Fucking Gorky Park

Объявление

завітайте на новий портал Fucking Gorky Park Portal

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Fucking Gorky Park » Життя ПГ » ГНИЛЬ У ПАРКУ ГОРЬКОГО!!!!!

ГНИЛЬ У ПАРКУ ГОРЬКОГО!!!!!

Сообщений 121 страница 150 из 198

121

fantom написал(а):

а ніхто більш не пише, бо всі вже висказали своє

гадою шо ще не всі все своє висрали, просто ще не всі писали, про шо хто думає

0

122

поступила пропозицi вигнати нах малого i дрова з горького i все буде як в старi часи(
з.ы. це сказала та людина вiд якої я найменше очiкував(

0

123

Maluj, we raz napushy: <kazhduj sam za sebja!>. nie zwracaj na slowa tego czlowieka uwagi. <zabuj na nux, idu do nas>. i we - a mozhe wosj v tobi napravdy je xyjove? tu podymaj...

+1

124

Летов написал(а):

a mozhe wosj v tobi napravdy je xyjove? tu podymaj...

кожен без винятку мусять так подивитись на себе з боку, а не закриватись за принципом "мені похуй", а то ми всі проблеми повязуєм з кимось іншим, не звертаючи уваги на себе....за це тобі +1

LITR написал(а):

гадою шо ще не всі все своє висрали, просто ще не всі писали, про шо хто думає

ну хіба що Антошик, не думаю що Олег, Пашок чи Бодя сюди зайдуть, хоча було б дуже кльово почути їх думку....хто б ще міг тут ще висловитись?

0

125

fantom написал(а):

кожен без винятку мусять так подивитись на себе з боку, а не закриватись за принципом "мені похуй", а то ми всі проблеми повязуєм з кимось іншим, не звертаючи уваги на себе

бля про шо я і декілька разів казав, а вам же все похуй!!!!!!!!!!!!

0

126

Літр шоб радити комусь визнавити помилки требa деколи самому бачити свої. Aле в дійсності мені справді похуй. В ответственный момент я всегда скажу вам нет!

0

127

пняв я. я просто люблю позайобувати сiмейникiв, але через це iти нах?! ти бля повний пiздець! а якщо так то тi кому я в горькому не тре то знайте я не довас прихожу

0

128

Maluj, tu dubil! xto tobi skazav, sho to cherez simejnukiv? meni osobusto poxyj... a te wo dymaje pin... vono tebe jibe? <ne vedisj na mnenje stada nikogda!>

0

129

От я з малим будем дружбанами і хуй я на піна і на інших кому малий мішає клав

0

130

я говорю пiна мож цим за харив! а чим ше тож бля не нитiк я але i про пiна поважав завжди(бо вiн бог а я божок:))
во бля пока будуть ткi люди як юрко в горькому то буду там тусувати и ниипёт!

0

131

бля ви помітили як в нас швидко всілякі чутки розповсюджуються......
ппц прям якесь стадо бабок підпідїздних)

