Fucking Gorky Park

Объявление

завітайте на новий портал Fucking Gorky Park Portal

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Fucking Gorky Park » Життя ПГ » ГНИЛЬ У ПАРКУ ГОРЬКОГО!!!!!

ГНИЛЬ У ПАРКУ ГОРЬКОГО!!!!!

Сообщений 61 страница 90 из 198

61

A nasichot togo, zeby zebral sie stary gorky park... litr, kirov, vu zh kontaktyjete z olegom, vitjkom itede. tak davajte, dejstvyjte! vsi zh lushe za te, wob mu ysi zibralusja za jawukom puva i pomajalusja axyennojy xyjnejy! potribno zabitj absoljytno na vse svoi slabosti i etim zajavitj svoje pravo na sily! zgadajte, wo nas objednyje(valo)? xiba pershe - ce myzuka? a nixyja! perwe - ce protest! totaljnuj protest! ranish vin byv, a zara? de bljadj protest? v pidzalypunsjky myxosransjkogo rajony! wo bljadj, vsi tjanytjsja v park, bo tam nalljytj? opoxmeljatj? da bljadj, ja pravuj! tak i je. kyrva, raniwe zh pulu ne menshe, ale i xyjni skiljki robulu! i jakoji xyjni? vsi mu ljybum vuputu, vsix, krim litra :), ja bachuv v puzdy byxumu. da, i olega, i vitjka, jakuj v kywax spav. wo, ne pravuj ja, ni? da, bagato vsjakoi xyjni i za sobojy pomichav ja. ale mu zh ne idealjni. errare humanum est! to vse.

+1

62

Can You Remember, Remember My Name As I Flow Through Your Life A Thousand Oceans I Have Flown And Cold Spirits Of Ice All My Life  I Am The Echo Of Your Past.           I Am Returning The Echo Of A Point In Time Distant Faces Shine A Thousand Warriors I Have Known And Laughing As The Spirits Appear All Your Life Shadows Of Another Day... And Hear Me Talking On The Wind You've Got To Understand We Must Remain Perfect Strangers. I Know I Must Remain Inside This Silent Well Of Sorrow.  A Strand Of Silver Hanking Through The Sky, Touching More Than You See The Voice Of Ages In Your Mind Is Aching With The Dead Of The Night . Precious Life, Your Tears Are Lost In Falling Rain... And If You Hear Me Talking On The Wind  You've Got To Understand We Must Remain Perfect Strangers.    I Don't Want To Taste Your Poison....

0

63

Znachyt Tak, Ja Govoriu Z Antonom I Olegom, I Zbyrajemsia V Parku Jak Tilky Vony Budut V Lutsku. Ja Shchojno Prochytav Vsiu Temu I Meni Zahotilosia Plakaty. Tak Dali Ne Mozhna. Mabut Jak Ranishe Vzhe Navriadchy Bude Ale Sprobuvaty Treba. Ragul Pravyj Na Vsi 100.

0

64

як я вже казав гныль замутила цю тему ы як я не раз казав що всы ми хуйовы!!!!!
бля мене заъбала ця пыздьош!!!!!кырыл тыи сам знаэш скыльки дрова на мене гнав пургы але я там троха пообыжався але забив хуй!!!шо не памятаэш львыв?
бля народод нах засирати форум давайте тупо зберемся в горькому обговорим цю накипылу тему в слыдуючу суботу коли буде гусь ы юрко з фантомом в луцьку!!!
в сы повнысю ы без таких вийобыв як я не пыду до тих ОПСОСКЫВ я фсьо!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

-1

65

Znajesh Malyj Sho Ja Ni Na Kogo Ne Obrazhajusia Togo Sho Na Obrazhenyh Sraty Jizdiat. I Ja Za Te Shob Vsi Zibralysia I Ja Nikoly Ne Skazav By Sho Ja Ne Pidu Do Tyh Apsoskiv. Mozhna V Suboty Zibratysia I Ne Na Pyvo Hocha Bez Niogo Nijak A Zarady Spilkuvannia Z Druziakamy. Ja Shche Dumaju Shcho Majut Buty I Anton I Litr I Oleg Z Vitkom, I Pasha Z Bodioju. Shche Odne. Ja Ne Gnyl. Ja Zamutyv Ciu Temu Bo Vona Spravdi Aktualna. Vsi Sami Bachyly Skilky Narodu Vylylo Dushu Koly Zadumalosia Nad Problemoju. Ja Ne Pro Tebe Z Drovamy Govoryv Sho Vy Gnyl. Ja Govoryv Sho Gnyl Na S Rozjednuje Jak Javyshche Tak Sho Chytaj Mizh Riadkiv I Uchi Matchast.

