Fucking Gorky Park

Объявление

завітайте на новий портал Fucking Gorky Park Portal

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Fucking Gorky Park » Життя ПГ » ГНИЛЬ У ПАРКУ ГОРЬКОГО!!!!!

ГНИЛЬ У ПАРКУ ГОРЬКОГО!!!!!

Сообщений 31 страница 60 из 198

31

АРХЕ
а мені казалось шо тобі було зажди на це все насрати! я не показую шо я такий самий ахуєно хуйовий тіп, мені насрати я нікого ні до чого не відношу, я не заставляю хоче хай робить!

АРХЕ написал(а):

а насправді ти цим ще раз довів те, що вважаєш себе одним з "кращих"

я не люблю хвастатись, якщо ти мене таким важаєш то діло твоє!
а і ще інн збиратися ще можно за кухалем пива .....

-1

32

Воно то канєшно можна і за кухлем пива тіпа в барі aле втрачається романтіка збирання на вулицях і маяння хуйньою. Просто так все якесь найчесніше. Так от в нас як тепер кажуть биків і бухарів ця чесність є. І хай ми гниль, але з парка Горького ми нікуди не підемо. Ні по своїй волі ні по чужій. Кіров лох.

0

33

Durko
бля шо ти пездиш, ви бля переселились з парку в йобану ригню "БРИЗ" ось і сидіть там. а я помню шо навіть зимою ми сиділи в горькому і пили портюх
а і хто тобі сказав шо обов"язково в барі, можна прийти зі своїм пиженим кухалем з майдану кудись в інше місце

-1

34

LITR написал(а):

шіщь чому не можем, деколи ми всі збираємся, але нажаль вже не вгорькому, кому тре той знає де ми є!

шось накшталт "елітарного" клуба.... спроба дистанціонуватися (огт бля вийобисте слово)
ну це чесно кажучи дуже смішно виглядає, навіть приклад того ж самого нового року....

хз що це таке..... це таак зване розділення.....
але ж вашу маму всі ж ми рівні, всі ми різні.......
і я взагалі не розумію що заважає тобі Літр збиратись пити пиво в парку....чесно було б кльово....
бля і де ви бачите т.з. "панків"(ригати, бухло, бруд, смердьож)?"прогерів"?(заторможеність, прискіпливість)"скінів"?(чітко не можу охарактеризувати)
не розумієте що то всьо стереотипи створені нами самими (а що треба робити зі стереотипами?) і всі ми друзі (по крайній мірі я так вважав до останього часу)
подумати що нам заважає просто зібратись і випити пива....? (бля то ж навіть вигідніше коли більше людей)))))

чому не можна в парку збиратись?! це твоя особиста причина, чи думка навязана іншою людиною?

я не буду виправдовувати нікого ( з названих Кіровим)....бо моя думка теж не є обєктивною.....і в принципі хто може нас судити?! хто може нас оцінювати?! хто має таке право?!

"....відмінності це наша система виміру, ми їх класифікуєм і розкладаєм по поличках і ми бачимо інших окремо від себе, ми бачим тільки те що різнить нас. Але одне з найяскравіших переживань в житті це бути з іншою людиною і раптом побачити що чимось він схожий на тебе, він нічим не відрізняється і ти розумієш, що "ти" і "я" - одне, ти розумієш що інших не існує, всі - одне ціле" (с) Фільм "Zeitgeist"

моя всім порада думайте своєю головою....

+1

35

Durko
бля ти і вправду дурак!

-1

36

Воно то канєшно можна і за кухлем пива тіпа в барі aле втрачається романтіка збирання на вулицях і маяння хуйньою. Просто так все якесь найчесніше. Так от в нас ,як тепер кажуть биків і бухарів ,ця чесність є. І хай ми гниль, але з парка Горького ми нікуди не підемо. Ні по своїй волі ні по чужій. Кіров лох.

0

37

Ну й лижи Кiрюхо сраку далi! але знай цим ти поваги не заслужиш нi граму! да я не достойний їм даже ногi цiлувати бо достойний з ними нормально пити пиво, спiлкуватись i називати їх свoїми друзями! i ще, гавна кусок, я не АФА я не АНТIПРОГЕР, я АДА(антi далбайоб)!знайте що саме гниль iстворила цю тему!!!

