Fucking Gorky Park

Объявление

завітайте на новий портал Fucking Gorky Park Portal

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Fucking Gorky Park » Життя ПГ » ГНИЛЬ У ПАРКУ ГОРЬКОГО!!!!!

ГНИЛЬ У ПАРКУ ГОРЬКОГО!!!!!

Сообщений 181 страница 198 из 198

181

так...це твоє дзеркальне відображення...та..ця половинка завжди з тобою)ай все,гуд найт %-)

+1

182

Значить так!!!

Ніколи не думав шо ото прийдеться тут шось написати, адже поперше рахую шо інтернет "еспешиалі" форум то така хуйня де не тре бути собою а суцільний гон, по друге думав і по тепер важаю шо все про шо ви тут говорите попса, а ви її нахуй сприймаєте як їбу шо!!!!!!??????????

Почну з того шо до такого Парку Горького про який розмовляєте ВИ ВСІ я ВАЩЄ не причетний, ну і похуй. Так шо буду писати про себе і вставляти всіх тих персонажів кого я знаю. Попереджаю шо мої слова можуть бути не понятні бо я ніхуя не вмію висловлюватись і дохуя синтаксичних помилок, але постараюсь шоб нибуло)))

Значить так жив був космос (їбу чого космос і нахуя я про нього пишу)....

Значить так, Я... Після того як "Я" родився я довго не міг поняти - хто я і нахуя я ВАЩЄ тут нахожусь, був самим не справжнім але ГОПОМ. Десь в класі 7ому прочитав за тиждень 7 дитячих детективів (заєпппца "як каже Малий"), потім почав дорослі детективи читати, потім Юра (хвалаа і то він БОГ) дав мені почитати Властілін Кулєц. Ну ви скажете прочитав я той Властілін Калєц ішо. А я скожу Ышо-Ышо. А скажу чього я був гопніком ну тре шоб крім Юри про мене хтось знав хоть трохі більше чім те шо я Вдовенко. Я міг мутити Тєлєхвони ну то не багато було пару раз ше шось міг спіздити і позичав не мірно (для Юри мірно не має ні якого значення до Міри) гроші. Курив траву і то так курив шо зара ви би тикали на мене пальцем і крутили у віска - я накурювався по 4 рази на день, ну вроді всьо нормально аби не накурювався з Гопами, хотя скажу шо там ше були разні пєрсонажі які теж хапали, але я тоді іх ніасіліл може би зними частіше тусив, тоді був нєсффармованой лічностттю, атими персонажами були: їбу як звати соліст Рейдів, барабанщік їбу якої групи Кулак, Марцення просто гоп який слухає Панк-Рок, якісь Хома (їбу хто ну але від нього чув дійсно страшні речі шо ви ше до них не доросли) і ше там пару рокабільних персонажів. Потім мені надоїло тусувати з тими підорами (не з рокаділами а з центровими деяким гопами) і переїхав на львівську. О тут я і попробував охуєнну пятку))) там ілюди дружні, насправді вся Львівська один за одного горою стоять (нє ну канєшно не без винятків)

ВСТАВКА ПЕРША
я і до сих пір вважаю шо ше не всьо втрачено і справді закликаю всіх тих у вмгляді Піна і Рагуля (да пашёл ти на хуй не буду такого Раголя ніколи називати Сашою) да я і сам не хотів туда йти все ж таки передивитись свої охуєнно забиті плани на день перенести свої зустрічі на інший час і смокчучи хуя пиздувати В ПГ.

так от я почав тотально прогулювати школу замість того шоб ходити в 1 школу ходив в 2 і так далі десь на прикінці 11 класу то вже коли я почав з трави збиватись почали тотальні переміни в світосприйняті, і ше добавлю шо закінчились вони дето зара

ВСТАВКА ДРУГА  ДА НУ НАХ ПІДУ ПОКУРЮ, ВСЁ ПРІШОЛЬ)))
так шо зара хочу сказати на рахунок того шо там Піздять про Малого, Дрова, Ротена і Кіріла нєкоториє лічності. Вони да і ми всі зара формуємося як ОСОБИСТОСТІ і нема шо дорікати людей за те шо в них не така думка як у тібья. Насправді я думаю шо і Пін і Іна теж зара формуються.

