Fucking Gorky Park

Объявление

завітайте на новий портал Fucking Gorky Park Portal

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Fucking Gorky Park » Життя ПГ » ГНИЛЬ У ПАРКУ ГОРЬКОГО!!!!!

ГНИЛЬ У ПАРКУ ГОРЬКОГО!!!!!

Сообщений 151 страница 180 из 198

151

г ну ви тут і нароздуплялись акуєть...знаю шо мені не положено сюди писати і моє ставлення до цього всього нікого не їбе,бо мене тут практично майже не знають...просто не віриться ,що більш не буде горького і все перетвориться з гопо-драм...всьо блін не знаю шо писати,хоча мабуть і ненада...о,єслі побачите вдовенка,спитаєте чи буде турнір в неділю,бо я там вже не памятаю коли був,а піти хочу,аби не бодун

+1

152

вот зара покі курив ось размишляв про це все!
мені кажеться шо кірюхо правиль зробив шо зробив цю тему, бо тому що це всеодно б випливло наружу! як я бачу тікі толком паро людей хотіли вернути ще той горький а не це ригня шо зара, а остальним "а шо ми, а нам все похуй і насрати на все і на всіх!"
такшо панове, або як каже один препод(пін ти його знаєш) "любі друзі" робіть висновки, тікі робіть висновки свої, а не чужі!
згадайте які ви робили + і -, у розвиток, поверненя, вирішеня всякіх проблем, і інше, шо траплялися у горькому!
молодці! я всіх вітаю!

0

153

xana nam vsem, nam vsem xana, i etot poezd mchit nevedomo kyda. y kazhdogo v ryke bilet v odin konec, bilet do stancii s nazvaniem <pizdec>!

0

154

chu krawe mozhe tak: xana nam vsem, nam vsem xana, ischi spasenija toljko v sebe vsegda! i ne pokinet vera nas, alternativa jestj - y nas jestj shans!

0

155

iнна i пiн по +, мiг би бiльше поставив! нарештi хоть хтось розкрив очi!iна в 2-х речах не права я себе анархiстом не називав!, i почитати я люблю(те шо я не викупаю там всяких дерешiв i т.п. то не означає що я не читаю!!!) на рахунок матiв то постараюсь шось виправити, а те шо я може гопуватий то звиняите я рiс до 9-го класу рiс серед гопiв(хоть як менi це не подобалось але бiльш не було з ким:() ви конєшно звиняйте якшо я намутив хуйнi, але я дiйсно не хтiв такого як зара!

0

156

iнна на тебе нема за шо ображатись! на правду не ображаються! i ше я жду тебе в суботу в горькому!
з.ы. як спiвав Хой "С матершиной мы родились, с матершиной мы живём, с матершиной мы убились, с матершиной и помрём!"

Отредактировано Дохлий_Бурундюк (2008-03-20 11:32:37)

0

157

Do vsix: kogda tu najdesh sily snjatj svojy masky, butj chesnum s soboj, otkrovennum s drygimi, zabitj absoljytno na vse svoi slabosti i etim zajavitj svoe pravo na sily. podymaj o tom, chto tvoja chestj - eto vse, chto jestj y tebja iznachaljno, i chto zadyshutj ee chyvstvom sobstvennoj vazhnosti ochenj legko i oxyenno pechaljno. togda tu pojmesh, chto v etom bojy net pobeditelej i pobezhdennux i chto gibelj svojy ne izbezhatj, no v nej mozhna najti pytj butj osvobozhdennum...