0

38

А саме головне, що нема чого добавити.....тема та повідомлення в ній говорять самі за себе.....
Риба гниє з голови, але чистити її починають з хвоста....во)

0

39

бля ти ще революцію зроби! :confused:
я не проти коли всі збираються, але чи надовго, бо коли збираємся є люди яким там не місце або яких там не хочуть бачити, і я скажу як підкреслив кирюхо шо всі згавнились, і важають шо вони все можна!
ти тут так розумно розписуєшся, підскажи де ти це скачав, мені самому цікаво.
скажу ще так, то є моя думка і всі інші мої тексти тоже все моє і ніхто мене фантом не навязував, в наші компашкі люди мають сильно довгого язика, і повір недивитимусь друг він чи не, я зразу вмажу покі він сцяти кровю не почне, і я обіцяю так і буде, бо це мене вже достало! важайте мене кім завгодно, гопом, биком, боном, гавном - але це буде!
навіть ніхто не згадував як я зірвав собі відпочинок на морі бо мені сказали шо яи виний в кражі щедрого плеєра, і потім вирішувалось все це, ніхто навіть не сказав ніякої подякі шо пін, тоха і я, вигнали крису з горького, і ніхто більше за це не брався, бо всім насрати один на одного, бо вже нема в парку твердого дружеского плеча, аке тобі в тяжку годину допоможе, а є тікі дохле трухляве і пяна патика яке зразу впаде як на нього спрешся!
краще слідкуйте за тим шо ви робите!!!

Отредактировано LITR (2008-03-12 01:38:56)

0

40

LITR написал(а):

ти тут так розумно розписуєшся, підскажи де ти це скачав,

скачав з бітторента кпі....погугли назву фільма обовязково знайдеш, тому я і лишив посилання на джерело...

LITR написал(а):

є люди яким там не місце або яких там не хочуть бачити

якшо їм там не місце, то їх там нема,
а інше діло коли одні не хочуть бачити, а інші так...

LITR написал(а):

і я скажу як підкреслив кирюхо шо всі згавнились

давай приклади....

LITR написал(а):

в наші компашкі люди мають силь довгого язика

це якась очепятка, чи я тормоз

0

41

fantom

fantom написал(а):

LITR написал:і я скажу як підкреслив кирюхо шо всі згавнилисьдавай приклади....

а ти шо такій сліпий і глухій шо не бачиш і не чуєш

0

42

чесно, коли всі тусили.....тоді ти так не казав бо кардинальної різниці між поведімкою ТОДІ і ЗАРАЗ я не бачу....(подивись відео в групі парку вконтакті)...тому прошу навести приклади.....
ІМХО справа не в тому що хтось згавнився а через особисту неприязнь, комплекси і образи....во

згадайте про конфлікт Антошика і Юрка....тоді ж його вдалось подолати.....що ж зара заважає це саме зробити з більш глобальним конфліктом

0

43

fantom написал(а):

згадайте про конфлікт Антошика і Юрка....тоді ж його вдалось подолати.....що ж зара заважає це саме зробити з більш глобальним конфліктом

доті були справжні друзі які можуть постояти за друга, а ща......

fantom написал(а):

чесно, коли всі тусили.....тоді ти так не казав бо кардинальної різниці між поведімкою

я завжди мовчу але все бачу, але мені вже це надоїло......
ось подивився старі відіо горького, мда ось тоді було весело і круто, а зара шо....

Отредактировано LITR (2008-03-12 01:53:06)

0

44

АЛО ПОДИВІТЬСЯ НА СЕБЕ ЗБОКУ, ПОЧИТАЙТЕ ЩО ВИ ПИШИТЕ.....БЛЯ ЦЕ Ж ДИТЯЧИЙ САДОК......СМІШНО..............КАПЄЦ.......невідомо що хочем один одному довести.....хоча цього не потрібно бо ми самі знаєм хто чого коштує......
ЦЕ ВСЕ ТУПО ВИЇБОСИ!ВСЬО БІЛЬШ НІЧОГО

LITR написал(а):

доті були справжні друзі які можуть постояти за друга, а ща......

а ща ми знайшли ворогів серед своїх і стоїмо один проти одного......звичайно для згуртування потрібен спільний ворог....але навіщо його шукати серед друзів?!

0

45

fantom
а ми його не шукаєм,  а так виходить шо ворог сам нас знаходить :mad:

0

46

LITR
подумай і згадай коли ти вперше про це задумався?
що побудило тебе на такі думки?