Тепер опишу людей і ше деякі фактори які повліяли дуже сильно на то шо я став такім олд скульним Пєрсонажем.
Впершу чергу то Дурко: Після того як ми роздуплились на фентезі Юрко принісь мені касету з КіШом -це був дійсно переломний момент, я став понімати чого я не такий як всі, став більше бути УЇбаном ми собі так круто отривалися на нєрвах оточуючих шо то був прям тотальний ДІСТОРШН. Ми постаєнно співали КіШа валялися по падлогам в класі піднімали різні хуйні з підлогі їх їли ................... я думаю шо про Юру хватить шо нібудь казать ше, для тих людей які викупають панк і так все понятно.
Зара розкажу про свою бувшу дівчину, яку зовуть Галя: Була така підла людина яка мене не любила але почала зі мной встрічатися, потім полюбила, потім розлюбила, потім полюбила, потім думала шо розлюбила, потім сталося так шо охуєнно полюбила, ну і дето 4 місяці назад накінець то розлюбила. Багто про шо з нею говорив думав шо роздуплю її, в дечому дуже сильно роздуплив ( за что горжусь ) так от дето в ІІ семестрі 11 класу ми почали з нею трахатись, то було шото зчємто ми стікі трахались в таких разних мєстах шо то піздєццц і втому трахані і тих стосунках які вмене були лежить банальний але дешо охуєнний сенс.
Потім мій Тато: доболі охуєнна людинна, але доболі хуёвий ТАТО. він мене так впрягав шо то тікі Юра і Рагуль знає як він мене курмив сігарятами, заставляв бігати охуєнні кроси, піздив мене... Ну воно не змінило мого ставлення до поганих звичок тікі ше більше повліяло на то шоб вони в мене були, бо були такі випадкі коли я вже всьо завязав, але на фоні школи чі іншої хуйні брав до рук цигарку. Так вот звичок він мені не поміняв але дуже навчів ставитися до всього по спеціальному, бути гнучким. Ше ізза нього багато раз робив спроби суіцида.
Нехотів нічого казати але ше скажу дешо про Рагуля: ото респектний чувак якого я зустрів як почав заніматися шахматами, він мене роздуплив на СГ а я йому дав весь КіШ. То був другий переломний момент в моєму формуванні.
Раз згадав про шахмати то ше тре добавити про шахмати. Шахі то така гра яка роздупляє любу життєву і нежиттєффу сітуацію, то яка кажу вам сто процентів. Шахі то Мистецтво, Наука , Спорт. Ну того вам не понять тре ними прозаніматись хотяби рік і іменно у такого треніра як Васін бо з іншгими тренірами ви можете грати краще але роздупляти так шахмати не будете.
Про горький скажу так: перший раз туда нормально притусив на Рагуля с Пашиком діннюху і відкрив для себе дохуя нових персонажів. Зара скажу кого я відкрив до тогго. На той час це вже були ЮРА, РАГУЛЬ, ПАШКО, ЯНА, ОЛЄЖИК, ВІТЬОК, КІРІЛ ну і походу ше парочка людей якіх я може не пригадав да і нахуй надо. Відкрив я надзвичайно креатифффні лічності в вигляді - ДРОВА, МАЛОГО, ФАНТОМА, ГУСЯ, ЛІТРА, ВІКУ і ІННУ; ПІНА бачив пару раз раніше але тоді ОХУЄННО РОЗДУПЛИВ, може я когось і не назвав їбу мані похуй. ОТо шо тікі ше потім роздуплив РОТТЕНА., але то справді було потім.

Вот і я вродіби розказав шото трохі про себе за детальнішою інформацією звертатись до мене особисто!!!
Автобіографічний очєрк закінчено і того будем гаварити про людей.

про РОТТЕНА, ДРОВА, МАЛОГО І КІРІЛА кажу сразу я так поняв шо то ті люди на якіх найбільше нагнали. Я ЗА ВАС СТОЮ ГОРОЮ, ДА У ВАС У КОЖНОГО Є СВОЇ ЗАЙОБИ ВАМ  ВЖЕ 20 РАЗ ПРО НИХ СКАЗАЛИ. Я ВАМ СКАЖУ ОДНЕ ПОШЛІТЬ ВСІХ НАХУЙ ВИЇБОМ ПЕРЕМАНДАТРАХАНИМ. то було послання персонально для них, а для всіх я скажу таке. Не тікі вони але й фффсі ми ше не сформовані особистості і нєхуй дойобуватись просто так візьміть попросіть погуляти разом і поговоріть то набагато позитивніше.

АРГУЛЬ - то така скотина від якої мона чекати всьо шо хоч, тому я віднього не чого не чікаю я просто отриваюсь від кожної хвилини проведеної зхним. Тут зайшла мова шо Софійка його роздупляє. "сам тіхо смєюся пацццталом но вилажу і начінаю пісать". а може воно і так я їбу я його пробував роздуплити то було марно забив болт і почав сприймати його таким якій він є. Може то мені і поммагає в тому що в мене нима ніякого упередженого ставлення до інших персонажів цієї веселої повісті.

