Fucking Gorky Park

Объявление

завітайте на новий портал Fucking Gorky Park Portal

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Fucking Gorky Park » Взагалі музика » 100% - ний плагіат

100% - ний плагіат

Сообщений 1 страница 8 из 8

1

Досить часто зараз зустрічаються випадки, коли деякі нерадиві гурти (часто - густо ті, що продукують музику далеко не вищої якості) плагіатять пісні вже більш відомих і досвідчених гуртів. При чому схожість іноді неймовірна. Я сам довго ржав, коли вперше почув пісню Iron Maiden Transylvania (а це одна із їхніх перших пісень), і впізнав знайомі ріфи з флітового Їжака. Причому хитрюги з Франківська навіть не додумались хоч якось її переробити, мовляв, хто такі Iron Maiden, ніхто і не помітить схожості..... до речі в Залізної Діви катали всі кому не лінь, наприклад я вже сам чув знайомі до болі мелодії в Арії і Papa Roach. Тому, любі форумчани пишіть, хто які сплагіачені пісні і в кого чув....  ...
P.S. 2Назарко: А Фліт - все таки фігня.

0

2

Прокрутіть цю пісню по радіо
Ну прокрутіть цю пісню по радіо о о о !!!
Да Фліти взагаліто Офспрінг копіюють... Я послухав ранні альбоми!!! Це просто копія!
Так ще , ФПГ катають з цсім відомого(чи невідомого) Експлоітед!

0

3

УГУ наїбільше мене харить тещо є такий виконавець шансону ПЕТЛЮРА(в нього ще голос такий підарський і це без приколу) переспівав пісню ГрОб навіть 2 СУКА а мої гопи з гуртожиткак ходять і наспівують ті пісні а мене рве з середини бо атм навіть слова трохи перекручені щоб без матів і по попсовому про зону

0

4

Ария(Беспечный Ангел) спиздила пісеньку в Golden Earring(Going To The Run), музика ідентична слова схожі, можливо просто недосконалий переклад на російсько в Арії!!!!!!!!!!!!! .........подивився в неті Golden Earring заспівав цю пісню перший!!!

0

5

svaryk написал(а):

Ария(Беспечный Ангел) спиздила пісеньку в Golden Earring(Going To The Run), музика ідентична слова схожі...

Зі всією моєю повагою до цього гурту, мушу визнати, шо катала Арія в всіх, кому не лінь. В Iron Maiden пісень з 30 сплагіатили, причому схожість дуже велика (сам перевіряв). Але Їх зрозуміти ще можна, починала Арія в 80-х, коли Iron Maiden були вже знаменитими, і можливо єдиними в свому жанрі, тому рівнятись було просто ні на кого, окрім них. Але все-одно Арія - рульна група.

0

6

Сектор Газа - четверта(чы якась ынша) Ария Ивана повныстю ыдентична з Нырвана - Слывер.....але мны пофык....ы те ы ынше слухаю...

0

7

Я на какомто сайте давно когдато прочитал, что самый крутой плогиатчик ето Д. Билан. Катал ешё больше чем я за партой

0

8

Попса, всі плагіти вони...
Хай сосуть мій (льдяник)...

0

Вы здесь » Fucking Gorky Park » Взагалі музика » 100% - ний плагіат