Fucking Gorky Park

Объявление

завітайте на новий портал Fucking Gorky Park Portal

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Fucking Gorky Park » Українські гурти » Холодне сонце

Холодне сонце

Сообщений 1 страница 20 из 20

1

От такий собі гурт, одні кажуть шо то готика, інші шо попса... а шо ви собі думаєте ааа??

0

2

Думаю що попса срана))

0

3

Попса! Але я маю автограф!!!!!

0

4

svaryk написал(а):

Попса! Але я маю автограф!!!!!

Де вцепив?

0

5

НА UP-fest'і!
Там майже всіх маю хто виступав!!!

0

6

svaryk написал(а):

Там майже всіх маю хто виступав!!!

уїбан холодне сонце на апфесті не виступали :lol:

0

7

БЛя ! Вибачайте, з Навколо Кола перепутав!! Просто дві хуйові групи з схожими назвами!

0

8

Педорастичний голос у вокаліста :D

0

9

Не чув але обісрати не гріх
ЛАЙНО

0

10

Вроде готика, поп)) Не чув...фото бачив...(сакс)

0

11

ага шось типу Хіма....по суті чув шо їх називали украйнським Хімом

0

12

Нехр... ви не шарите в готиці  а це нормальний гурт і гарна музика...не хоч не слухай а коли поганий настрій то канає

0

13

чула ПРО групу..а її не чула. дайте!

0

14

Forever_autumn нагадаєш мені я тобі по асьці кину... :) але напевно це тобі не сподобається ;)

0

15

fantom написал(а):

уїбан холодне сонце на апфесті не виступали

Оце Сварик шмига :D (не з 11-а)

0

16

Холодне Сонце - це готичний рок і love metal.  Могли б уже допетрати.  Послухайте їхні "Безкрилий ангел", "Де росли ці квіти" та інші  пісні. І зрозумієте,  що  це сильна група.  І  що вона теж має право на своє існування.  А сидіти і втоптувати щось у лайно не знаючи,  що  то таке не варто.

0

17

Похмура постать у плащі з'явилась на українській готичній сцені раптово, з краю покинутих замків, сивих гір та тисячолiтнiх лісів наприкінці минулого року. Гурт Холодне Сонце приніс з "української Трансільваніі" присмак того кохання, що несе ласкавий подих смерті та погляд очей, що проводжали сердце в останній танок душ...

Холодне Сонце засновано на початку цього тисячоліття, у 2000 році. Після постійних пошуків людей спільної ідеї та спільної стихії з оригінального складу залишився тільки харизматичний лідер гурту - Василь Гоцко. Не звертаючи уваги на злий шепіт долі, оригінальна суміш gothic rock та love metal, яку критики охрестили "меланхолійною готикою", впевнено починає займати перші місця в Top40, HitTon та інших українських радіочартах. Характиризуючи незвичну стилістику гурту, преса проводить асоціації з музикою таких зірок темно-романтичної хвилі як HIM і THE 69 EYES. Випадково опинившись на престижному фестивалі "Перлини Сезону-2004", Холодне Сонце з ходу займає друге місце і виводить похмуру естетику готики на ТВ-екрани країни.

Звідки інформація не пам"ятаю

0

18

Santen написал(а):

Холодне Сонце - це готичний рок і love metal

гг...прям як ХІМ...вокаліста якого по расказам нашого іменитого Фантома забили якісь сатанюгі...гг

0

19

Baster написал(а):

гг...прям як ХІМ...вокаліста якого по расказам нашого іменитого Фантома забили якісь сатанюгі...гг

Це така правда, як те що я купив собі моциклета Хонду!!!!

0

20

яка вписду готика?попсовий рок.хоча деякі пісні с півом патянуть!але все одно лайно в загальному

0

Вы здесь » Fucking Gorky Park » Українські гурти » Холодне сонце