ДУРКО - друг і нііпёт.

ГУСЬ - хуёвий гітаріст.

ЛІТР - піздуй на хуй))) не ображайся то все добрі слова, і взагалі якшо я тебе згадав то скажу посікрєту тікі тобі і шоб більше ніхто не чув, а ну нахуй не чітайте кому сказав опустились очима нижче на слєдуйщій аздольц, я про тебе нормальної думки і ващє нехочу шоб ти хоть шось по чужій волі в собі міняв.

ПІН - о тут прийдеться трохі більше написати! Пін не хочу тебе втрачати як охуєнного друга, плакать нє обізатєльно, але нарахунок того ше деякі не ерудовані в даному випадку люди в лиці Фантома і Іни мели шото про пліткарство, ти і сам знаєшь шо там і з чим, хочу шоб ти в суботу прийшов я трохі з тобою поговорю може шото обясню, шото розкажу, на рахунок тої сітуації шо то склалася скажу шо то було під впливом всіх тих подій які сталися до того і тих шо в той день, але я ні одною (хотя вона в мене одна) ізвіліною не сумніваюсь в провильності того шо я зробив. Можливо коли б то було коли не було такіх напрягів з горьким я б то все пропустив мімо ушей. А так я рахую шо то позітіфффна сітуация яка дасть можливість роздуплитися всім осмислити разні хуйні, скажу навіть більше --- даже мені. ну ладно там дето побачимось поговоримо, обов_язково знайди час прийти поговорити в суботу нє то найду тебе і яйццця відріжу))).

ІНА - посралися ми с тобою ізз-за якоїсь хуйні, я тебе дуже люблю (для Фантома, як друга) і не хотілося би с тобою сратися БО ЗАМОК ЗА МАГАЗІНОМ просто хочу втебе ше раз попросити вибачення, але не просто вибачення але й шоб і ти мене трохі поняла. Хотів спочатку написати більше але то немає сенсу.

ФАНТОМ - просто піздатий чувак.

ПАШКО, ЯНА, ОЛЄЖИК, ВІТЬОК - та ну нах нормальні люди і нііпёт.

ВІКА - оххуєна дівчина.

ТУМБОЧКА - БУГОГА.

Вроді все сказав те шо я хотів сказати всім єслі кого забув то вибачайте. Але поскільки ше тєма сісєк не раскрита хотів би добавити до автобіографії.

Ше одним переломним момєнетом в мому житі було прочитання книги "філософія панка" і після неї Сіді (діми) Спіріна про Тараканів. Це мені допомогло в становлені анархістичної думки. Після чього я з Вадімом (то мій хороший друг якій зі мною на юрфаці вчиться) обговорив і досить понятно роздуплився в АНАРХІЇ. Хотів би заперечити слова Іни про А МЕНІ ВСЕ ПОХУЙ Я НА ВСЕ ХУЙ КЛАВ, якшо детально проаналізувати такий вислів то мона багато чого відкрити для себе. От наприклад якби ти зайняла таку позицію то відкрила для себе масу нових хуйонь. І на рахунок того шо ти кажеш шо в піна є дохуя ідей, повір мені тобі і РАГУЛЬ, МАЛИЙ, ГУСЬ, ДРОВА, РОТТЕН, ЮРА багато шо можуть розказати треба тільки розплющити вуха.

Цей пост я вже пишу 3 години 15 хвилин. ВВАжаю його закінченим. Попереджую відразу відповідати на підпости не буду - нахуй надо.

+5

183

Wo ne post, to xydozhnij vutvir... mozhe xtosj vidkruje sebe jako prozaika albo poeta... byde fajno. peshute escho

+1

184

Да натрудив ти вова молоток. До хуя і без пафоса. Але той інет вже заїбав. Завтра побачиморь і попіздим і поробим хуйні. От і все старий друже. Ну і да ше: ХОЙ!!!!!!

+1

185

блiн надiюсь завтра настане армагедєц нашим невзгодам. а то вже задовбала ця фiгня!
з.ы. Лiтр вiзьми на завтра дрова до веб камери!!!

+1

186

ех...не хотілось мені більше нічого писати, але...прочитала пост Вовки і захотілось дещо уточнити...
і так..

