Fucking Gorky Park

Объявление

завітайте на новий портал Fucking Gorky Park Portal

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Fucking Gorky Park » Вермішель » Улюблені та найхеровіші фільми

Улюблені та найхеровіші фільми

Сообщений 1 страница 20 из 20

1

Напишіть, який фільм для вас є найулюбленішим, а який найхеровішим (бажано з коментарями)!!!
І взагалі пишіть всякі цікаві хуйні про СІНЕМА!!

0

2

Сінема то рулез! Люблю всякі фільми:
Історичні - Гладіатор , Троя ....
Комедії всякі, Екшени, Пригоди, Фантастику(тільки у межах розумного).
БОЙОВИКИ задрали... Всі одинакові, хоча є й нормальні!
БУУУУ!

-1

3

Попрошу не триндеть, як попереднє повідомлення, а писато хоч трішки поточніше(який стиль, що за фільм, що в фільмі)!

0

4

"Reqiem for a dream" - один з фільмів який мені дуже сподобався! В ньому розповідається про життя наркоманів і водночас про негативний вплив наркотикі..!

-1

5

ага реквыем рулез....дивився УХУъвав.........

0

6

Щас дивлюсь ТАКСІ 4!!! Люк Бессон в свому репертуарі........    але тачка краща стала!!!!!!

0

7

Приблизно 70% всього що випускають-галіме лайно. Була подівилася "Жару"- ну і фігня ж

0

8

Згадав культове кіно "Крестний отец"! Там є прикольний момент, коли чувавчок на скрипці грає і з нього починають ржати бариги! Він собі спокійно виймає ствол, усіх вбиває і далі рубає на скрипці! *gangsta*

0

9

Хто дивився Cradle of Fear....

0

10

Хто дивився фільм Марія-Антуанетта! Дайте відповідь!! Якого хуя тут роблять ці кеди?
http://www.apostol.kiev.ua/temp/lj/Mariya_Antuanetta_reliz_tracker.binural.ru.0-55-52.620.jpg

0

11

Бойцовский Клуб:
Фільм крутий, того чувака, шо головний герой (не Бред Піт) - жалко, тьолка, яку Піт трахав - страшна, чувак Боб з цицьками - жир, курси на які ходив чувак (не Бред Піт) - матьорі (особливо курси тих, хто має вмерти від туберкульза), там де Піт сцяв в супи буржуям і ставив в кінотеатрі кадрик з члєном - круто, татуєровочка на поцарапану руку кіслотой - руль.........................і ше пісня F.P.G. є кльова (однойменна з назвою фільму)!!! :D

Отредактировано Гусъ (2007-05-08 16:27:55)

0

12

Народ....а як вам Зелена миля?Трішки важкий фільм,як на мою думку.....

0

13

А ще Пироги та Очень страшное кино кайфові комедії......!

0

14

DanKa написал(а):

А ще Пироги та Очень страшное кино кайфові комедії......!

Тупі комедії, але посміятись можна!!!
А Зелена миля - охупіздітєльний фільмєц!

0

15

svaryk написал(а):

Тупі комедії, але посміятись можна!!!

Угу....та там здохнути зі сміху можна......те,що тупе завжни смішно!

А Ефект метелика?Я дивилася його на одному диханні!Але не кожен його зрозуміє....навіть я з першого разу не все зрозуміла....теж психологічно-філософсько важкуватий фільм...просто СУПЕРР!!!!!!

0

16

"Форест Гамп"- це просто крута штука яку варто подивитися

0

17

Byjok написал(а):

"Форест Гамп"- це просто крута штука яку варто подивитися

Це здається там Том Хенкс,так?Крутий фільм теж!Я взагалі-то дуже люблю Тома Хенкса....він знімається в просто хітових фільмах!

0

18

DanKa написал(а):

Це здається там Том Хенкс,так?Крутий фільм теж!Я взагалі-то дуже люблю Тома Хенкса....він знімається в просто хітових фільмах!

Особливо фільм "Термінал"!!!!!!! Фільм рулить!!!

0

19

Фільм про гастербайтера з югославії :D

0

20

Гусъ написал(а):

А мені найбільше запам"яталось як вони мило варили. Оце клас :cool:
А та "страшна" тьотка здається в Гаррі Поттері грала

0

Вы здесь » Fucking Gorky Park » Вермішель » Улюблені та найхеровіші фільми