0

66

Я не про тебе кажу шо не пiеш до опсоскiв япро iнших, бо ти перший туди прийдеш!
Весь Парк Горького в слiдуючу СУБОТУ ВСI ВIД ОЛЄЖКI ДО ДРОВ ПРИХОДИМО В ГОРЬКIЙ O 17:00 ОБГОРИМО СВОЇ ПОМИЛКИ I ЗНАЙДЕМО ВИХIД З ПОЛОЖЕННЯ! I без вийобування!

-1

67

punk-pin написал(а):

а може в славсьокому не так мы себе хуйово вели

виправлю...ги то підкамінь був)

-1

68

ЫЫЫЫ з назвою фесту Я прогнав))))ы)

-1

69

а мінус просто так і нііпьот

0

70

во дивіться і плачте
ну

0

71

а мене закинути!!!!!!!!!!!!!!

0

72

http://cs1270.vkontakte.ru/u6540756/14205638/x_8b721722.jpg

http://cs1217.vkontakte.ru/u6540756/14205638/x_a35ac7df.jpg

http://cs1217.vkontakte.ru/u6540756/14205638/x_e0928170.jpg

http://cs1217.vkontakte.ru/u6540756/14205638/x_34a440ab.jpg

0

73

кльово було, пра?...

+1

74

fantom
ну просив же, виложи мене, а він назарика з гусьом, і дров... низачьот

0

75

Летов написал(а):

fantomну просив же, виложи мене, а він назарика з гусьом, і дров... низачьот

якшо найду фотку з тобою такого плану то викладу....

+1

76

попробуй не найди!!!!!!!!!!!!!!! буду бити руками по їбальніку

дивись першу фотку з тих шо Інна виклала)і ващє таке бажано було б мені в лічьку писати.Фантом (нехочеться тему забивати)

Отредактировано fantom (2008-03-12 15:18:07)

-1

77

Фак я же то все було круто!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. Я зараз такі солодкі спогади пережив....... якби ж то можна було назал повернути........ я би багато за то віддав. ні треба нам єднатися назад і двіжувати разом як раніше поки ще не все втрачено до кінця. Ми всі стали хуйовими а треба би було разом жити. І знову як то круто було коли мим всі разом збиралися!!!!!!!!!!!! Я ото дивлюся на фотки і мені аж добре і легко на душі стає а ми сремся. Все народ всі в суботу в горький на 17.00 і будем двіжувати. Я вже навіть паління закинув. Сьогодні роздам останній харвест і все. Буду таким обриганом як і раніше.  :rolleyes:

0

78

Карочь я думаю що все буде кльово якщо ніхто не буде шукати винних а просто постарається згадати старий добрий горький-мегапортал-замок і не треба розводити визначань хто чого хуйового зробив і хто з ким гуляє. то взагалі дитячість. а в суботу я хотів би бачити всіх і дров з малим в тому числі. просто варто бути оптимістами і не акцентувати на тому що і хто зробив. важливе те що ми і як зробили разом.

+1

79

Особисто я і ті мої друзі яких ти назвав гнилью хуйовими не ставали і з парку нікуди не пропадали. А якшо хтось через панти забув як це бути обриганом, то це його проблеми.

-2

80

Летов написал(а):

wo bljadj, vsi tjanytjsja v park, bo tam nalljytj? opoxmeljatj? da bljadj, ja pravuj!

ти набагато цим провий, зара так і є

Летов написал(а):

vsi mu ljybum vuputu, vsix, krim litra

бля рагуль от оцього не тре пиздіти, я і з ваму водку рідко але пив і трохи o.O , цим я і особливий :rolleyes:
Дохлий_Бурундюк
бля малий завали своє мале їбало, бо шось ти вже вийобистим став
fantom
і мене шось погано видно :pained:
шіщь ти ж фоткаєш дохуя виклавби нормальні фотки
а ще краще зроби - запиши всі фотки на діск і дай діск піну ми бум дивитись на новому ноубу піна!!!! :crazyfun:

шішіте то якшо реши збиратись то збираємся старою великою тусою, без левакі, там всякіх центрових льхів(панк зі зракезом), подушок, подстілок, мальвін хуїн, і всіх левих нахуй.

