LITR написал(а):шіщь чому не можем, деколи ми всі збираємся, але нажаль вже не вгорькому, кому тре той знає де ми є!
шось накшталт "елітарного" клуба.... спроба дистанціонуватися (огт бля вийобисте слово)
ну це чесно кажучи дуже смішно виглядає, навіть приклад того ж самого нового року....
хз що це таке..... це таак зване розділення.....
але ж вашу маму всі ж ми рівні, всі ми різні.......
і я взагалі не розумію що заважає тобі Літр збиратись пити пиво в парку....чесно було б кльово....
бля і де ви бачите т.з. "панків"(ригати, бухло, бруд, смердьож)?"прогерів"?(заторможеність, прискіпливість)"скінів"?(чітко не можу охарактеризувати)
не розумієте що то всьо стереотипи створені нами самими (а що треба робити зі стереотипами?) і всі ми друзі (по крайній мірі я так вважав до останього часу)
подумати що нам заважає просто зібратись і випити пива....? (бля то ж навіть вигідніше коли більше людей)))))
чому не можна в парку збиратись?! це твоя особиста причина, чи думка навязана іншою людиною?
я не буду виправдовувати нікого ( з названих Кіровим)....бо моя думка теж не є обєктивною.....і в принципі хто може нас судити?! хто може нас оцінювати?! хто має таке право?!
"....відмінності це наша система виміру, ми їх класифікуєм і розкладаєм по поличках і ми бачимо інших окремо від себе, ми бачим тільки те що різнить нас. Але одне з найяскравіших переживань в житті це бути з іншою людиною і раптом побачити що чимось він схожий на тебе, він нічим не відрізняється і ти розумієш, що "ти" і "я" - одне, ти розумієш що інших не існує, всі - одне ціле" (с) Фільм "Zeitgeist"
моя всім порада думайте своєю головою....