0

158

ЦИтувати модно??? ладно проїхали))
Присвячуется всім
Владей собой среди толпы смятенной,
Тебя клянущей за смятенье всех,
Верь сам в себя, наперекор вселенной,
И маловерным отпусти их грех;
Пусть час не пробил, жди, не уставая,
Пусть лгут лжецы, не снисходи до них;
Умей прощать и не кажись, прощая,
Великодушней и мудрей других.
Умей мечтать, не став рабом мечтанья,
И мыслить, мысли не обожествив;
Равно встречай успех и поруганье,
Не забывая, что их голос лжив;
Останься тих, когда твое же слово
Калечит плут, чтоб уловлять глупцов,
Когда вся жизнь разрушена, и снова
Ты должен все воссоздавать с основ.
Умей поставить, в радостной надежде,
На карту все, что накопил с трудом,
Все проиграть и нищим стать, как прежде,
И никогда не пожалеть о том;
Умей принудить сердце, нервы, тело
Тебе служить, когда в твоей груди
Уже давно все пусто, все сгорело.
И только Воля говорит: "Иди!"
Останься прост, беседуя с царями,
Останься честен, говоря с толпой;
Будь прям и тверд с врагами и с друзьями,
Пусть все, в свой час, считаются с тобой;
Наполни смыслом каждое мгновенье,
Часов и дней неумолимый бег, -
Тогда весь мир ты примешь, как владенье,
Тогда, мой сын, ты будешь Человек!

0

159

Знаєш Літр, я тобі поясню на яку людину ти похожий своїми фразами тіпа: інн молодець, кіріл круто шо ти створив цю тему. Знаєш от якби були паравози, які їздять на гімні. То ти людина, яка стоїть з лопатою і підкидає гавно в пічку, яка і так охуєнно горить, паравоз і так швидко їде, вже починає ламатись, а ти стоїш і підкидаєш гавно ше і ше і ше... Розумієш, ти нікого не посреш між собою, ти тікі показуєш, яка ти сволочь

+1

160

ny bljadj rozpuzdilusja! a prochutajte pidpus litra! <skoljko mozhno pizdetj, chtob sebja opravdatj?!>

0

161

Послухайте пiсеньку ramones in the park. Може хоть так дойде. І ше люмен:  посмотри на ДРУЗЕЙ и на незнакомых на звездное небно мириады огней и может среди 6 милиардов станет поменьше одиноких людей. P s лiтр не тобi вирiшувати кому говорити а кому нi чи до тебе ше не дiйшло шо i марина i гусь за тебе розумнiшi

0

162

Гусъ
:crazyfun: ух ти! ще більше про себе взнаю!

0

163

Гусъ ги дуже художнє порівняння....)ти не задумувався книжки чи статті писати?)

так тепер вискажу свою позицію в ситуації яка склалась :unsure:
ага ви всі думаєте що я теж піду з парку, через те що Інна пішла (а вона дійсно пішла), а ніфіга......
я не хочу ні з ким сваритись, ні з ким розлучатись, і не збираюсь прощатись, нєдаждьотєсь)ось так :longtongue:
Гусъ мій кращий друг (от так во), а Інна моя кохана дівчина.... я не хочу нічого втрачати.....так шо я собі обрав роль такого собі місточка в новому статусі нашої тусівки.... :rolleyes:

не знаю може це хтось вважатиме слабкістю, але нічого поробити з собою не можу

але ситуацію яка склалась я вважаю кльовою.....бо реально ми ввійшли в період такого застою, і по іншому закінчитись не міг.....
всі ми не святі тому таке вирішення піде нам на користь...ІМХО....подумаєм троха....щоб не попадати в таки пастки....

не сумуйте скоро літо - період сесії і фестивалів....тоді в нас не буде часу унивати)

о і ще напишу, Інна ти кльова! і Пін ти теж кльовий!(але Інна кльовіша  ;) )

+2

164

Ріспект Фантом не знаю чого але чомусь не чекав таких охуєнно потрібних слів саме від тебе. Так шо дякую за цe.