Вдовенко (задля одного п) написал(а):

Хотів би заперечити слова Іни про А МЕНІ ВСЕ ПОХУЙ Я НА ВСЕ ХУЙ КЛАВ, якшо детально проаналізувати такий вислів то мона багато чого відкрити для себе. От наприклад якби ти зайняла таку позицію то відкрила для себе масу нових хуйонь

єдине, що хочеться казати про це-то те, що ти мене погано знаєш, і взагалі не знав мене раніше...може і ще хтось не знає АЛЕ...таку позицію я колись займала, щн до знайомства з вами всіма, ще на початку знайомства з вами...і от, "відкривши для сеье масу нових хуйонь", я зрозуміла, що отак ставлячись до всього, людина просто ТУПІЄ!...Змушуючи себе нереагувати на зовнішній світ, забити на його хуйовість, людині просто стає пофіг абсолютно на все...може ви ще не шарите, що це таке коли тебе нічого не цікавить, коли настає суцільний СТУПОР, коли сидиш вдома майже 2 тижні не виходячи на вулицю, а в голові абсолютно пусто...і тобі ДІЙСНО похуй на все-на то, шо в тебе ДУПА в школі, на то шо треба ходити в день до двох репетиторів, музичну школу і готуватись до випускних екзаменів, на то шо в тебе тато б’є маму, на то шо в мами постійні істерики, то ж все ПОХУЙ...Але ви цього не розумієте...бо чомусь у вас саме цей вираз  А МЕНІ ВСЕ ПОХУЙ Я НА ВСЕ ХУЙ КЛАВ не відноситься до розваг, алкоголю, цигарок і т.д...от коли вам буде ДІЙСНО на все похуй, тоді і будете мені говорити, що я зараз тільки формуюсь...

того ше деякі не ерудовані в даному випадку люди в лиці Фантома і Іни мели шото про пліткарство

*Пін, пробач, але мушу це сказати*...Вова, як ти кажеш "пліткарством" це назвав саме Пін, бо йому стало неприємно, що його розмова з тобою  на наступний день стала всім відома...

ІНА - посралися ми с тобою ізз-за якоїсь хуйні, я тебе дуже люблю (для Фантома, як друга) і не хотілося би с тобою сратися БО ЗАМОК ЗА МАГАЗІНОМ просто хочу втебе ше раз попросити вибачення, але не просто вибачення але й шоб і ти мене трохі поняла.

Вова, я тебе розумію...Я розумію ВСІХ І КОЖНОГО, і завжди намагалась зрозуміти...от тільки за весь час мого знайомства з вами хоч хтось з вас НАМАГАВСЯ ЗРОЗУМІТИ МЕНЕ???
хм...мені здається, чи дійсно всі думають, що я написала той пост з обсиранням через те, що посварилась з Вдовенком, через те, що він мене образив?О_о
..ех не шарите ви...і не хочете шарити...
...якщо ще хтось думає, що я пожартувала на рахунок того, що йду-можу запевнити-йду 100%...бо...якщо як сказав Вдовенко моя особистість ще формується(хоча це вже давно не так), то я не хочу, щоб вона формуватись під впливом такого середовища...

+1

187

ce vse dyzhe symno... po-staromy vzhe nijak ne bylo b, a zaraz vzagali nijak ne byde... tak, cja tema dopomogla nam skazatu odun odnomy pravdy pro nas, ale vona vkinecj zryjnyvala te, wo bylo... tak, mu bydemo bachutusja, zburatusja, spilkyvatusja. ale kompanii jak takoi vzhe nemaje i ne byde. i vunni mu vsi... <zakrulasj kniga y menja, i les propal kyda-to. no slushy kak shymit listva, i kak pojyt starinnue dryzja...>

+1

188

нехочу шоб ти хоть шось по чужій волі в собі міняв.

а я і не міняю шо по чузій волі, я сам собі король літр

+1

189

бачу пиздець подкрався нiзаметно! хто там ше сьогоднi не прийде? такої як колись компанiї не буде( надiюсь друзяки остануться? Iнна от нафiга це? ну пiеш i що це змiнить крiм того що однiєю хорошою людиною стане менше? давайте всi повйобуйте i буде "отлiчно". i врештi-решт залишаться у горькому винуватцi розколу! а якщо так то я зразу  винуватий бо смиватись звiдти не збираюсь пока в мене є там такi друзi як Гусь,Юрко,Вдовенко,Дрова,Рагуль i Пiн

+1

190

ну начить бажаю охуєнно провести час сьогодні тим,хто все-таки прийде
з.ы. буде завтра той грьобаний турнір чи нє,бо я вже забуваю як грати нах

0

191

Как много поводов дратса как много поводов Злитса
Хватит играть В чегевару----ПОРА ИМ СТАНОВИТСА!!!!!!!

