Ви всі (майже всі), параноїки!!!
ГНИЛЬ У ПАРКУ ГОРЬКОГО!!!!!
Сообщений 91 страница 120 из 198
Поделиться922008-03-14 14:09:26
ska, yjobok dyrnuj, nafiga v cjy temy pusatu? pushu kyda xosh, a sho tu tyt zabyv, ja ne znajy!
Поделиться932008-03-14 15:55:05
2 Ska
знайеш як кажуть "світлі і розумні голови ОБОСНУЙ"
по твоєму люди котрі хочуть шось змінити параноїки?
Поделиться942008-03-14 17:00:39
S.K.A.
ти просто йобане чмо, тобі тут ваще нічого робити, чого ти тут свої срані 5 копійок вставляєш!?
іди нахуй звітси!!
Поделиться952008-03-14 19:13:45
KIROV(Сегодня 23:57:09)
serjozno inshoji vidpovidi i ne chekav...
. Prosto Gorkyj To Kruto Provedenyj Chas I Spogady Na Vse Zhyttia. ----oze zoloti slova
ale she raz napyshu.....takym jakyj vin buv(park) vzhe tochno ne bude....mozhlyvo lyshe 2 varianty(lipshe stane abo tak samo vse i lyshytsa) v 2 variant virytsa bil'she....
A S.k.A ne chipajte, jak kazhut' ludi vsakije nuzhny ludi vsakije vazhny.....vo.....
Поделиться962008-03-15 23:38:44
Chuvaky, Davajte Temu Poriatunku Gorkogo Ne Budem Peretvoriuvaty Na Temu Zasyrannia S.K.A. Ja Zaraz Specialno Dlia Togo Temu Stvoriu. P.S. Dzhel'somino Ja Vse Zh Duzhe Hotiv By Znaty Hto Ty. Ty Mozhesh Buty Odnym Z Nashyh Ale Mozhesh Buty Livakom Jakyj Sam Ne Znaje Sho Govoryt. Tomu Ne Shyfrujsia Pls. Diakuju Napered.
Поделиться972008-03-16 00:20:36
Хой!!! Хой!!! Хой!!!
Привітаюся з всіма: Слава Україні, Зіг Хайль, Добрий вєчєр, Привєт.
Якшо чєсно то я прочитавши цю всю хуйню хотів трохи послати нахуй, але побачив фотки, Фантом вони реально пиздаті.
Так, начнем.
Кіріл ти ЛОХ, ЛОХ і ше раз ЛОХ, йобаний задолиз.
я не проти наших обриганів, якщо знають хто?!! і бариг тоже!!!
але ти знаєш і я вже казав шо не хочу бачити там левих і більшість знають хто леві і кого я рахую за левих
Літр я всьо таки дуже хочу взнати хто лєвий??? я напевно БАРИГА!!! Чуваки, я рулю ти Літр тоже трохи мінімально плуг.
Маринка ПРИВЄТ!!!
Кіріл ти пробірочний.
Пін, Рагуль, Дурко, Дрова, Малий, Фантом, Поцман (ВВ) якшо вдруг якась хуйня, навіть якшо буду на інвалідній колясці, але вас з любого гавна витащу. Ми бунтари и мы умрём.........всё остальное не ебёт. Мы БУХАРИ
Пашок & Бодя ви охуєнні чуваки!!! Шкода шо ви навряд то прочитаєте
СКА ти вобшє іди нахуй, йобане створіння, хоть би нік придумав, за який по їблу з ходу не хочеться їбанути.
Інна, ти акуратніше на вулицях, не гуляй до пізна, а то ше де вхватиш
На рахунок ідеї зібратись всім разом і попиздіти про жизню я за, то навєрніка буде кльово.
Я ше до хуя хотів написати, читаючи цю всю хуйню, але пока читав то забув нємножко, надіюсь вживу всіх побачу більше згадається..........
Поделиться982008-03-16 01:11:48
xotiv skazatu take (pro nastypny syboty): v otvetstvennuj moment ja vsegda otvechy <net>, i ne otvechy <da>. tobto vurishuv byv zabutu i ne prujtu. da, take ja givno! ale prochutav post gysja i vurishuv, wo pruvaljy. z.i. a litr zavtukav, v cjy syboty pruvaluv z.z.i. gysj, kiril i litr xoroshi chyvaku! prosto vonu zi svojimu vikovo-idejnumu zajobamu. v nux svoi pogljadu na svit. i nic tyt poganogo, wo ix pogljadu riznjatjsja od nashux. nas objednyje wo? antupopsovistj i idiotuzm, borotjba z sustemojy. byxatj - samo sobojy. otzhe, dryg za dryga, esli nado, vstypim v draky i ymrem, i za eto nam nagrada - vmeste veselo zhuvem...