0

132

Слухайте, люди...Набридло мені оце читати вашу писанину, яку чомусь ви боїтесь озвучити...І вирішила написати свою думку...Після цього думаю багато хто перестане зі мною спілкуватись, але я не хочу, щоб про мене ходили плітки, ніби я там щось на когось сказала...
Так ось...Почнемо перемивання кісточок(ще раз повторюсь-це особисто моя думка, тому вона є суб’єктивною, але я хочу щоб ви ВСІ її знали)...
Значь так...Почнемо з...Кіріла(так як він почав цю тему на форумі)...Інколи підхарює тим, що ви називаєте "не має своєї думки"...Я не проти того, що він спілкується з Олегом, Антоном...але то небезпечно, тому що особисто я не знаю, що він там говорить їм, хоча мене то не дуже цікавить...Просто якщо ви всі думаєте, що його прогєри люблять-поважають, то я в тому дуже сумніваюсь, так як вони не хочуть мати нічого спільного з тими людьми, які зараз тусуються в Горькому...А загалом з ним(Кірілом) можна нормально побалакати, на відміну від декого...
Йдемо далі...і будемо обсирати Рагуля...Рагуль-специфічна людина, як на мене такий собі егоїстичний інтілігєнт, з багатьма зайобами, з ним буває легко спілкуватись, а буває і важко...От тільки чомусь як починаються якісь трабли(з гопами, мєнтами і т.д.) він постійно кудись дівається(додому, до Софійки і т.д.)...Хоча має свою думку, але та думка чомусь найчастіше набуває значення типу "я не такий як всі"(але то все свідомо), а ще він любить щоб його вмовляли, припрошували і т.д.
Наступна жертва-Літр...Що я можу по нього сказати?...Останнім часом з нм не спілкуюсь,  а при спілкуванні намагаюсь нормально балакати, бо ж він постійно зривається, чуть шо не так. Завжди намагається всім вгодити і показати який він розумний, хоча насправді...просто займається пустою піздьожью...І ще, нев’їбенний друг Тумбочки, який першим побіг її жаліти, коли я її послала...який розказував всім яка я хуйова, бо ображаю бідну юлічку...ШО, ДУМАВ Я ЦЬОГО НЕ ЗНАЮ?...розумієш, парк Горького, то збірна бабок-пліткарок, які так люблять пообсмоктувати всім кісточки і розповідати "па сікрєту всєму свєту")))
Дивимось далі...а далі йдуть двоє людей, які відверто мені не подобаються, але про кожного по черзі...і так
Малий...хочеться відразу запитати...а чим ти відрізняєшся від типового гопнЄга???...просто наразі я ніякої різниці не бачу...Якщо ще колись це була людина, з якою можна було нормально побалакати, то зараз важкл вставити слово в його неперевершені промови, які просто кишать словами типу "пашолнахуй", "йобтамать", "пиздуй звідси" і т.д....Ти абсолютно нічоим не ідрізняєся від сірої маси!...Ти абсолютно нічого не шариш!...Ти лише носа висунув з того гамна, яке називається "буденним життям", а вже вважаєш себе панком чи анархістом чи фіг знає ким ти себе вважаєш(не здивуюсь, якщо у відповідь на це ти напишеш, шо ніколи себе ні на кого не апріділяв).
Думаєш, я кажу, що ти не відрізняєшся від гопніка лише через твою мову з матами?...Ні...Повір, в мене пів групи гопів і напівгопуватих людисьок, для яких книжка-це щось дуже далеке(Гаррі Поттера не рахую, бо знаю, що ти його читав), типу "я шо лох?я в школі ніколи не читав, а то в унівєрі буду?"...так само і будь-яка творчість(такі висновки мені дала змогу зробити вистава в ВНУ, на якій ви з Дровами і Ротеном заважали не лише мені, а й іншим...а потім ще й пиво там пили)...я розумію-вам ПОХУЙ, ви ж Анархісти, чи похуїсти чи ще якась поїбень якою ви себе називаєте лише для того, щоб оправдати свою поведінку...
Дрова...пам’ятаю були часи, коли особисто мені хотілося бачити тебе в Горькому...з твоїми приколами типу "7-37" і з тим, що ти завжди просив всіх не сваритись...а що сталось зараз?...сеча в голову вдарила?чи сперма?а?...Я не розумію того, що ти постійно всіх посилаєш...Це тебе в твоєму ліцеї так вчать спілкуватись?...І на рахунок того, що ти можеш сказати мені фразу типу "пашланахуй сучька"...будеш так посилати свою дружину, а не мене!!!...
Дурко...ти хороша людина, але треба інколи звертати увагу на думку і почуття інших!...Ти хариш тим, що постійно гониш на прог!...От скажи, ти коли небудь від мене чув, щоб я гнала на ту музику, яка подобається тобі???...То чого я постійно маю вислуховувати, що "пінк флойд ацтой" чи ще щось подібне???