ПО численним заявкам Слушателей! я Сьогодні прийду і підтримаю Свою стару Тусовку У гавканні З Прискінованими Перепроженими КОзлами! я кі БУЛИ!ОХУЕННИМИ ДРУЗЯМИ, а потім Олегові стало мало ВерХовенства над Усіма і він То пересрав)))) Але нічого я Хоть познайомився з парой тройкой! Людей хороших людей, з якими я(Як зрозумів попожжей , або так чесно кажучи близько місяца назад) можно сходити на пиво! випити водки, но я Вирос и поняв ШО якшо Олд Горький Міняв Кріпив, прикрашав, мій світогляд! то Нео горький ..... тупо заливав то все алкоголем! хоч часом ВОно Оте старе з мене виривалось)) але то було часом, і то я був пяний! ОТ рагуль і малий Останнім часом Любили Стверджувати ШО я ЗБИВСЯ!!!!!!!
А знаете шо я впам скажу???? Я плачучими очима дрожжащими руками ЗАЯВЛЯЮ! так я Збився((((((((((( А точніше я просто став таким звичайним як Велика частина Нео горького((( бо З ким поведешся від того наберешся!
Якбі в горькому я частіше бачив ГУСЯ Дурка Рагуля (той хоч і був але Овощев себе вів, ну загалом так як і я) Вдовенка, тогоб не відбулось!!!
І так шоб Знали! я йду не через те шо як зара получилось! Малий Дрова РОттен Хуйові(Слава Вдовенку, який реально невдало поділився моїми думками) Я йду у пошуках Себе! Признаюсь чесно!!! я 100% хабераю зсобою рагуля! навіть якшо він не хоче! я Буду шукати того хлопця з яким я плювався один на одного і Закушував пиво Халвою! говорив ПРО аморалізм ідеї панк культури! взагалі! ми тді Зним Добре Маялісь__))) навіть в Володимирі літом ми Норм Гнали))) Ну правда там Ше король просто був! а багатьом з вас до ньго далеко! він хоть І в піснях співав ХОЙ! а панком ніколи не був і не вважав себе!!! АПанк романтики в Ньому одному більше ніж у всьго горького разом взятого крім Дурак Рагуля І шоб Вдовенко не образвся Його теж Сюда втешу!!! І також Добавлю!!! Гусь нікого крім Бугая Не слухай!!!! ти В львові Став ОХУЕННО невипательский ТІП!!!!!!!!!

От також я спробую забрати з собою літра! я Буду шукати Хлопця який Тусувався З політеховськими панками! який Нікого ніколи не Хотів Уєбать! який ПИВ все що було! незважаючи на його походження та знаходження! який гнав! але не на велосипеді!!! Хлопця яки був Добрішим ЗА МАТЬ терезу!!!Чувака який недоганяв моеї музики! і як мені здавалось крім РАМШТАНА взагалі нічого не слухав!!

Я ЗАБИРУ З собою інну!!! Бо то Особа біля якої мені завжди було приемно проводити час!!!! Може то так склалось Що я сам намагався ставитись до неї як меганайкраще! Но ЩОСЬ кнечно недостарався або перестарався!!! но Дружбу я ОТРИМАВ 100%! От інна навідміну від усіх АБСОЛЮТНО в парку Вміе слухати!! вона може слухати навіть техніку розведення кроликиів на крайному сході росії! якшо побачить шо мені хочеться про це поговорити! а ви невміете такого! вам якшо неспівпадає зтим шо визнаетет о ви горло перегризете а інопланетян НЕМА))))) а от я думаю шо_)) і МОглиб хочаб для понту послухати те шо я знаю) но нехочете ненадо)))) вірте собі в бога)) а він Є таксакмо як інопланетяни)) просто порізному ми то називаем?))))))

ОТ яб забрав Вдовенка) но і то не тяжко)) бо він виупае Маге рідно(причини всім відомі) Такшо я думаю Зним мона буде тусити якшо і рідко то і мітко!!

Гусятіну б забрав! та я думаю ін і сам прийде)) бо якшо б він провів троха часу в парку Сучасному !!!1 тоб зрозумів шо весело лише на вихідних.

от Забрав Би ше дурка! ноя знаю шо він Буде намагатись повчати! буде пхати мені в носа Те ЩО я помилками не вважаю!!!! от а сам нехоче порад послухати! і ваще БЛЯТЬ Збивайся З міри!!! ну невийде в тебе нічого! блять ХВАТИТЬ мріяти!!!!!!!!!!!!!! ОТ яж Збився О_о ????? от бач якти тильки спробував збиватись Все почало наладжуватись! тепер голова менш забита думками)))))

ФАнтом Не куда не дінеться)))))) Як мінімум я зним буду бачитись! бо деж ти ше ночувати будеш Паскудо?))))

