Fucking Gorky Park

Объявление

завітайте на новий портал Fucking Gorky Park Portal

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Fucking Gorky Park » Життя ПГ » ГНИЛЬ У ПАРКУ ГОРЬКОГО!(та ж сама п"єса з але з іншими акторами)

ГНИЛЬ У ПАРКУ ГОРЬКОГО!(та ж сама п"єса з але з іншими акторами)

Сообщений 1 страница 15 из 15

1

Отредактировано fantom (2008-04-13 02:13:50)

0

2

да краще скіни чим гопи .да й імасів менше по вулицях ходить буде :-D

0

3

АЦЦКІЙ БАСЮГА написал(а):

да краще скіни чим гопи

0_о не бачу великої різниці...

0

4

Як що б скіни справжні були, то різниця дуже таки велика!!!

0

5

мені от цікаво які в них там досягнення...вони не зовсім скіни...а типу хули...і з ким же це вони махаються???і взагалі,їм не страшно, що приїдуть інші всякі хули, там з Києва,наприклад, і влаштуєть їм махач..?

0

6

S.K.A. написал(а):

Як що б скіни справжні були, то різниця дуже таки велика!!!

Marintusss...
ну...коли підходять два таких скінуватих пацанчікі і починають разчєхлять на тему "а ви хто такіе па жизні, і шо ета за правакация" після того як ми слухали "Злой Ой")))..то знаєте, створюється враження, що це звичайні гопи, одягнуті в лонсдейли...

0

7

Фантом, Ми вже почал думать!! Скоро буде! І того Оголошую набір Камікадже, бо не дорвавшись і не отримавши за це по наглій БІЛІЙ МОРДІ З ГОЛУБИМИ очима ми нічого не почнем! Тобто кто не боїться Схопить синяка підтягуйтесь! краще зараз 5 раз Добряче получити, ніж потім тупо шугатись по куткам і отримувати лящиків, не Підлящиків кожен день!

0

8

весела шняжка,пін...а нахуя з ними битись?обично можна порішати мирно шляхом ботви.ну канечно якшо ні то ні,нада пиздить

+1

9

Басюга, яж не пропоную бтись! я пропоную стати опором для них! розумыеш якщо не ти то тебе, тому ми просто станем на захист В першу чергу горького!

+1

10

Вже зібрались перші бійці і получили звання! ось я на приклад маю звання "МЯСО")))))))))

-1

11

Я ТУТ почитав заявлєнія певних людей.
ДОХЛИЙ, ХУЙ ВАМ А НЕ ЗВАННЯ ЗНАЮ Я ВАШІ КАМІКАДЗЕ!!!
ПИН, да ти тож маладєц до сих пір чіткої тактікі нима.
Басюга, про скінів то окрема тємаі треба шоб хтось її створив і там де нормальний модератор шоб всі мали чітке уявлення про них.

Тепер наступна пропозиція.
Зачасиу після футбольних матчів врни завалюються пяними в Горький, шо лічно мені дуже не приємно. Так от коли буде наступна гра вечером назбирати лбдей я думаю нам на всякій випадок чоловік 50 хватить і спровокувати бійку, шоб хотя би в Горький вони не лізли, а ше краще опозорити їх. Тобто шоб вони побачили шо нас більше і з позиції сили поговорити з ними, шоб більше в них не було ніяких предрассудків от так.

Атож вони обнагліють до ручки.

0

12

Ага, збери 50 людей. Хоча збереш, коли скажеш, шо буде водки до хуйа, то прийдуть всякі бусивасірокєри

0

13

Та пофіг главне людей побільше. Главне шоб їх не було в співідношенні 10 до 1

0

14

ну так) а чого просто не забити на лін! і зайнятись СамбО! хочаб самбо! от! і ще трохи перестати гробити себе ! бо весь панкрок кінчився в стакані! ще так в році 1991! Його просто заспиртували! але бля! скоро сонце так припече, що парі спирту підуть нах! і тоді тра бід допомагати іробити базу для вилазкі того що вже давно пить! Панк нот деад! він СПить, але храпить всеодно і час відчасу говорить у вісні!

0

15

нє записуватись никуда не тра в мене є свої ідеї на рахунок цього, але це зовсім друга історія то тре в живу пагаварить.

0

Вы здесь » Fucking Gorky Park » Життя ПГ » ГНИЛЬ У ПАРКУ ГОРЬКОГО!(та ж сама п"єса з але з іншими акторами)