Fucking Gorky Park

Объявление

завітайте на новий портал Fucking Gorky Park Portal

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Fucking Gorky Park » Українські гурти » МаЛо! (анти-емо панк рок з елементами ска з Києва)

МаЛо! (анти-емо панк рок з елементами ска з Києва)

Сообщений 1 страница 7 из 7

1

http://www.realmusic.ru/media/bandimg/2/49432.jpg
Опис
"Играем в стиле панк-рок (как мы это называем) анти-эмо направленности. В политику особо не лезем :-) С недавних пор, в нашу команду влился новый вокалист - Игорёк, или просто Чик :-) На взгляд группы, он просто чудестно поет, в отличе от предыдущих запевающих)) Вообщем, качайте и слушайте :) Надеюсь, вам понравится :)
Музыканти, близькі по творчим поглядам
Тараканы!, F.P.G., Кожаный Олень, Catch 22, Clock Work Times, Фліт
Історія створення
Группа организовалась 30 августа 2006го года. Не долго думая,гитаристы команды Бур и Жанна решили взять на вакансию басиста старого друга детства Пилу, который и бас до этого в руках не держал. Вскоре, после длительных поисков, к команде примкнул барабанщик Юра (вокалист ирпенской группы "Декабристы") и вокалист Фон.
Дебют группы состоялся 30го декабря 2006го, в небольшом клубе Романовки,штат Ирпень :-)
Через неделю после концерта,вокалист Фон обьявил о своем уходе из группы. Ребята,после нескольких неудачных проб, приняли решение петь сами, которое продлилось до лета 2007го. Именно тогда позвонил некий молодой человек по имени Игорь который впоследствии стал вокалистом команды."

Учасники колектива
Жанна - гітара,бек-вокал
Бур - гітара,бек-вокал
Піла - бас,бек-вокал
Юрєц - ударні
Чік - вокал, гітара

Пісні:
Мы все пропустили
Панк в своей душе
Все выйдет вовсе не так!
Надоели Революции!
Эмо

посилання на Realmusic.ru

0

2

на мою дуже кльовий гурт....
довелось бути на їх виступі то дуже офігітєльно відірвався.....так-так-так  :crazyfun:

о і ще вони мають бажання виступити в Луцьку.....( це до Піна і його акції... )....  8-)

корочь слухаєм, оцінюєм, висловлюєм думки....

0

3

я за обома руками)вони ще плюс до того, що кльові музиканти...ще й дуже веселі, добрі та й взагалі надійно перевірені товарищі=) дадада,вони такі=)

0

4

А от мене воно зовсім не пре. Ви ж блядь група з києва!!!!!!!! то якого ви хуя співаєте російською????? я провів тиждень в Дрездені (Дніпродзержинськ, якщо незрозуміло) і мене так заїбали ці тупі вирази обличчя, коли я казав картопля, негазована, поблизу і теде. вони з понтом не розуміли... то чого ці йобарі не співають українською?!!!!! фу, аж верне!!!!!!!!!!!!!! пожили б на сході, може б і погодилися зі мною...

0

5

Ну i шо на якій хочуть на такiй і співають.

0

6

Durko написал(а):

Ну i шо на якій хочуть на такiй і співають.

правильно

Летов написал(а):

А от мене воно зовсім не пре. Ви ж блядь група з києва!!!!!!!! то якого ви хуя співаєте російською?????

бо це їх рідна мова, бо вони в сімї так розмовляють, бо їх оточення все з дитинства російською озмовляє, то схуя вони повинні українською співати якшо думають вони російською

Летов написал(а):

А от мене воно зовсім не пре. Ви ж блядь група з києва!!!!!!!!

ну і хулі? в унівєрі в групі тільки я українською розмовляю...
і яка різниця яка мова?

0

7

Ну тут 50\50 БО моглиб реально, але на якого быса ? Эж украънські Групи які взагалі НА англ мові співають, тільки про це ніхто нічого проти не скаже,! БО то все ЙОБАНІ НАЦІОНАЛІСТІ ЗРОБИЛИ! саме через тих блядських львіввських(в основному) фанатиків і може розколотись україна!!!!!!!!
Співають як хочуть , але група ну дійсно такасобі, нижче середньго як на мене, А ле вживу почути в луцьку я за на 100%

0

Вы здесь » Fucking Gorky Park » Українські гурти » МаЛо! (анти-емо панк рок з елементами ска з Києва)