от маринко ) тобі велком))))) Хоч ти незахочеш бути зіною бо поруч літр! але я вас можу помирити100% можу навіть влюбити один в одного)) но за отдельную плату)))) НО якшо Ти нехоч нічого спільного З лутром мати)) то вопрос трудний! але він мій Олд кориш!)) то му можеш приходити коли його не буде)))))) Або будем проводити ВІП зустрічі спешал фо ю)

бля)) я Хреново получаеться)))) я більшу половину заберу))))) ВОНИ то зара напишуть шо непойдуть)) но я вам кажу)) заме легке шо я вам ДОзволю то бути бойцами на 2 фронта)) ЛІТР І рагуль Сюда не входят! отих ПИДАРІВ буду веббувати МЕГА злосно))і нна Слава кТулХо розумна дівчинка)))))

Но так ґя стало популярно писати шось про себе то я вам напишу)) я теж незавжди панком був)) до класа 8 я вважав себе простим рокером) а змінив все клятий Кіш) ну СИРИЙ ПАСКУДА))))) но і ше деякі лічності В володимирі))))) Но ШО я Хочу Добавити я Незавжди був таким як я є)) я був Рабом ! бо Мама мене напрягала ! тому порванні Джинси я бачив лише у позаурочний час и то всебе на районі! а там мона було получить за то Добре по їбаоу від реперів! я ких непереносив! но влуцьку  меніі стало на них насрать(((( от Я небув патлатий! бо мама була проти! тато коли я сказав шо вистрижу ірокез і неїбет Сказав ШО буду Жити В коредорі в тому шо на вулиці)) о пробити вухо мені було неможно! бо меніб Його відірвали спочату батьки потім на районі)))) от )) Було навіть таке періодо часу Коли Кепку задом наперед було носити Страшно бо то було не пореперскі! а тоді масси Перлись від Децела, ТнМк Тартака Панкоти хоть і було валом! але з 13 річним пацаном спілкувались тилькі рідкі зних((( і ніхуя нехотіли меді ні музики давати ні роздупляти, бо казали ШО нехуй бути уйобком!!!.
От я наприклад ІНКОЛИ НІОДНОЇ миті В свому жтті не був гопом!!!!!!!! я Зажди був Добрим! і Хай хто спробуй сказати Шо я Неборрий, чи недоброзичливий????? Я ЗАВЖДИ мав сВОЮ думку!!!! і завжти протестував проти того що мені неможна, і проти того що Треба бути як Всіно рмальні Люди!!!!!! За що І був Таким собі ізгоем ! якого знало практично все місто! (ну тут просто я ще був т рохи розум і талант на сцені)  але нікому майже я нахуй не був треба!!!!!! ТОча я мав табун дрізів ! я всеодно розумів шо  90% зних кинуть мене через хуй не задумуючись!)) у мене трохи було! а чого мелочится) у мене біли грандіозні проблеми по Хвилі Дівчат) тесь тк калу до 11! бо там як почав! то аж НУ його нахуй, ніколиб не муг подумати шо я таким буду та навіть був!!! оту мою стророну я нехочу повторяти!! от Мене реально ненавиділо Все)) АЛЕ ОТ ТОго такого світу мені Було цікавіше Жити! я завжди знав ШО я тсам собі режисер! а в багатоьх з вас такого нема!!! хоч я трохи навчився рахуватись З чужою думкою! але я всеодно впертий! но мене легко вмовити!!! от Як я став панком я сказати неможу! бо я РІШУЧЕ заявляю Що я ним Народився! або якмініму бунтарем я народився! Я здитинства Любив Щоб все було не як у всіх! но мені то категорично заборонялось!!! натдто првильна в мене сімя! надто правильне виховання!!!!!
От ви Чи стої води позери! а зараз я привуду приклад!!! навіть то буде ціла історія! так скажем назвемо їїїї декьлька Міцно взаемо повязаних днів з життя піна та його дурузів

Всі памятаете  шо я Скільки ви мене знаете не люблю Сапанк! як культуру Особливо! пояснювати не буду! бо просто я ріс на олдовий Баченнях! я слухаю Олдовий панк! но і троха сучасного!!! от Я ріс дивлячись на олдових панків!
Хоча моя антипатія до ска панків і рародилась у класі 10 ! коли в володимир приїхала одна панкушка здаеться з москви! і втирала мане Что я Никто ! надо біть ска панком а не Слушать Летова