Гусь...харять твої постійні дойобування до Кіріла, повір, з боку це жахливо слухати, а його ти цим не переконаєш....а загалом, тебе я добре не знаю, але претензії такі самі як і до Дурка...Може вже досить оцієї тупої балаканини???...Чи, може ви думаєте, що нею ви змусите мене чи ще когось, хто викупає прог слухати щось інше???...Помиляєтесь!...на відміну від деяких осіб в Горькому, я маю свою думку...Та чого казати "деяких осіб"?...гулять так гулять, скажу все і відразу, щоб потім знов не повертатись до цієї теми...Так от, на мою думку колись в Горькому з’явилась одна людина, яка мала собі ідею, яка мала на меті втілити цю ідею в життя, або хоча б наблизитись до неї, я маю на увазі Піна...Ідею анархії...протесту...Знайшлися люди, яким сподобалась ідея протесту і анархії, але в їхньому розумінні, анархія означає безлад і хаос...От вони і почали творити цей безлад і хаос, але насамперед у своїх головах!...В цих людей дійсно нема своєї думки, вони як стадо баранів, яким кажуть куди йти, але водночас вони не визнають цього...Кого маю на увазі?...Малого, Дров, ну і Ротена, бо Ротен чомусь тільки останнім часом став якийсь не такий як був раніше...
Згадаю ще й тих людей, які навряд чи це колись прочитають...
Антон-урод і мудак, тупий пліткар і язиката баба...в очі говорить одне, потім вибачаєтьс і говорить друге, а за спиною всім розказує ще інше...він, до речі, теж немає своєї думки...і його насправді взагалі ніхто не поважає...
Вітя...не розумію його позиції...хоча ні, таки розумію..тупа копія Олега...Олег сказав не спілкуватись з Інною-Вітя з нею навіть не вітається...
Олег..ну що, всм цікаво, що я про нього напишу?..правда?...А напишу те, що хоч він і казав мені, що ніколи не хотів щоб Горький розвалився, але я вважаю, що його вина в цьому величезна...чому?...хто був на Підкамені знає...бо саме тоді всі жарти на рахунок "КіШа" і "побухать" перестали бути жартами...Але разом з тим, скажу ще одне-мені його не вистачає як друга, бо він дійсно цікава людина.
ну, про кого ж то ще написати?...Вдовенко...не хочеться багато писати, бо вже пальці болять...але...Вдовенко...як же гарно він вміє обзивати сукою і посилати на хуй...все...більше про нього нічого писати не хочу...
...Знаю, що не написала ще як мінімум про трьох людей-Піна, Фантома і себе...
Пін-єдина людина(Фантома не рахую), яка завжди мене підтримує і намагається зрозуміти, хоч скільки болю я йому завдала...Він завжди багато балакає, але то кльово, особливо
коли хуйовий настрій і нічого не хочеться говорити...Хоча інколи він цим харить)...
Ну і на закінчення цієї епопеї напишу про себе...Я, отака сука, яка вирішила облити лайном, помиями і іншим непотрібом всіх, хто вважав мене своєю подругою...Чому?...Бо мені набридло це все!!!...Знаєте, "друзі", що для мене означає слово "дружба"?...Це коли в тебе з кимось спільні інтереси і ви разом розвиваєтесь, підтримуєте один одного, вмієте вислухати і підказати щось...А ЯКА МОЖЕ БУТИ МОВА ПРО ДРУЖБУ, ЯКЩО У ВАС ПОСТІЙНЕ ЗАНЯТТЯ-ЦЕ ПИТИ ГОРІЛКУ І ПИЗДІТИ ХУЙНЮ???...Розумієте, я приходила в парк з надією, що зустрінусь з ДРУЗЯМИ, зможу з ними поділитись тим, що мене хвилює, а натомість доводилось слухати п’яну пиздьож!!!
...Так от...Якого ж фіга я витратила стільки часу на цю всю писанину?...
А для того, щоб урочисто повідомити, що Я ЙДУ З ГОРЬКОГО...уррра, таваріщі..ця сука нарешті нікого не буде зайобувати!...і Фантом зможе спокійно пити горілку(до речі, Малий, я приймаю твої вибачення на рахунок того, що ти сказав на ДН Гуся, але "в каждай шуткє єсть доля шуткі" ;))...во...здається все...Бажаю всім удачі в подальшому просиранні своїх мізків, і гробленні свого здоров’я!!!...
о, і ще...ну перестаньте нарешті цитувати Лєтова...бо "міня тірзают смутниє самнєнія" що ви ще до того навіть не доросли...
оце і ВСЕ....нє, ще напишу п.с...і так...
п.с.Тільки спробуйте хтось доколупатись до Фантома, за мої слова і оцю мою писанину!!!...Я вже велика дєвучька, так шо всі притензії до МЕНЕ!!!
а от тепер все.Ставлю велику жирну крапку в епілозі до свого життя в Горькому.