0

165

Durko написал(а):

P s лiтр не тобi вирiшувати кому говорити а кому нi чи до тебе ше не дiйшло шо i марина i гусь за тебе розумнiшi

да.да....ми такі...)ми це знаєм...(я вже очікую від літра якусь стандартну фразу типу...не суй свого носа,ти тут ніхто...де пацанва??ну давай пиши...чекаю :love: )

0

166

сріть, сріть, сріть чим по більше, виж всі такі розумні, а я тупий!ви ж всі сміливі, і кльві, а я ні!
мені просто цікаво чи зможете ви це повторити при мені! а не заспиною як завжди!

0

167

Бу-Га-Га)
Ктулхо, тебе респект. Моя просьба сожрать их Моск Выполняется Прелестно))

0

168

Лiтр хіба не говорив я нiколи тобі своїх думок в очі? Сам знаєш шо говорив.

0

169

от добре..як така тема завелася....тоді тебе літр тупо напряму спитаю....чого я тебе так бішу?якщо ти кажеш що маєш свою думку то давай,обгрунтуй її...і скажи правду про мої ужасні риси як людини,як друга....(прошу не повторювати свої художні порівняння про мою зовнішність)це дуж смішно і це вже було написано тобою) тому прошу дати чесну і тверезу оцінку того,що ти раптом не з того,не з сього на мені заївся?ЩО Я ТОБІ ТАКОГО ОТ ЛЄВОГО ПОГАНОГО ЛИЦЕМІРНОГО СУЧОГО ЗРОБИЛА???????ПОЯСНИ!!!!!!!!!!!!

0

170

Marintusss
а нічо я писати вже не бу! і рахуй шо я тебе спеціально вивожу бо мене це пре, такіх як ти виводити, і срати,  це прикольно!
а чо ти так зачиклилась?
ось ти кажеш шось про тебе казати, а нашо, шо хтів я сказав, і в очі казав, і шо це тобі дало, тікі злість і ненавидість! а мене пре!
а окрім від тебе, я то слова тримаю!
все................... :crazyfun:

0

171

цими словами ти тікі що сам сказав що ти-просто останнє пиздло,дитина і хам.все.тема закрита.дякую за увагу.

0

172

Marintusss
:crazyfun:
а на біс!!??
а чо дитина, і пиздло?

Marintusss написал(а):

тема закрита.дякую за увагу

може вона для тебе закрита, але не для всіх

0

173

дитина бо так себе діти тікі ведуть в садочку....особливо хлопчики,які не знають інших способів як до дівчаток позалицятись...ому і пиздять всяку хню і роблять тупі вчинки....прям як ти

0

174

Marintusss
бля ну не пизди ти вже хуйню! я краще дозволю піну розбити бляшку немі об голову, чим до тебе залицятись :D , бля це смішно, ти хоч в зеркало себе бачила!? і не тре казати шо я тіпа до тебе залицявся, це не правда і я був пяний! тим паче ти навіть не в мому стилі!
слухай шось хош казати кажи вже в горькому!
вумна нах! якшо ти така вумна то могла б мовчати і не сприймати це все!

0

175

мда???подивилася....на себе в дзеркалі...дуже гарна...

0

176

Marintusss
шось не, мож прибрати це гівно!!!!!
погано дивишся, придивись сильніше!
бля достала, будуть притензії кажи в горькоу, чи ти ще не доперла!

Отредактировано LITR (2008-03-21 02:07:40)

0

177

та я знаю що ти жартуєш....моя киця :love:  :blush:  :rolleyes:  :D

+1

178

Marintusss
бля завали свою пащеку! дура! :mad:  мене тошнить вже від тебе :x

+1

179

коханий мій котик....все буде добре ....ми з тобою прям як інь і янь...добро і зло...адначє...а різні люди часто сходяться :crazyfun:

+1

180

Marintusss
бля, не ма чим занятись, ти ж сама мені казала ого я все однакове пишу, а ти сучко шо не так робиш! не пре казати того чого не жотримуєш!
а і половина в мене є! викуси!! :crazyfun:

+1

Вы здесь » Fucking Gorky Park » Життя ПГ » ГНИЛЬ У ПАРКУ ГОРЬКОГО!!!!!