-1

81

а мене більшість всього що не буде......та певно я і так лєвий.......лан і без мене розберетесь)

-1

82

цікава  я тут бачу тема розвелася...я в ній особисто вирішувати нічого не маю і не збираюсь...але..доношу до відома певним особам...що приходити ще влітку в парк я стала,бо мене туди запросила одна лєва людина)))і приходила я до неї і ще до кількох людей...ми тепер друзі...і я не збираюся із-за залежних принципів певних людей відмовлятися від дружби,спілкування,однодумців і просто хороший людей,НІКОЛИ І НІЗАЩО!!!БО ЦЕ ТУПО

0

83

Давай лытр не будим список левых Выкладати??? я думаю хто знае шо вын левый той не прийде!
Марина мены ПОДРУГА!!!!!!!!! ы знаеш абсолютно мены не лева!!!! Якшо хочеш сказати ОБРИГАНИ давайте зберемось то так ы зроби!!!!!!! Я непроти ПЫТИ тусою обриганыв на мега портал!(Я ж похожу обриган??)
З.Ы. Камынь(тобто центровый з ырокезом ныколи не рахувався Горькывським! вын був тут раз 5 и то побухать)

-1

84

ny da, bazar rozvelu xoroshuj... a ot cikavo, sho byde naspravdi? virnish, cikavo, xto pershuj pochne rozvodutu dyrnuj puzdjozh? virogidnistj vidnovlennja oldovogo parky prubluzno nyljova. z.i. jyrmusj, djakyjy za nizachodu! peshu ischo!

0

85

я не проти наших обриганів, якщо знають хто?!! і бариг тоже!!!
але ти знаєш і я вже казав шо не хочу бачити там левих і більшість знають хто леві і кого я рахую за левих
і взагалі мені кажеться з таким розмовами всіх так і буде як пін казав

punk-pin написал(а):

робим дuскусiю! потым мардабой

0

86

Oto Kirov temy rozviv i ja vpevnenyj sho vin Zaraz dyzhe shkodyje pro ze. Bo imxo vion zrovyv girwe lyshe sobi....vo
starogo parku vzhe tochno ne bude, bo do starogo vertatys' to lyshe degraduvatty dali, a os' stvoryty novyj--real'no ale vazhko, a same golovne v zomu pytanni bazhanna VSIX....a v to ne virytsja....nazhal'......Tomy lushetsa vse na svomu miszi, lyshe bez Kirila, jaksho zvisno vin znovu ne peredumaje)))))....vo...

0

87

A i she Fantom ARXE (mozhlyvo she xto maje foto) vykladit' pls she fotografij....meni spravdi bulo pryjemno na nyx podyvytys'.

-1

88

Dzhel'somino написал(а):

A i she Fantom ARXE (mozhlyvo she xto maje foto) vykladit' pls she fotografij....meni spravdi bulo pryjemno na nyx podyvytys'.

якщо хочеш то фоток таких ми в неті повикладували повно.....
поперше на цьому форумі в різних темах
далі в наших фотоальбомах
- то мій
адерса АРХЕ десь тут теж є
і в групі Парк Горького вконтакті
тут

0

89

Да бля шо тут скажеш старічкі бля а ви не думали шо в принципі бля ви ше нетакі всі й старі і є "тусовкі" котрі бля існують вже по дуже багато років і сама горьківська тусовка не така давня. І шось ви якісь сильно поморожені бля серйозно зберіться десь тряхніть старіной а то деякі починають впадати в маразм

0

90

Dzhelsomino, Ja Duzhe Hotiv By Znaty Hto Ty Takyj/taka Naspravdi. Meni Mabut Bulo By Duzhe Cikavo Z Toboju Podyskutuvaty Shodo Togo Shcho Vzhe Bulo I Shcho Shche Mozhna Zminyty. Ty Odnoznachno Ne Pravyj/prava Koly Govorysh Pro Degradaciju  Gorkivciv Jaki Nibyto Krashche By Zabuly Stare I Kynulysia Mutyty Nove. Treba Pamjataty Istoriju I Robyty Vysnovky. Ja Ne Znaju Hto Ty Ale Mabut Ty Ne Perezhyv Tyh Nishtiakiv Jaki My Perezhyly. Prosto Gorkyj To Kruto Provedenyj Chas I Spogady Na Vse Zhyttia. Bujok Pravyj, Tre Triahnuty Starynoju I Zibratysia Razom. I Ja Anitrohy Ne Shkoduju Pro Te Sho Stvoryv Ciu Temu Bo Pogodsia Vona Duzhe Aktualna. Ty To Mozhesh Po Kilkosti Povidomlen Pobachyty. Tema Shche Tyzhnia Ne Proisnuvala A Vzhe 4 Storinky Majemo. Navit Litra Tak Shvydko Ne Obsyraly ). Ja Spodivajusia Na Te Sho Htos Hto Zabuvaje Old-good Fuckin' Gorky Park Mozhe Zadumajetsia  Ne Nad Oldovistiu Tusovky A Nad Tym Na Shcho Vona Peretvorylasia I Postarajetsia, Prynajmni Postarajetsia Jiji Vidnovyty. Ne Varto Zarady Chogos Novogo I Nevidomo Jakogo Zakyduvaty Shchos Take Horoshe Teple I Dobre Znajome.

0

Вы здесь » Fucking Gorky Park » Життя ПГ » ГНИЛЬ У ПАРКУ ГОРЬКОГО!!!!!