+4

133

%-)  :idea:  :D  молодець інн!!!

0

134

Я не розумію нашо весь цей пафос. Якшо чесно то тебе буде невистачати, але я є частиною того , що тобі не подобається, і нічого міняти в собі кардинально не збираюся. Ти занадто близько приймаєш все до серця і не розумієш що деколи коли люди просять вибачення то вони дійсно жаліють про зроблене. Якшо ти дійсно йдеш з горького то сподіваюсь шо я лишаюсь твоїм другом не дивлячись на мою піздьож бухання друзів і т д. І ше дякую за підтримку коли вона була потрібна але хочеться щоб ти була попростіше.

0

135

Durko написал(а):

Я не розумію нашо весь цей пафос

це не пафос, а "наболіле"))

Durko написал(а):

нічого міняти в собі кардинально не збираюся

а я і не примушую, просто пояснюю причину того, чому я йду..щоб потім не було лишніх питань

Durko написал(а):

хочеться щоб ти була попростіше.

чомусь напрошується стандартна фраза "будь папрощє і к тібє патянутса люді"...Бути простішою, значить нічого не робити, нічого не помічати...а я цього не збираюсь робити...

+1

136

Інна, класна промова. Літр, стандартно...одна ізвівіна і то шоб вуха не впали. Дякую шо сказала мої недоліки... Надіюсь ше побачимся...

0

137

Якщо ви зараз читаете це повідомлення, то вже мабуть Замутив Комплексний суєцид!!!!
ААААААААААААААААААА я хотів зробити так як інна((((((((
Інна, прально ти зробила шо Вісовилась! я правда думав то зробити в суботу(((( але Сплетні все спортили)  я думаю шо немає сенсу Мені Говорити що я про кого думаю, все одно всі в курсі, ПОПСований телефон вже до клав усім, правда Дуже ПОПСУвав))))
ОТ І ше Можете не сумніватись у тому шо ІННА сказала істинну про вас.
З.І. Я нікому не пропонував нікого гнати з парку чи натякати на те що б він пішов, Я лише обгрунтовував чому я Йду Нахуй, але Вдовенко МОю вілити душу розлив по пляшкам, роздав усім, воно вковбасило і всі НЕПОНЯЛИ что к Чему нах)))))
ОТ бля) Ві не періжавайте, моя величність буде заходити до вас, щоб завербувати когось в коаліцію)) О доречі ставлю пляшку пива за назву, от наприклад вони прогери , Ви панки, а я з інною ..........(Сімейнікі не канає, бо то ше передбачае фантома рагуля та софію і Лену, а я впевненій шо Я буду гуляти не лише із цими людьми)))
ХМе поперло так писати)) тра шось Ше понаписуати))
О я знаю чого я йду з Горького, БО я великий дятько а ві дітки))))) не (( не катить е й ровесники((
Значить того що Ви .... ТОЧНО ви не даете мені кинути курити)))) ДА, я неможу кинути курити бо ви всі курите і мене тяне))))) не того мало((((
Ну може я йду бо ...... ЙобНулсо????? так саме так)))... але й то не катить, бо я Обнулса ше коли мене акушер тримав ))
ТОЧНО!!!!!! то все через Дівчат))) от вічно ті дівчата Пересварять всіх)))))))) але не(((
А може то через те шо Обригани не хочуть зімною дружити(((( Або навіть через то шо я люблю ДипПёРпл( відно мало гоню на Пінк Флойд((((
Не я знов помилився(((((
А може я Став Штундою стретейжером?? і нехочу Пити водку стабільно??? так ЯЖ збився, а панк Мусить постійно пити водку!!а портвейн то ШОсь З марса)))))))) БУХАТЬ И РОЗлогАТса ч никогда не буду с панком Ростватса))))) Шкода шо ви не догоняете тої фрази, і взагалі цікаво чи ви її чули Для тих хто в танку то Бригадний Подряд.
А може я всежтаки постарів(( збився(( перестав гнати((( більше не долбойоб(((( Цікаво А зким гнати?? а Цікаво Яким то ви таким ЧИном Оприділяете Рівень панковитисті??