0

47

Класно нам????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Я НАСТОЮЮ на тому щоб зiбрати Горький!!!  яктам казали олд горький???????????????????????ОТ настаюю на тому шоб були ОЛЕГ! антон лiтр я iнна рагуль, я! дурко пашок i бодя лiтр  Вiка Вiтоьк(кiров  Керюха(бугога малолетка! шифруватись навчись! прохаванна морда!))!!!!!!!!! робим дuскусiю! потым мардабой

Я пропоную всiм прийти i Обсосати один одному кiстки! без левых!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! БЕЗ левых!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! бо покi не було моъх СУЧАСНИХ друзiв то моъ Стары друзы Хотiлi зiмною спiлкуватись! а тепер я быдло! я тепер ППЦ якый! а хто прuклад ставuв??? а? АНтон хто любив погнати ацки? Лuтр Хто був панком???? аа??? хто?? може я вас навчив??? може то просто донас приеднались Довбаки iдентичнu нам? але просто Хтось став Нацiоналiстом? а може мы сталы надто болючими та непридатними для олега? НЕПРЫДАТНИМИ? а може хтось автоматично??? а може Хтось сказав шо фантом Хрен?? а перед ным Хреном був я?? просто в мене не выйшло Охреныти  вваших очах мега боляче для оЛЕГА????????????? а ??? а може просто хтось мале образлыве дитя? и олег не выныс що юра вырышыв пыдтримати думку ШО высока романтична! Нотно правыльна музыка з высоким цынностями!! ака тупо несе соплы ы ныякого протесту ? то ЛАЙно???

А хтось поступив НАЙТРУШНЫШЕ ы пышов сам по собы!?????? (про олега МОЛОДЧИНА!!!я тобы руку пожму!) а ыншы вырышили шо Тру ТАТО не може остатись без пыдтримкы!!! бо тож пОМРЕ ВЕЛИКЕ ДЕПРЕСИВНЕ гРАНЖЕРНЯ?? АЛЕ ДЛЯ ТОГО ВСЬГО НАМ ТРА БУЛО ЗАБУТИ ШО МИ ДРУЗЫ??????????????????????????????????????????????????????????? ПРАВДА????????????????? ОТ лЫТР МЕНЫ ДРУГ! скильки я на ньго не жену! СКЫЛЬКИ Я НЕ ГАРНО ЖАРТУЮ ЙОМУ  в очы ! мы з ним друзы!!!!!!!!!   Керюха Мала потвора! сука всохни!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Мне понесло але я ПРодовжу!!!!!!!!!!!!!!!!!

Я высловлюсь навыть про тумбочку гулять так гулять!!!!!!!!!!

А хто звас (крым олега просто ненаю) МОже сказыты шо не гнав на неъ коллы Дызнався про тру правду РОзрыбу БОды та ЫННИ? а тпер шановны розумыючы ОДНОГОРЬКЫВЦЫ! скажыть як там Тру гуляти з тумбочкою?? вона ж кьлова тьолка ы ныкому не насрала в душу??? неа ныкому) жаль шо ены ненасрала ! жаль шо я ъъ состарта без повода невзлюбив! просто курву роскуси в выдразу((((
Жаль шо антон думаэ шо я ПАдло а вын просто вдягнув ыншы окуляри!!!!!!!!!! а жаль шо Олег думаэ оГУСЬ фантом дрова малый то АЛкаши!!!(ВЫБАЧ НАС ВЕЛЫКА ШТУНДА ЯКА  сама напивалась на моъх очах!!!) А давайте згадаем старе И перестаним дыхаты??? гопныки теж дыхають????
А може то все через все ыде поплану! аможе дубно було хуйове бо я притерався до ынни? а може в славсьокому не так мы себе хуйово вели як Фантом з ынною стали щасливими?????????????????????? не то все хунй! оелг сказав ы всы хто зним тру???????????????????????????????????????????????????????????
сука вы твары!!!!!!!!!! вы реально розвалили горький! тоя через який яб заплакав!!!!!!!! але я не буду! бо тож не тУРбулетов помер??? чы  не так Маленький чыгевара!? захысник неформалыв?????????

+1

48

punk-pin

punk-pin написал(а):

Лuтр Хто був панком????

ябу!!!!

punk-pin написал(а):

ОТ лЫТР МЕНЫ ДРУГ! скильки я на ньго не жену! СКЫЛЬКИ Я НЕ ГАРНО ЖАРТУЮ ЙОМУ  в очы ! мы з ним друзы!!!!!!!!!

