Fucking Gorky Park

Объявление

завітайте на новий портал Fucking Gorky Park Portal

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Fucking Gorky Park » Взагалі музика » Рок - музика 70-80-х - золота епоха світового року.......

Рок - музика 70-80-х - золота епоха світового року.......

Сообщений 1 страница 21 из 21

1

Кінець 60-х - початок 70-х........Відразу асоціюється з появою таких легендарних гуртів як Led Zeppelin, Deep Purple, Pink Floyd..... середина 70-х - Sex Pistols, Rainbow, AC/DC, Iron Maiden, далі - Exploited і Guns'n'Roses.... На цій музиці виховувались наші татусі і мамусі, не зважаючи на те, що більша половина з них була заборонена в "странє совєтов"... На мою думку, краще цього нічого поки що нема.... Пишіть, що ви думаєте з цього приводу....

0

2

не зовсым....ы в сесесеры в высымдесятих не выдставали....в той час вже був Цой...Сектаруха...ГРОБ...ы тд...

0

3

я звичайно не тількі про забугорні гурти кажу, хоча все-таки погодься, з Британії вийшло тоді найбільше кульних гуртів...... я взагалі про музику тих років.... порівнюючи з нашим часом, якісної музики стає все меньше і меньше....а жаль

0

4

Baster написал(а):

не зовсым....ы в сесесеры в высымдесятих не выдставали....в той час вже був Цой...Сектаруха...ГРОБ...ы тд...

та срср завжди у всьому відставала і через заборону рок музика не могла нормально розвиватись... хіба що під час перебудови тоді і з"явились ці гурти, ти ще забув згадати АлісУ... теж дуже поважний гурт, створений у той час

Отредактировано fantom (2007-03-03 23:22:33)

0

5

Так і справді! Порівнюючи з нашим часом, якісної музики стає все меньше і меньше....а жаль! великий жаль... :( Але гурти і команди того часу незабуваються і стають дедалі ціннішими і оригінальнішими! Респект золотому періоду рок музики 70-80років і всім його учасникам! Це кул... варто згадати скільки зявилось нових субкультур і напрямів які і досі зустрічаються нам на вулиці і учасниками яких ми є! А стилі моди... Справді це золота епоха, яка нажаль як і все в світі закінчується, перестала своє існування! Але місце для неї завжди буде зайняте у наших серцях і душах! Так і чи не пора починати платинову епоху? Було б кльово якщо б вона почалась зі "СліпеРа"!!! Який старається передати своє світобачення і викладається на повну!

0

6

мда після кризи панку кінця 70-х дійсно (але "пАнК - не вмер ") було створено повно нових напрямів в музиці... це відкрило фактично дорогу хардкору поч. 80-х та гранджу поч. 90-х......

0

7

Про гранж напишу завтра, бо страшенно голова болить! але думок якими можна поділитись є дуже багато!

0

8

60-70 так добрещо є якби не було яб сам придумав а от кін70 поч 80 до 90 оце ЧАС саме пістолзи нірвана наив кіш ГрОБ(нанананананананй краща група) Панк бум РОзвиток АНАРХІЇ не те що зараз одні аматори і АМАТОРІ

0

9

punk-pin написал(а):

пістолзи наив кіш ГрОБ(нанананананананй краща група) Панк бум РОзвиток АНАРХІЇ...

Ну, мля, чого тут зібрались лише зациклені на панк - року люди.... я ж не тільки про панк веду мову....ех, не знайду я тут собі однодумців :mad:

0

10

Не можу ні хуя поняти, слухайте те шо подобається і на хуя задумуватись де золота епоха, де срана

0

11

от всі ці назви викликають ностальгію якусь -- хоча сама не відношуся до генерації отих самих "татусь і мамусь" :)
багато народу кричить і доказує, що прагрєсіффнай маладьожи на хєр тра оті Пінк Флойди, Зеппеліни, Бітли і т.п. ідіоти-- це потрібно знати, так само як і знати історію.
оскільки це є база, а таке хвалене і обожаємає деякими особями нове, це є добре забуте, зміксоване, асимільоване у нових течіях старе

0

12

Forever_autumn написал(а):

багато народу кричить і доказує, що прагрєсіффнай маладьожи на хєр тра оті Пінк Флойди, Зеппеліни, Бітли і т.п. ідіоти-- це потрібно знати, так само як і знати історію.

я знаю це все лайно, але мені від цього не легше :/

0

13

Гусъ а що? всьо тяжелєєт і тяжелєєт?

0

14

Forever_autumn написал(а):

Гусъ а що? всьо тяжелєєт і тяжелєєт?

я шось трохи не поняв питання

0

15

Гусъ

я знаю це все лайно, але мені від цього не легше

0

16

а, ну да, ну да

Sin написал(а):

середина 70-х - Sex Pistols

я б сказав кінець 70-х *happy*

0

17

Гусъ написал(а):

я б сказав кінець 70-х

маладєц, Гусь, шо виправив. але їх перший виступ був в 75-ому(ще без Сіда Вішеса) - як не як середина. 

Гусъ написал(а):

я знаю це все лайно, але мені від цього не легше

Ти зараз схожий на якогось НіФаРа з драми(це найстрашніша образа), якому дійсно аби помощнєє... Ладно,шучу Гусь, вони там крім Сліпкнота і Аматорі нічого не чули, а ти все ж таки розумний чувак. Згодся, що зараз в рази зменшилась кількість якісної рок-музики, порівняно з тими часами (навіть якщо взяти твій улюблений панк)

0

18

Sin написал(а):

маладєц, Гусь, шо виправив. але їх перший виступ був в 75-ому(ще без Сіда Вішеса) - як не як середина.

якшо в 75-тому, то значить і без Роттена :D

0

19

а такого не могло бути, бо Роттен прийшов в групу в 76-ому, і він же придумав назву Сех Пістолс ^_^

0

20

А я слухаю якраз хардрок 60х 70х і мені це дуже подобається. По-моєму це ніколи не застаріє. Sin тобі великий респект за Deep Purple in Rock! Панкото слухай но пінк флойд і повертай назад свій кішом виїджений мозок!  *skull*

0

21

Keriuho написал(а):

А я слухаю якраз хардрок 60х 70х і мені це дуже подобається. По-моєму це ніколи не застаріє. Sin тобі великий респект за Deep Purple in Rock! Панкото слухай но пінк флойд і повертай назад свій кішом виїджений мозок!

2 Keriuho - респект і уважуха тобі, чувак...

0

Вы здесь » Fucking Gorky Park » Взагалі музика » Рок - музика 70-80-х - золота епоха світового року.......