Fucking Gorky Park

Объявление

завітайте на новий портал Fucking Gorky Park Portal

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Fucking Gorky Park » Пропозиції » Ваші пропозиції

Ваші пропозиції

Сообщений 1 страница 30 из 80

1

пропозиції по роботі форуму :D

0

2

А чого смайлик  *crazy* не відображається,га Фантом......недоробка.......аяяяй..... *gangsta*

0

3

DanKa написал(а):

Фантом......недоробка

ГАГА фантом - недоробка!!!

0

4

мені впадло колупатись в коді форуму тому взагалі нахєр видалю цей смайл

0

5

fantom написал(а):

мені впадло колупатись в коді форуму тому взагалі нахєр видалю цей смайл

А блін хакер хренов!

0

6

Пропоную розмістити ДУЖЕ ДОРОГУ рекламку,форума, на якомусь ДУЖЕ ДОРОГОМУ і розкрученому сайті..!:)

0

7

Так тре зібратись і порозкідувати дохіріще ссилок на наш форум на різних сайтах, хай люд збирається, БУДЕ ВЕСЕЛІШЕ!

0

8

NAZEK написал(а):

Пропоную розмістити ДУЖЕ ДОРОГУ рекламку,форума, на якомусь ДУЖЕ ДОРОГОМУ і розкрученому сайті..!

І ти це все спонсорнеш :big_boss:

0

9

назарко а ти дійнсо їблан і це тра повісити на сайт
Зробіть шоб я заходив на ваш сайт і там вибирав чи я хочу на форум чи на
подивитись фото чи репетиції чи біографію учасників.і в одному дизайні..
і ше придумайте свій логотип
і не прикидуйтесь панками чи просто неформалами.бо з сторони вам це не личить
знайдіть в собі іншу фішку і цим захоплюйте людей якшо ви хоче вже так бути гуртом
і прочитайте це всі бо я бачу шо колишній азарт пропав!!!!!!!!!!
і навіть серед вас бувають конфлікти за дрібнички...
якшо ше шось згадаю напишу
мудаки...

0

10

і адмін не буть таким мудаком
забери ці образливі назви користквачів типу Стукач-новинар  Писюльщік сраний  Губошльоп

0

11

xxx написал(а):

і адмін не буть таким мудаком
забери ці образливі назви користквачів типу Стукач-новинар  Писюльщік сраний  Губошльоп

Напиши в цій темі кращі, поміняю!

0

12

xxx написал(а):

назарко а ти дійнсо їблан і це тра повісити на сайт
Зробіть шоб я заходив на ваш сайт і там вибирав чи я хочу на форум чи на
подивитись фото чи репетиції чи біографію учасників.і в одному дизайні..
і ше придумайте свій логотип
і не прикидуйтесь панками чи просто неформалами.бо з сторони вам це не личить
знайдіть в собі іншу фішку і цим захоплюйте людей якшо ви хоче вже так бути гуртом
і прочитайте це всі бо я бачу шо колишній азарт пропав!!!!!!!!!!
і навіть серед вас бувають конфлікти за дрібнички...
якшо ше шось згадаю напишу
мудаки...

не думайте нічого поганого то моя особиста думка
  :rolleyes:   тоді прийдеться все спочатку робити....гг в мене була ідея на укозі зробити сайтець... зрозумій то все не зовсім серйозно: і той форум, і сайт - просто стьоб і прикол.... то всьо шо ти кажеш звичайно кльово : і дизайн, і лого....я про то всьо думав, але тим нема кому і коли займатись... якшо нікому не буде цікаво то форум загнеться - я нікого силою сюди заганять не буду...а поки комусь цікаво то хай живе, якшо тобі це цікаво - допоможи нам... доклади свою частку... а про нефорів-панків то незважай то той самий стьоб... зрозумій - основний контингент цього форуму - купка людей яка один одного дуже добре знає і ми маєм, як то краще сказати ... свої уставлені звичаї... і той прикол з нефоро-панками то теж елемент наших звичаїв... 
про ранги: пропонуй свої - поставим на голосування... встановим нові...

пс. дякую за тверезу і виправдану критику

0

13

треба подумати над тим шоб тут не були тільки ваші друзяки а ще інші
бо можна поговорити і в школі
Зроби лінк з якихось інших саятів поговоріть з Ковальом

0

14

Шмигеля ти гнида слідкуй за своїм язиком , бо ти починаєш харити

0

15

Я пишу тобі ше раз бо ти я бачу з першого разу не розумієш!!!!
Не матюкайся на форумі !!!!!!! :black_eye:

0

16

І ше тебе ніхто не заставляє заходити на цей розділ і читати повідомлення
І я не називав ніякого прізвища!!!
Якшо ти маїш чим думати то зроби це
і більш не роби такого , :mad: бо я перейду до більш радикальних методів боротьби з придурками!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0

17

та мені всерівно поняв , бо єдиний придурок тут це ти  :mad:

0

18

це розділ де дають пропозиції на форум, а не наїжджають один на одшого, а від тебе нічого толкового не видно
подумай над цим

0

19

Ой дякую просвітив тему розділа , можна подумати ти тут нічого зайвого не пишеш!

0

20

щось занепав ваш форум...нових повідомлень не видно(( невже набрид?? О_о

0

21

нє не напбрид, просто адмін не може тимчасово в неті сидіти ;)

0

22

давайте якось урізноманітнимо цей форум. користувачам мабуть скучно...в особливості мені :)

0

23

імхо тре новий форум починати: без матів, взаємних образ і з правилами, бо з цього форума вже нічьо не буде....то був тік тестовий

0

24

ніфіга собі тестовий!!! не тре нового, і цей нормальний, просто ви придуркі, вам таке довіряти не можна. навчіться нормально спілкуватись і в тему!!! бо почитавши усі ваші попередні повідомлення можна дійти не втішного висновку((( (тільки без образ, самі рпозумієте, що паскудите форум, а він кльовий!!)

0

25

Лади буду по трохи розгрібати цей завал...

0

26

шо б ви авсі не казали, а форум потрохи помирає...... зараз максимум - кілька повідомлень в день, а колись було.... памятаєш Фантом? яка причина - основна, по-моєму вихід дівчинки-емо з форуму, а якщо серйозно - головна мета форуму була погнати один з одного (хоча він і не для цього створювався) ..... погнали...... набридло.......тепер форум пустує.

0

27

Предлагаю шоби адміни каждому участніку форума кожного тижня в неділю опреділяли пиво! Тоді і фанатами ставати будемо. І веселіше буде=) Ну як? *pioner*

0

28

гг замість того шоб ставити пиво кожен тиждень, можна одноразово видати всім по губозакаточній машинці марки "Пенсіонер2000", і овци цели і волкі сити.....

0

29

гИ СМІШНО) А шо то за Репутация:   [+6/-20] ? Абясні

0

30

Розумний басіст написал(а):

А шо то за Репутация:   [+6/-20] ? Абясні

це форумчани ставлять тобі симпатії і антипатії. А Фантом, мабуть, найненависніший тут чувак.

0

Вы здесь » Fucking Gorky Park » Пропозиції » Ваші пропозиції