Fucking Gorky Park

Объявление

завітайте на новий портал Fucking Gorky Park Portal

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Fucking Gorky Park » Вермішель » ВІЙНА - добро чи зло?

ВІЙНА - добро чи зло?

Сообщений 1 страница 10 из 10

Опрос

Яка ваша позиція, за чи проти ВІЙНИ?
ЗА

33% - 3 ПРОТИ

66% - 6
ЗА

44% - 4 ПРОТИ

55% - 5
Голосов: 9

1

Я виступаю проти війни! То не якісь там солдатіки і войнушки з пестіками, а це цілком серйозна річ! І я не хотів би відчути III Світову на своїй шкурі чи шкурі своїх близьких!
Пишіть ще як ви думаєте буде вона чи нє...

0

2

Війна це анархія, а анархія це круто *gangsta*

0

3

Якщо буде 3-тя світова, то навряд чи там будуть солдатики, в хід піде атомна, біологічна чи ще якась зброя, або на нас нападуть інопланетяни і всім капець...

0

4

НазаРик написал(а):

:O Виходить війна-це круто :/ .....м...да....ти зовсім здурів :mad: ....як казав fantom:"nach Lipiny"  ;)

0

5

я вважаю, що війна це не правильно, але якщо вже постане тоакий вибір "здаватись чи боротись", то думаю, що все ж боротись. Не хотілось би показувати нашу країну слабкою. Навіть у 1776 році, коли була розглянута декларація про незалежнісь (я про США), то влада розділилась на 2 частини, одні стверджували, що "країна не може бути створена на базі війни", а інші, що "соромно за країну, яка боїться воювати" (вважаю, що дві сторони повністю праві). Але Б.Франклін, пояснив, що країна не може агресивно пропагувати війну, і разом з тим не може здаватись слабкою та беззахисною. Отже потрібно, щоб було і те і інше, хтось захоче воювати, а хтось виступить проти цього! І якщо є ті, хто за війну, то вони розуміють, що залишись ще розумні люди, а ті хто проти війни, твердо знають, що в країні лишились патріоти, які готові боротись за неї.  (вибачте, що про штати, але на мою думку, це найкращий приклад за всю історю, де влада змогла коректно розвязати проблему, турбуючись про суспільство)

0

6

НазаРик написал(а):

Ти вабще тупий гівнюк! Війна це не Анархія! Це смерть!

0

7

НазаРик написал(а):

Придурок ти.... я хотів би побачити би твою пику, коли тобі дадуть в руки гвинтівку і відправлять на передову..... а тема сама по собі непродумана - я далеко не пацифіст, але не думаю, шо тут хтось серйозно вважати війну добром

0

8

а мені пох...................... війна це круто *gangsta*

0

9

Sin написал(а):

тема сама по собі непродумана

Не изди до Дядечка!

0

10

НазаРик написал(а):

а мені пох...................... війна це круто

ржунемагу, анархія, хотів би я побачити я кти би боровся якби у Луцьку була війна з гопами...(не беру до уваги великі війна між країнами)
"НАКИВАЄМ ПЯТАМИ ЧУВАКИ ПІЗДИТЬ БУДУТЬ!!!!!"

0

Вы здесь » Fucking Gorky Park » Вермішель » ВІЙНА - добро чи зло?