Поделиться992008-03-16 01:23:48
vstypim v draky i ymrem
цікаво а хто на неї піде? ви всі як і гусь можете язиками чесати! а робити як завжди на все і на всіх навіть друзів хуї свої класти, і цим кажучи "шо не хочуть цю хуйню слухати і я не прийду - бо мені насрати"
Чуваки, я рулю ти Літр тоже трохи мінімально плуг.
гусь не пезділоб, ти не краще, мені насрати на тебе і на те шо ти там кажеш, але придивлюйся шо ти кажеш!!!!
я знаю гусь ти сильно любиш пиздіти!!!!! і хуй мож зупинитись, але деколи за піздьож можуть дати по морді - ти не думай я не за себе говорю, але всяке може..............
Отредактировано LITR (2008-03-16 01:26:22)
Поделиться1002008-03-16 12:52:54
Ну да Літр, хто ж на драку піде? Ми ж завжди сйобуєм: і від мєнтів ізза тої труби шо диміла, і від гопів біля Вопака, і від тєвтонців на бандерштаті, і від бонів на ФПЖ і ше до хуя прикладів сказав би, але пишу на тєлі, впадло писати. А на рахунок получити по їблу за пиздьож я знаю, вже десь півтора роки тебеподібні лякають. Тож ти в нас крутий, їбанути нещасного рокера по носі, коли за тобою стоїть 15 рил тож геройство. Ти не парся Літрон я ні хуя проти тебе не маю, але та автоматична пиздьож трохи фігова. Не ведись на мненье стада, НИКОГДА!!! Треба ж як не як свою башку трохи мати
Отредактировано Гусъ (2008-03-16 13:18:09)
Поделиться1012008-03-16 17:54:08
A meni ot cikavo, xto zh to maje takuj charivnuj golos, wo bere nik dzhel'Somino? Chu xtosj dyzhe ljybutj italijsjky literatyrny kazky? Mu zh ne na vijni, wo shufryemsja odun vid odnogo? Komy potribne ce gerojsjke partuzanstvo? A? Pan(i?) dzhel'somino, ce vas stosyjetjsja. chu vu vurishulu bytu pjatojy kolonojy? a nafiga? ljydu kolu shufryjytjsja? kolu xochytj zrobutu xyjnjy i bytu v storoni vid nei. to tu tezh takuj(a?)?
Поделиться1022008-03-16 18:40:28
а я Бенвенутто-не-присядь-ненаминуттто
Поделиться1032008-03-16 19:47:23
Гусъ
гусь ну не тре пиздіти а, ти ш знаєш за шо я дав пезди рокіру, і правильно зробив!
коли за тобою стоїть 15 рил
бля я не дивлюсь шо сікі за мною стоять, бо я знав шо ніхто нічо робити не буде! бо як всі кажуть "мені похуй"
сйобуєм: і від мєнтів ізза тої труби шо диміла
- дякую гусь да, мені тоді хватило зустрічи, і стичок з ментами на фудболі!
бля і перестань пиздіти на мене, ви всі такі сміливі як на одного кідаєтесь словами, бля вмієте тікі пиздіти!!!
Ти не парся Літрон я ні хуя проти тебе не маю
- я проти тебе теж, але тре думати і слідкувати шо кажеш
Не ведись на мненье стада, НИКОГДА!!! Треба ж як не як свою башку трохи мати
я не ведусь, і маю власну думку, і голову теж маю на плечах, і ще раз скажу не тре пиздіти, не став себе вумним
а, ще одне гусь я не люблю виділятись, я є який є!
а шо ти так згадав за бандерштат, шо бля забув, як видирали ромку від ментів, як розбирався з хамою, про це забув, не яж такий "крутий" краще піджму хвоста під сраку і втічу!!
Поделиться1042008-03-16 20:35:17
Гусь, якщо так хочеться з ходу по їбалу їбанути, то чому не їбанув?
Поделиться1052008-03-16 20:39:36
S.K.A.
можно тікі тебе уєбать по твому писку! ти ваще сюди не лізь!
