гусячіх пір*їв при цьому роздаеться звук схожий на звук маракаса...жінки індіанки пораються з дітьми...кайоти сплять...дракони літають....

0

5

Оу оу оу .... Кричать злі койоти на місяць! А в їх вої відчувається якесь несамовите дитинство і беззахистність, прямо як і у дітей з якими порається стара індіанка Кальстрео. З цих спостережень можна зробити висновок, що усі ми залежимо від наших опікунів... А от і дракон вирішив попестити своє маля і приніс йому малу картоплю фрі і буріто - з ресторанчику "АміГО" недалеко від ведмежої скелі...

0

Вы здесь » Fucking Gorky Park » Забавлянки » Сценарій до п*єси