НУ не буду себе мурдувати і напишу чого я звідти йду!!!!!!!!!!!!!
БО мене достало шо там нема чим занятись Окрім прийти Дати грошей на бухло, покурити, випити, а часом послухати який я став Бо нехочу пити А бо пропоную Зробити шось таке шо ми не робим кожен день, наприклад банальний ПОхыд До центру РАныше сприймав лише Дрова(ы то до того як вын невдало вырышив шо вын закохався) таксамо НЕМОЖЛИВО сходити на меа портал, бо то прогерство, звиняйте там Пінкфлойд грае? чи мо там Хендрікз з морісоном викарбовані?? А чим скажіть гуляти старим містом? сме гуляти?? а от чомусь на таке може погодитись інна або рагуль!!!!
ОТ)))))))) прощатись не буду! бо всуботу якшо зможу то приїду, якшо не приїду 99% я В новоукраінці неможу згадати Хто я і де живу, Мда точно я поїду можлво до льохи якого я по Словам рагуля і дурка БОГОТВОРЮ!!!!! Прально роблю! воно Хоть Ходячий флешмоб! і неординарна Лічность постійно!! а не як скаже стадо! от
ГУсю Респект
Дурко Все буде гуд!
Рагуль Коли на пиво??
Інна до зустрічі)))
Малий і дрова, ви норм тіпкі але Мені з вами скучно! а нажать ті зким нескучно дуже рідко бувають! рагуль и той забив(
І для тих Хто в танку умудрився знайти ще один танк! промова написана для людей які найчасті ше бувають в ПАРКУ!т обто з понеділка по пятницю!

+1

138

як це все вже надоїло! я мабуть ваще нічо не буду говорити, бо як завжди мої слова обгрунтують і пошлють!!!
колись в горький було приходити кльво, майже як вдома, а щас приходиш як .... ну не знаю , як в якусь ригню, де тебе вже ненавидить..............
менше слів, більше діла
валю тоже, але в суботу буду шоб послухати як про мене думають, віртуально наслухався, хочу вживу, так шо чувакі те шо ви казали, скажіть мені це ще раз, я послухаю!!!!!!!!!!

0

139

як це все вже надоїло! я мабуть ваще нічо не буду говорити, бо як завжди мої слова обгрунтують і пошлють!!!
колись в горький було приходити кльво, майже як вдома, а щас приходиш як .... ну не знаю , як в якусь ригню, де тебе вже ненавидить..............
менше слів, більше діла
валю тоже, але в суботу буду шоб послухати як про мене думають, віртуально наслухався, хочу вживу, так шо чувакі те шо ви казали, скажіть мені це ще раз, я послухаю!!!!!!!!!!
чо валю думаєте догадаєтесь

punk-pin написал(а):

БО мене достало шо там нема чим занятись Окрім прийти Дати грошей на бухло, покурити, випити, а часом послухати який я став Бо нехочу пити А бо пропоную Зробити шось таке шо ми не робим кожен день, наприклад банальний ПОхыд До центру РАныше сприймав лише Дрова(ы то до того як вын невдало вырышив шо вын закохався) таксамо НЕМОЖЛИВО сходити на меа портал, бо то прогерство, звиняйте там Пінкфлойд грае? чи мо там Хендрікз з морісоном викарбовані?? А чим скажіть гуляти старим містом? сме гуляти?? а от чомусь на таке може погодитись інна або рагуль!!!!

не пін краще всежтакі в "бриз", там катлети

0

140

xtiv napusatu bagato, ale niasilil... otzhe, korotko. v syboty ja ne prujdy, bo nichogo cikavogo tam ne byde i nichogo ne vujde. vseodno xtosj pochne rozvodutu puzdjozh. da, ja typuj semejnik, ale z nejy meni narazi najkrawe. da, ja egaisticheskij inteligent, ale ja pushy, xoch typi, ale virshi, emo-virshi, tochnishe, chutajy knugu i grajy v shaxu. ale ce, zdajetjsja, krawe, nizh robutu syttjy zhuttja alkogolj. never! i vzagali, ja napevno emo... xto za - vuslovljyjtesj. anarxizm svij obgryntyjy legko. i vawe, ja ymuvajy ryki. pishlo vse do bisovoji materi! xochete vuceputu mene - nomer 80937506161, xotja jogo vsi znajytj, asja - 70076212, xotja ja ii majzhe ne jyzajy. je we mulo, jake ja ne perevirjajy, ale byde inet, to bydy - ragul@inbox.ru     z.i. i nik i paganjala ragul meni absoljytno ne podobajetjsja. ja movchav, ale nynax. je imja, je alternatuva ragyljy. xocha vseodno bydem bachutusja ridko. xocha ce vazhko, ale... do zobaczenia, panowie! spasibo i do svidanija!

