Fucking Gorky Park

Объявление

завітайте на новий портал Fucking Gorky Park Portal

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Fucking Gorky Park » Молодіжні субкультури » гОПи нах - це не субкультура, це бИдло...

гОПи нах - це не субкультура, це бИдло...

Сообщений 1 страница 25 из 25

1

обговорюєм :bad:

0

2

А шо тут обговорювати, а Фант? По-моєму ця тема занадто вже заїжджена.... Всі з нас знають, хто такі гопи, і "бидло" - це слабо сказано..а на форумі ж гопів немає, так шо нема кому їх захищати.

0

3

Sin написал(а):

на форумі ж гопів немає, так шо нема кому їх захищати

ахаха  :lol:  а що, їх ще хтось захищає?

0

4

Emo Doll написал(а):

ахаха    а що, їх ще хтось захищає?

Вони між іншим один за одного готові хочаб побитись, навідміну від всяких....

0

5

svaryk написал(а):

точно, хтось таки захищає...

0

6

гопи ригулі все

0

7

Тьху....
Гопнєги размножаються почкованієм КЕПОК... Гражданє товаріщі унічтожайтє КЕПКИ...
ги ги...
а взагалі то моє місто просто місце збору унікальних екземплярів гопів.... є на що повтикать...
))

0

8

ГОПніки гопи гопи! Це повнний відстій! Гопи майст Дай... да зараз щохвилини можна почути фразу:
Есть 25копищек
Есть сігара
Шо ніфар, да
Іді сюда нахуй
...

Цей список можна продовжувати ще і ще! Аж поки вони не придумують новий Матьрий лексікон!

0

9

Гопота - сакс. Однозначно.

0

10

ви ненаписали жодного розумного слова це сказав один із тих з ким я живу в гуртожитку(він вродіб не гоп але любить ШАНСОН)

0

11

Гопи лохі))

0

12

http://bidla.net/ - я перлась від сміху

Отредактировано Kirika (2007-04-09 18:14:09)

0

13

svaryk написал(а):

Нєа, вони за когось можуть побити. В пропорції десь 1 на 10, чи 2 на 30 штук. Сам він ніхто, но коли заду шайло таких самих "валєр", він крутий.)

0

14

Панк-пін: знач. він гоп! ...а ти хіба нє?!

0

15

Я етох засранцев гробил, гроблю, и гробить буду, что бы другие от них не страдали, как я в детстве. Тем более в моём родном городе гопов до и больше

0

16

punk-pin
скажи буриму! якщо любить шансон то буде гопом, зная бурима на половину воно

0

17

ви бля діти йобані як ви мене заїбали скікі нахуй мона!!!!!
Є така супкультура ГОПНІКІВ-щелкать СЕМКИ, носити абібас, кепки, спортівние костбми, тухлі туфлі з тупим квадратним наском!
коли ти підходиш до гопніка і кажеш дай тіпа пацан сігару їбать - він бере мобілу визвонює 40 рил і вони починають хуярити тебе, а потім він каже що він невєбений поцГОП

0

18

Що саме смішно ви їх так обсираєте а прийде 3 пацаньчіка с района то ви у*обуєте куди очі бачать=))) ыыы

0

19

ой,щось я сомніваюся ,що наші браві хлопці будуть уйобувати від гопів.....була колись ситуація,і ніхто не пересрав....так шо не базарь,чувак :P

0

20

Marintusss написал(а):

хєх ну напевно прийшов малий метр з шапкой, і начав "Пацани дайте 50 манет"....

-1

21

Skull
ТО ти щас про центрових? чи про прогеров??? бо я от знаю пару тройку Яким так скажем похуй... і вони свято стоять на черзі за своїм пиздяком!!

0

22

punk-pin то я про тих які на "раз,два,три" вйобують, а потім на нормальних чюваків починаються наїзди зі сторони гопотні...бо останні думають, що якшо ті вйобують то можна і до цих доїбатсо.

0

23

Вони вчора на драму прийшли і піздити всіх хотіли ,питаня де ДІДИ драми були?

0

24

ахахахахаха) а то я думаю чого вчора в горькому було нашествіе дутей драми)))))))))))))) бльо) то вони переховувались) Єто жесть! гопам +1)))) от такі от у нас в мусті неформали, а особливо панки) а там у центрі знаете скільки панків) та напевно більше нів у всьому радянському союзі

0

25

Ви що пацани, гапов піздити надо я б піздив якби вжопу пяний не був

0

Вы здесь » Fucking Gorky Park » Молодіжні субкультури » гОПи нах - це не субкультура, це бИдло...