НО яреально я їх неАсилил вже перебравшись в Луцьк!!! я Думаю ви всі Зродні шо нелюблю ска Один Я!!!!! тупо я ніде то не прочитав! мені ніхто того не наговорив! то мое ! рідне то від серця! то мною виношене!!!! от І я Завжди висловлював ЦЮ ідею! самим ска шникам! Хоч як ви знаете я Норм ТОваришую з спірітом, З шишиком!, Маю нормальні стосунки з ксероксами!!!! от! Я нераз був напрягнутий НИмиж і Нюрейдами за те шо я НЕЛЮБЛЮ СКА! з а Помаранчеві шнурки! які я сам Обізвав антиска!!! но воно доповзло до центрових! а більше я нехотів!0 бо чогось і нема підтримки ! навіть в неті нехочуть підтримувати мої Онлайн панки!!! О_о Лано хватить сопель . От всі повнять Випадок коли Я получив ПО Фейсу і Іншим кускам тала за Ідею??? саме за ідею не за вийобування! ОТ ! ви ж такі всі сміливі друзі і такі всі Кріті не любителі ска (Хоча Ви всі Любите Кожаний Олень! ну крім інни і може чучуть рагуля, от А чого ж ви про те говорите Тихенько і то жартівливим тоном? бо я Нелюблю ска? а я круто? знач тра бути як я? ВІ ПОЗЕРИ попросові! ) От керіл зара частенько говорить Фразу я піна Кубіку і Хомі не прощу))) Ух ти ж мое сонечко))) а тяжко тоді було заявити свое я? і пройтись 3 метра! ну ж 4 не більше І просто взти і сказати ШО за Шум а дракі нет???? а нахуя) страшнож) вас 7 іх 2 бють одного) Нунахую!  Раз одного бють то і другого бити будуть) Такшо тепер Тра образитись шо вони не позвали тебе))))) А малий?? от ти шось помнится казав мені шось на рахунок типу Невіноватая я? ну ясен пень не віноватая! тиж був на декілька сантиматрів ділі за керіла! ти низенький ростом! тобі було невидно з такого кута Обзору))))) (Правда Понтіса хтось уточняв шо Кубік ПО мені пригав))))  ну інчого))) то так) інша кусока Банди Не дуже мені знайомі Люди! тут понятно шо підставляти їбло за когось ! то вже не діло!! От рагуль Яквсегда)) ше димом не пахне а він вже втік з пожежі)))) (Ти внас любітель Услихать ФАкти))) то я тобі скажу шо слово втік образно! бо на відстані 20-30 метрів! ніхто тобі нічого не припише))) ти був далеко)  ти невстиг, я знаю немало таких людей) от через таких лбдей гопи і побили нас на паску і зламали королю ногу) от тиж теж там був) тільки яким мось чудом відлучився під час початку вистави) от так і нема за шо причепитись)))) Главне шоб очки остались цілі!! бо ідея Бесцінна отже і грошей на нову не треба)) такшо можуть її якломати так і бити)_ но ти всеодно норм чувак! в тому твоя фішка! і ти молодець Бо ти хочаб нічого не говорив про той випадок!!! нікого не вигороджував не робив казок)))

ОТ і шоб бути відвертим в той вечір ви всі всрались на місці) а я Получив За свою Ідею! бо міг би сказати шо неписав не чів незнаю навіть шо таке ска) І кубик мені навіть потім казав шо вони тильки здогадувались! і піздили за те шо признався!! учитесь товаріші! не хоче получити по їблу не признавайтесь!!!!!!! От я впевнений шо якби вам сказали ТИ панк??? якшо ти панк то я відружу тобі праве яйце! виб процитували Емінема И спустили б штани до колін шоб було трушніше)))))))) от Але ви всі всеодно панки вам Похуй))
От сам кубік мені сказав ШО Я тусуЮСЬ З хуями)) но ми то знаем шо ми хуї!) але ми ніхуя не дружні!)))))) то факт)))))
От і ше шо Хочу сказати а Хуйовий Олег тоді Помниться пішов До драми як взнав І кричам Шукаючи кубіка? але він хуй я неможу) таке придумав! тож могл б і пиздулей через нього получити! а літр теж ТО так неоставив! А ВСЕТАКИ НАШОВ МОМЕНТ  І ПРИЧИНУ  Вияснити ситуацію!

Саме цікаве ШО я нікого з них непросив!! тупо нікого! літр запереч якшо я просив!!!!!!!!!
ОТ ото було проявом Друби! нічого Літра я виправлю назад! олег ! мені жалі шо я був Твоїм конкурентом В лідеруванні В парку!!! Хто проти підніміть руку я плюну вам в очі ! бо то Хоч І мое Імхо! але воно ТРУ!