+1

141

Летов написал(а):

da, ja typuj semejnik, ale z nejy meni narazi najkrawe

ти думаєш шо вони це зрозіміють, мабуть не, ніколи!!!!!!

Отредактировано LITR (2008-03-20 00:13:43)

0

142

kolusj zrozymijytj, dima, tiljku todi vzhe mozhe bytu pizno...

0

143

Рагуль спокуха, літр не лізь з тупими фразами. Всі дaвайте  попизділи і хватить. Пін збивайся нічо нового не треба, все і так добре. Всіх клємануло. Кіріл мудак такий поділив всіх на хароших і злих, a ви раді старатись. Ми тіпа лучше, в нас в особистому всє ок ми кнігі читаєм менше пєм. Хуйня то всьо. Ми ж друзі. Починається хто шо сказав. Збигйтеся ше все попереду. Я в горькому досить давно і я буду жаліти за всім цим ви думаю теж хай з часом. Зараз модно йти а я лишаюсь.

0

144

Гусъ написал(а):

Літр, стандартно...одна ізвівіна і то шоб вуха не впали

бля яка ізвіліна, ти просто мудаг, тобі тікі рота відкривати

0

145

Durko написал(а):

літр не лізь з тупими фразами

чесно та ви вже заїбали, з якими тупими, ти блять розумний найшовся!!!!

0

146

Durko...ти не шариш...

0

147

Ну да куда мені тупому. Ви тепер всі обрані. Це колись всі були рівні і дружні тепер всьо- панти дороже денег? Они так любят обсудить как бы всё взять и поделить и сообща определить границы гетто.

0

148

Durko написал(а):

Ну да куда мені тупому. Ви тепер всі обрані.

хм...а хтось сьогодні звинувачував мене у надмірному пафосі...

Durko написал(а):

Це колись всі були рівні і дружні

то точно...рівні, дружні, ніхто не гнав на прогєрів, бо всі були друзями...

Durko написал(а):

Всіх клємануло

цікаво з якого ж то дива?

Durko написал(а):

Кіріл мудак такий поділив всіх на хароших і злих, a ви раді старатись

А ДО ЧОГО ТУТ КІРІЛ???...знайшли крайнього?...то вже давайте, зробіть мене крайньою, мені ж вже похуй...Я серйозно, якщо що-валіть все на мене..

0

149

Веселко,от я щось не розумію якого хрєна ти маєш все звалювати на свої плечі?тебе просто всі заДрали своїм хамством....я тебе НЕ ВІДПУСКАЮ НІКУДИ,ЯСНО ТОБІ ЧИ НЄ МЕНЕ НЕ ЦІКАВИТЬ)ТИ З НАМИ ВСЕ ОДНО,ПРИХОДИШ ЧИ НЕ ПРИХОДИШ,ПОНЯЛА????????? :longtongue:

Отредактировано Marintusss (2008-03-20 01:57:55)

0

150

Marintusss
так марина, ти знаєш які в мене відносини з тобою, і ти знаєш які в тебе зі мною, шо хоч тут говори, але ти......
якого ти маєш права тут розписуватись за когось, ти шо їй мати шо ти не пускаєш її, хоче може це так тре, але тут тобі водити парадом ніхто не давав!
будь добра закрий свою пащеку, і не вставляй свої 5 копійок, тебе це не обходить! і твій піздьож мені надоїло слухати! де ті пацикі? які по мою душу повині прийти!

0

Вы здесь » Fucking Gorky Park » Життя ПГ » ГНИЛЬ У ПАРКУ ГОРЬКОГО!!!!!