Поделиться1062008-03-16 22:09:59
пшлі до дівчат!!!!!!!!!
ну на блядкі!!!!!
Отредактировано LITR (2008-03-16 22:27:23)
Поделиться1072008-03-16 22:31:26
LITR, я себе і мав на увазі!
Поделиться1082008-03-16 22:45:01
S.K.A.
бля ти гівно, тре точна роздачу тобі дати, сука емо грьобане
Поделиться1092008-03-16 22:54:18
Буду чекати!
Поделиться1102008-03-16 23:33:27
blja, byv sjodni v gorjkomy, i stari chasu azh zgadav. vano, fashust, arni, manfred, gitara. vodky pulu, ale tak, jak v stari chasu - tupy redko da metko, a ne tak, jak inkolu - wob bylo. tak wo v syboty tre wob bylu ysi, xto zmozhytj i ne zmozhytj, wob byv jawuk puva, wob byla gitara - i byde kryto! z.i. ska, ne zasuraj temy svoimu postamu - tu ne zhuv cum i nixyja pro ce vse ne znajesh. nevzhe inshux tem nemaje?
Поделиться1112008-03-17 00:32:12
Жити може і не жив, але знаю більше ніж ти думаєш!
Поделиться1122008-03-17 00:35:33
І засирати тему не збирався! Просто нєхєр на мене гнати у всіх темах!
Поделиться1132008-03-17 00:37:44
S.K.A.
а нехер якусь хрень писати, і сунути свога носа туди куди не треба!
Поделиться1142008-03-17 00:40:41
Я просто висловив свою думку! Це ж форум!
Поделиться1152008-03-17 01:11:09
S.K.A.
в цій темі свою думку можеж запхати собі у сраку, і шоб не чути її тут було, бо тут її навіть сприймати не будуть, до неї ти не як не відносишся, так шо бажаю успіхів!
і ваще ця тема тебе зовсім не стусується, так шо прошу зригніть звідсиля!
Поделиться1162008-03-17 23:45:47
нічого не нагадує?)
Поделиться1172008-03-18 00:54:33
Karoche Ja Tak Skazhu. Znajete Sho? Vy Nihrina Ne Znajete. Nu Ja Pro Ska Dzhelsomino I Tomu Podibnyh. Gus Fuck Off Ja Ne Probirochnyj I Ne Srakolyz. Ja Jibu Chogo Vy Tam Tak Vyrishyly Ale Pasany Vy Ne Pravy Shas. Ja Jibav Dali Zasyralovo Rozvodyty Bo Tilky Rozisremsia I Nichogo Nikomu Ne Dovedemo. Taksho Vsi V Subotu V Park I Ja Gitaru Z Manfredom Pryvedu Budem Galimyj Prog Lobaty. Karoch Tam Vse Porishajemo. Abo Ne Porishajemo. I Na Jashchyk Pyva Tre Skinucca. Gusak Ne Pizdy Hujni Abo Zavaly Sebe Metodom Tommi. P.s. Letov Kruta Avatarka. Vse Do Suboty Ne Zajdu. Potim Pidsumky Pidibjemo. Vse. Nunah. Gege. Cool. Gege.
Поделиться1182008-03-18 10:10:25
esli z drygom vushel v pytj, esli z drygom vushel v pytj - veselej doroga! bez dryzej menja chytj-chytj, bez dryzej menja chytj-chytj, a z dryzjami mnogo! chto mne sneg, chto mne znoj, chto mne dozhdik prolivnoj, kogda moi dryzja so mnoj?!
Поделиться1192008-03-19 10:02:08
ot i vse... nakrulasja tema puzdojy... i ja dymajy, wo oci vsi namagannja nakrujytjsja tum zhe samum zhinochum organom. jak ne krytu, no <kazhduj sam za sebja, zdesj plevatj vsem na tebja, kazhduj sam za sebja...> <kazhduj chlen ljybit sebja, zdesj plevatj vsem na tebja, naplevatj v tvoi mozgi, i nasratj v tvoi mechtu...>
Поделиться1202008-03-19 11:18:50
ot i vse... nakrulasja tema puzdojy... i ja dymajy, wo oci vsi namagannja nakrujytjsja tum zhe samum zhinochum organom
ні думаю намагання не накрились, точні ше надіюсь.....
а ніхто більш не пише, бо всі вже висказали своє, а навіщо писати ще?вроді позиція кожного зрозуміла....