Таваріщі! Я, як воїн камунізма абязан саапщіть шьто ф парке горького завілісь гнілозападнийє проаміріканскіїє імпіріалістішьскіє сфіньї. Флице малаво, дров, гуся, і фсьо. Хачю сказадь шьто еті антісавєцкіє елІмєнти рассказіваюд антірівалюціонниє аніхдоди і ваапщє відуд сібя как паслєдніє бикі і піндорасти нідастойниє праха вілікаго таваріща лєнінга. ваімя марксізма-лінінізма апсіраю їх дірьмом контрівалюції і махновщіни іпа ані нідастойни насіть сваніє панкаф. Хачю такши дапавіть шьто лішь пін рагуль лєна і інна і фантом являюдся істіннимі каммуніздамі паетаму ура ім таваріщі! З.І. слушайті ЄШЕЛОНЪ!!!!!!!!!!!!
ГНИЛЬ У ПАРКУ ГОРЬКОГО!!!!!
Сообщений 1 страница 30 из 198
Поделиться22008-03-10 18:04:57
zachod tavariw! ne posramim delo velikoj revoljycii!
Поделиться32008-03-10 21:35:09
На фіг кiрова недостойного обсиральщика моїх друзів бойовиків ЛПВ. На фіг комунізм! Хай живе діло батька Махна!
Поделиться42008-03-10 21:51:42
УРА ТАВАРИЩІ УРА!!!!!!!
Поделиться52008-03-10 23:12:03
сука...от через таких як Кіров і відбуваються усілякі сварки в Парку...хіба ні?...хтось починає ділити інших на "поганих" і "хороших"...ще хтось починає приймати сторону "поганих" або "хороших"...Як же це все ЗАХАРИЛО!...Невже не можна просто сприймати людей як людей, в кожного з яких є своя думка???...Не розумію протесту проти іншого виду протесту!!!...Люди, невже ви забули ідеї, через які ви об’єднались, через які ви почали спілкуватись?...Невже лишилось тільки бухати або протестувати проти бухання?...це все чого ви досягли?!...
Поделиться62008-03-11 00:01:13
Сцуко бля це ше не найгірший варіант геть погано коли в славний парк горького завалюються всякі скашні придурки і починають бля шота решать ото бля справді гниль
Поделиться72008-03-11 00:57:15
мда....
Поделиться82008-03-11 01:37:19
Po-mojemu i KIROV i ARHE pravi. kirov pravyj u tomu shcho dejaki panove shcho chasto zjavliajutsia u gorkomu spravdi zdegraduvaly i zbykuvaly. ja dobryj i tak prosto nichogo poganogo nikoly ne kazhu pro liudej. ale mene distav otoj gnylyj i pozerskyj bazar dejakyh "pankiv" jak vony sebe smijut nazyvaty. i tut prava i arhe bo davni druzi jaki kolys odne za odnogo vsim rvaly past teper rvut past odne odnomu. ja vzagali mabut ne budu teper zjavliatysia v gorkomu bo tse mistse mene rozcharuvalo. prosto vono vtratylo svoju zdatnist jednaty horoshyh liudej. kirovu i arhe +1. P.S. Chuvaky trymajtesia kupy.
Поделиться92008-03-11 01:50:13
Byjok
Dorechi tak stalosia shcho ja z drugom siogodni v tam-tami zustriv kseroksa i meni z nym bulo nabagato pryjemnishe spilkuvatysia chym skazhimo z drovamy. tak sho navit sered skashnikiv je normalni liudy. ale kubik vse odno mudak. ja jomu pina nikoly ne probachu
Поделиться102008-03-11 08:52:04
KIROV
Я, як воїн камунізма
поперше ти ще жовтенятко)
Флице малаво, дров, гуся, і фсьо. Хачю сказадь шьто еті антісавєцкіє елІмєнти рассказіваюд антірівалюціонниє аніхдоди і ваапщє відуд сібя как паслєдніє бикі і піндорасти нідастойниє праха вілікаго таваріща лєнінга. ваімя марксізма-лінінізма апсіраю їх дірьмом контрівалюції і махновщіни іпа ані нідастойни насіть сваніє панкаф.
наводь приклади....якшо хочеш їм в чомусь дорікнути
і ващ нафіга та мова.....нашо то починати.....
і нафіга писати з підставного профіля....негарно, одначе....