І ше Чуваі Вилюбили поспівати блятскую музику перед центровими! а в очіж ви нескажзите шо то хуйня повна! нескажете хочаб по при тешо ви так і не думаєте насправді)))

От і ше! чівакі Я чогось завжди міг сказати шо люблю Флер! Люблю трактор Боулінг! люблю деякі пісні ПінкФлойда! Люблю Весь діперпл І не іпет! рагуль навіть відкрив тайну шо я Радіохед слухаю! но то все звалили Мініатюру Пашок і фітболка ХІМ))))))) але я Радіо хед ще до парку горького почав слухати! мало конечно! і половина Іх творчості відверте гамно і соплі!! но Маемо те шо маемо)

Яб дуже сильн хотів ШОб кожен з вас мав свою Єдину ідею! за яку хоть влоб хоть полбу)) от наприклад Йорш круче пургена!!!1 ави ніхуя не лбити пурген! бо погодьтесь! якб сказали мені з повною відвертістю шо Киш круче ГроБА або навіть Секспістолз! (Доречі ойго мабуть лише я гаруль і вдовенко любим та викупаем!!!! і то вдовенко шось мутно) Яб Все перегриз! но МОЕ УЛЮБЛЕНЕ ГЕО В мої вухах би не було Гірше за шось!!!!!!

ОТ Цим всім Я доказав ШО я ПРОСЕБЕ МЕГА КЛАСНОЇ думки! я Маю РОзвинуту зіркову хворобу! я Самолюблячий Егоїст!!!!!! а знае те чого я всежтаки йду? по ті події нагадали мені ким я був! іким я став))) я Повторюсь Я  пішов В пошуках себе та своїх ОХУЕННИХ друзів які десь загубились! а якшо не найду їх! то я криатифом Керую нормальн! намалюю нових!

+2

192

ОХУЄННО ВСІ ВМІЄМ РОЗПИСАТИ ЗАЄБІСЬ) ПІН І ТИ НЕ РАЗ ЧУВ ЩО МЕНІ СТИДНО ЗА ТОЙ ВИПАДОК ЯКЩО ХОШ ПЕРЕПИТАЄШ В ДРОВ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

+1

193

блін...чого так от всі раптово загубилися в самих собі???що,так далеко заходите,аж до кишок?

0

194

ny ot i vse... forym potuxenjky ymuraje... aktyaljnux tem yzhe nemaje, administracija i plache i sose (v znachenni perenosnomy, inn, ne obrazhajsja odrazy!)

0

195

Скоро появляться актуальны теми)))) наприклад я шось придумаю обговорити! бум обговорювати! просто раныше всы Любили обысрати Друга) любили Обмити кыстки комусь! а тепер пысля повчальних ынцидентыв сумнываюсь що базарны баби повернуться до свого! от тепер я помытив багато кому сталострашнО! бо некожен може себе реалызувати без минулоъ банди! не кожен зможе щось зробити сам!!! тому зараз всы будуть мега дружны! а ТО вже буде НАЙВИЩА статыя Позерства!

0

196

Нє пін непрaвда. Це не позерство, це норм порядок речей. Мы играем ты слышыш нам вместе теплей. Ми сильні як шо ми разом. Коли хтось з нас падає ми маєм піднімати. Коли комусь важко підтримувати. Коли весело радіти разом. Разом літати і падати, плакати і сміятись. Ми маєм бути особистостями, але разом з тим частиною чогось більшого. Це наша дорога, наш третий путь.  Я часто думаю як охуєнно шо ми усі зустрілись. Мы с тобой одной крови, мы с тобой одново цвета, у нас на двоих одна сигарета, мы самые странные осколки лета. Forever young!!!!!

+1

197

Нє пін непрaвда. Це не позерство, це норм порядок речей. Мы играем ты слышыш нам вместе теплей. Ми сильні як шо ми разом. Коли хтось з нас падає ми маєм піднімати. Коли комусь важко підтримувати. Коли весело радіти разом. Разом літати і падати, плакати і сміятись. Ми маєм бути особистостями, але разом з тим частиною чогось більшого. Це наша дорога, наш третий путь.  Я часто думаю як охуєнно шо ми усі зустрілись. Мы с тобой одной крови, мы с тобой одново цвета, у нас на двоих одна сигарета, мы самые странные осколки лета. Forever young!!!!!

+1

198

ДУмаю Жирна велика крапка тут стоїть вже давно, тому ТЕМА ЗАКРИТА

0

Вы здесь » Fucking Gorky Park » Життя ПГ » ГНИЛЬ У ПАРКУ ГОРЬКОГО!!!!!