Поделиться112008-03-11 08:59:36
keriuho, ne zaganjajsja! mozhna vuslovljyvatu svoje stavlennja do ljydej prjamo im v ochi. abo xocha b pid svoim nikom na forymi. naxyja stvorjyvatu kirova i stavutu sobi zh zachod? narod rozdypluv tebe! xvatutj gnatu na kogosj, poduvusja na sebe i zadymajsja, ok?
Поделиться122008-03-11 11:24:51
Ragul-ragul... ja dumav pro sebe dumav i ot nadumav sho ja zvychajno liudyna kujovenka iz svojimy nedolikamy ale ja 100% ne zaslugovuju na toj gnylyj pisdiosh z boku drov i malogo . i ja za gusia svoji slova beru nazad bo vin prosto zaganiajetsia v toj chas jak drova tupo i bezpidstavno pesdyt. gus prynajmni govoryt meni ne spryjmaty vse serjozno. a drova to patologichnyj byk. i po-mojemu fantom kazav sho tre v ochi govoryty to jaksho drova zahoche to haj mene znajde i ja jomu to same v ochi skazhu bo ja jibav jogo shukaty bo zustrichi z nym meni nijakogo zadovolennia ne prynosiat. i vybachte za novyj profil prosto vin meni podobajetsia a avatar osoblyvo. i ja teper v gorkyj ne pryjdu bo meni tam nema chogo robyty jakshcho dehto iz normalnogo zapyvannia gorilky robyt alkashno-zhydivskyj diliozh. a z ragulom ja shche vypju bo to najkrutishyj chuvak. ot
Поделиться132008-03-11 11:30:15
ну спасибі, не знаю правда чим заслужив таку честь, але я не один нормальний чувак. просто в кожного є свої переваги й недоліки. і треба бачити в людях саме позитивну сторону, а негативну старатися виправляти. меня достал пиздёж, тот, от кого не ждёшь, и безнадёжность что затянется вверх дном, отчаянье готовит к моим венам нож, я чую гибель, но пока ещё живой, я буду биться, не здаваться, я не позволю подчиниться себе никогда, соблазну лени, давленью страха, пока я жив, я буду нападать.
Поделиться142008-03-11 11:34:24
fantom
А ТИ З ТИМИ ЗВАННЯМИ НЕ ВИЙЙОБУЙСЯ, БУДЬ-ЛАСКА!!!! БО В НАС ПОВИННА БУТИ АНАРХІЯ, А НЕ ТУПИЙ ПОДІЛ НА ВИЩИХ І НИЖЧИХ ЛИШЕ ЧЕРЕЗ ТЕ, ЩО ХТОСЬ ПИШЕ БІЛЬШЕ ПОВІДОМЛЕНЬ, НІЖ ІНШИЙ... ЦЕ ПРИКОЛЬНО З ОДНІЄЇ СТОРОНИ, АЛЕ З ІНШОГО БОКУ ВИБИВАТИСЯ НА ЦЕ НЕ ПОТРІБНО! МИ ВСІ РІВНІ!!! NIECH BEDZIE ANARCHIA!!!!!!!!!!!
Поделиться152008-03-11 11:37:03
ти ля нах хуъло собаче!!!!!!!!!!!! Сраколиз підступний!!!!! Як з нами то на прогерів женеш всяку хуйню, а з прогерами на нас гониш ти бля Камуністіческій прохаваний шпійон!!!!!!!!!!!ОТО і добре шо твою морду більш в горькому не побачу(може то і хуйово бо на одного собутильніка менше але хоть нормально поїмо). Бля ти такий охуєнний сраколиз!!!!!!!!!!Дрова по своєму хуйовий , я хуйовий всі хуйові але ти просто бидло вж сцуко відмазується бо думає гусь перестане гнати на тебе. А не тут то було і він не перстане гнати на твою прохавану пику пока ти не визначися з ким ти гуляєш!!!!ти хуйло пиздиш на всіх кого бачиш!!а рагулю лижеш сраку бо він на тебе нічого не казав!!!!!ти нормальним врятлі станеш ти просто дитя!!!!!!!!!!!!і ніколи не думаєш шо робиш далбайоба кусок пішов ти в пизду!!!!!хуїло тупориле!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!о вже звонить з рагульом пивка випити сраколиз ти кончений!!!!!!!!!!!!!
Інна не трогай цей пост!!!
Отредактировано Дохлий_Бурундюк (2008-03-11 11:38:48)
Поделиться162008-03-11 14:14:48
все нах тема закрита!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Поделиться172008-03-11 14:20:56
fantomА ТИ З ТИМИ ЗВАННЯМИ НЕ ВИЙЙОБУЙСЯ, БУДЬ-ЛАСКА!!!! БО В НАС ПОВИННА БУТИ АНАРХІЯ, А НЕ ТУПИЙ ПОДІЛ НА ВИЩИХ І НИЖЧИХ ЛИШЕ ЧЕРЕЗ ТЕ, ЩО ХТОСЬ ПИШЕ БІЛЬШЕ ПОВІДОМЛЕНЬ, НІЖ ІНШИЙ... ЦЕ ПРИКОЛЬНО З ОДНІЄЇ СТОРОНИ, АЛЕ З ІНШОГО БОКУ ВИБИВАТИСЯ НА ЦЕ НЕ ПОТРІБНО! МИ ВСІ РІВНІ!!! NIECH BEDZIE ANARCHIA!!!!!!!!!!!
ми не готові до анархії
ця тема про це яскраво свідчить
поперше ти ще жовтенятко)
а то просто підкол...знаєш така штука, якшо в кінці фрази дужка) то сприймати її серйозно - необовязково) во
все нах тема закрита!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
я думаю тема ще себе не вичерпала
Поделиться182008-03-11 16:57:19
Bojusia malyj sho ty ne pravyj. bo po-pershe ja z ragulem pyv pyvo ne togo shcho vin odyn z nebagatioh z vashoji kompaniji hto ne sre na mene a togo shcho vin i SPRAVDI nishtiakovyj chuvak i mij drug z jakym je pro shcho pogovoryty. po-druge ja shchos ne prygaduju koly to ja gnav na olega chy na vitiu chy na bodiu chy na pashu. i jakshcho nema argumentiv shchob mene zasyraty to krashche vzagali pomovch i ne naklepuj na mene te chogo ne bulo. varto tobi zrozumity shcho ja na vidminu vid dekogo ne podiliaju druziv na skiniv pankiv (hoch pankiv v gorkomu vsiogo dvoje i to odyn v lutsku raz na misiats zjavliajetsia) i progeriv. ja rozcinuju liudej indyvidualno i ty z drovamy sam prosto vyklykav take do sebe vidnoshennia. po-tretie shchodo prohavanosti mojeji mordy pora by vzhe zakryty rot bo vsi liudy majut svoji nedoliky a ja dorechi pro tvij metr z kepkoju nikoly ne zgaduvav. prosto meni obrazlyvo i nepryjemno shcho v gorkyj tebe pryjnialy jak normalnu liudynu a ty postupovo stav sebe vesty jak bydlo. po-chetverte jakshcho tobi ne vystachaje sobutylnykiv to idy buhaj z marmosom-klubnichkoju vin zavzhdy radyj. po-pjate gusia ja ne nastilky chasto bachu shchob vin mene vstyg distaty jak ty abo drova. i okrim togo gus to rozvazhlyva rozumna liudyna na tupomu nedopankivskomu prykoli i jakshcho hoche to haj zhene na mene. prosto vin to robyt v miru i bez peredvizhi. i vzagali vin normalno zi mnoju rozmovliaje. po-shoste ja ne srakolyz i nehaj mene vypravliat jaksho ja pomyliajusia (tilky ne ty) ale pomojemu ja ni pid kogo ne koshu i ja ni na kogo iz vas ne shozhyj. nu i po-ostannie ne matiukajsia tak dofiga to tilko pinu mozhna. ne virysh-zapytaj u arhe. ragul peshy jesche
Поделиться192008-03-11 18:19:44
KIROV правий, горький деградував....нажаль....
Поделиться202008-03-11 18:46:29
mozhna vuslovljyvatu svoje stavlennja do ljydej prjamo im v ochi
шіщ сань а коли на мене сві тут гнали і всі казали шо скажуть все шо про мене думаю прямо мені в очі, а сказав тікі вован і то як прикол
Дохлий_Бурундюк
шіщь а чо ти так скіпіішував, шо ти тикай нах крутий, а кажештікі словами, може ділом зробиш, чи ти як остальні язиком вмієш чисати, от я досі чекаю від марини ПАЧАНІВ які мають мені бзди дати . ти просто вмієш пиздіти
бля якщо так пішо тоді і я висловлюсь!
то шо горький розпадається по троху знають тількі ті хто там довно завісає, і знають від чого все це почалося і від яких ослб які поприходили(малолетні засранці)! і їм більшість ваще не раді коли вони приходять у горький, було зашибісь коли раніше було до у горькому, коли ти приходиш туди і тобі раді і ти радий їм, бля жив там як вдома, а зара ригло сидить там!!! бля!!!
Поделиться212008-03-11 19:07:35
о, то може "не втєму", але згадала одну двіжь-то ж виявляється, що всі почали сратись через мене...Так шо люди, не сваріться, а краще, як порадив наш Мудрий і Ясноголовий Антошик-зберіться і дайте мені пизди
Поделиться222008-03-11 20:02:05
але згадала одну двіжь-то ж виявляється, що всі почали сратись через мене...
мда знайшли крайню......о так сама винна.....звичайно.....Єлена Троянська....ги
Поделиться232008-03-11 20:27:55
бля ви всі тут так гарно кожного розписуєте, який він чи там вона хороші чи погані! а ви чим краще від нього чи неї!!! ви такі самі обсоскі як і остальні тікі вмієте гнати один на одного і все!!! як діти тікі язиками.......... мені вже від чього всьо хочеться
Поделиться242008-03-11 20:57:05
бля ви всі тут так гарно кожного розписуєте, який він чи там вона хороші чи погані! а ви чим краще від нього чи неї!!! ви такі самі обсоскі як і остальні тікі вмієте гнати один на одного і все!!! як діти тікі язиками.......... мені вже від чього всьо хочеться
це в принципі ти і про себе написав.....погоджуєшся?
Поделиться252008-03-11 21:05:52
бля мовчав би!!!
тут і про всіх
Поделиться262008-03-11 21:32:54
бля мовчав би!!!тут і про всіх
а хто заперечує?!
Поделиться272008-03-11 23:34:18
Prykro to usvidomliuvaty ale litr chastkovo pravyj. liudy jakyh kolys pojednuvav park zaznaly nezvorotnih zmin. nazhal. tilky inna ne treba govoryty shcho to vse ty. ja skilky tebe znaju bachyv tebe zloju tilky raz a to vzhe dechogo varte bo kolys ja dumav sho tilky valerka ne buvaje zlyj. ale varto zrozumity vsim shcho old-generation gorkivci prosto zminylysia i vyrosly. vsi staly takymy riznymy sho prosto spilkuvatysia razom ne mozhut. a ti hto pryjshov v gorkij piznishe prosto do tijeji krutoji super-mega druzhnioji dvizhovoji komandy obryganiv jaka bula ranishe vidnoshennia ne majut VZAGALI. prosto jih obmezhenist i pidsvidome bazhannia buty v stadi ne majut nichogo spilnogo z spravzhnioju gorkivskoju druzhboju. problema v tomu sho togo majzhe nihto ne rozumije. i znajesh sho malyj? ja hochu skazaty sho jaksho ty hochesh prymusyty zrobyty vybir mene z kym ja guliaju to ja tobi ne 5-richne dytia i ne budu voroguvaty z skinamy i progeramy tilky togo shcho ty sam to robysh. tyby vzagali zakryv rot
Поделиться282008-03-11 23:38:34
Ty malyj tym na kogo ty tak staranno sresh sam ne znajuchy chogo navit nogy ciluvaty ne dostojnyj.
Поделиться292008-03-11 23:54:03
KIROV
шіщь в чомусь ти правий!
vsi staly takymy riznymy sho prosto spilkuvatysia razom ne mozhut
шіщь чому не можем, деколи ми всі збираємся, але нажаль вже не вгорькому, кому тре той знає де ми є!
Поделиться302008-03-12 00:05:53
кому тре той знає де ми є!
ой, Літр шо ж ти так палиш кантору?...
а насправді ти цим ще раз довів те, що вважаєш себе одним з "кращих"...Ви собі збираєтесь окремо?...ну то й збирайтесь, ніхто до вас діла не має, але чи не такими діями ви і розділяєте всіх на "нормальних" і "хуйових"...
і ще, от мені чеснокажучи цікаво, до кого ви всі відносите мене?...до олдового покоління через те, що парк для мене вже майже 3 роки рідний чи все таки до хуйових уйобків, бо я і зараз там буваю, а не збираюсь
вже не вгорькому
???...ну то як?...