сцуко мало тобі було!!!! але ж ми всеодно друзі! :suspicious:

punk-pin написал(а):

робим дuскусiю! потым мардабой

я за!!! :angry:  ;)

0

49

Blia Malyj Ja Tobi Ot Sho Skazhu. Ja Tvojeji Pozyciji Ne Rozumiju. Shcho I Komu Ty Pragnesh Dovesty? Ja Vyslovyv Svoju Dumku Hto I Chomu Meni Ne Podobajetsia. A Ty Gad Vlashtuvav Z Togo Tupe Strashne Bezpidstavne Zasyrannia Vilnoji Liudyny Z Vilnoju Dumkoju. Prosto Jakby Ty Dyvyvsia Na Svit Ne Cherez Pryzmu Nalytoji V Granchak Gorilky Zakushenoji Slipoju Viroju V Te Sho Tobi Navjazav Drova To Mozhe I Pobachyv By Shcho  Gorkyj Spravdi Vycherpav Sebe V Toj Samyj Moment Koly Anton Pojihav V Kyjiv, Gus Oleg I Durko V Lviv. Hocha Tobi Mabut Ne Vdastsia Bo Ty Znajesh Gorkyj Tilky Takym Jak Zaraz. I Shche Nagadaj Bud-laska Koly I Komu Ja Lyzav Zad. Prosto Tsikavo. A Shche Ty Dybil Shcho Ty Ne Afa. I Ja Budu Druzhyty Z Vsima Hto Je Mojimy Horoshymy Druziamy. Z Innoju, Pinom, Fantomom, Olegom, Vitkom, Dimonom, Antonom, Litrom, Ragulem, I Vsima Inshymy. Dorechi Ne Pamjataju Hto Tam Govoryv Pro Konflikt, Ale Proshu Zasvidchyty Sho Ja Vyslovliuju Dumku A Malyj Daje Pidgruntia Dlia Konfliktu. I Bud Laska Ja Vsih Proshu Ne Treba Krychaty Sho Anton Tam Chy Roma Chy Litr Elita Biloji Rasy I Skidaty Jim Zigu. Vony Zh Ne Ultrapravi. Inna Zakryvaj Temu Bo My Tut Vsi Poperesyrajemsia. Dorechi Jak I Fantom Proshu Moju Dumku Spryjmaty Jak Subjektyvnu. Slava KP(s)RU !!!!

0

50

Pin Ja By Z Radistiu Vsoh Jakby Mig. Vykin Mene Nahuj Z Ignora. Bazariu Ty Pravyj Prosto Treba Rozumity Sho Oldovyj Gorkij Huja Povernetsia. Na Vit Jakshcho My Vsi Znovu Zberemosia I Nevseremosia.

0

51

ти керил Заслуховуеш по морды!!!!!!!!! перше Тыж Сам опчав БУХАТЬ?? яка там призма тащо ти знами дылив? чи просто знов малече перебыгла на ынший фронт? сука лайна кусок!!! далы!!!! Зад ты лизав нам! думаю не тра приводити фактыв? бо ж сука ы небеде зким гыляти! недолыток Пузатый!!!!!!!!!!
ПРошу выкреслит мене зы списка дрызыв! я нелюблю продажных!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Звыняйте шо высловився перед малим
З.Ы, Малый не розпочав нычого! це було розпочати тоды коли ти Знов перестав лизати нам сраку! ы перед Олегом ы Ко не высловлював думку яку я з нового року звык вы тебе чути!

0

52

Dorechi Ja Ne Shyfruvavsia. Ja Prosto Zahotiv Zamutyty Chotkij Industrial-red Alert 2-sovok Akaunt. I Davajte Spravdi Zberemosia V Gorkomu Takymy Jakymy My Vsi Kolys Buly. Treba Zgadaty Stari Chasy. I Bud-laska Ne Nazyvajte Mene Prohavanoju Mordoju. Normalno Zh Prosyv I Ne Raz. Spodivajusia Mene Ty Pin Taky Vvazhajesh Svojim Drugom

-1

53

ти занеш Я шкодую шо просив дров з малим не називати тебе прохаванною мордою!! Цей свыт не згущене молоко!!!!!
ПОра тобы выдчути себе в залупы? хочеш бути як всы? быдь собою! але вызначся Хто всежтаки бека??? бо гнати на всых залежно выд компаныъ! то по прохаванно мордовськи!

+1

54

Pin Ja Po Frontam Ne Bigaju. Ja Za Buhannia Oboma Rukamy Ale V Miru. Navit Norm Koly Htos Tam Nabuhajetsia I Valiajetsia Na Travi Ne V Stani Slova Vymovyty. Ale Hujovo Koly Htos Tam Nabuhajetsia I Pochynaje Vsih Zasyraty. Shche Ja Duzhe Proshu Taky Navesty Pryklad Koly I Komu Ja Zad Lyzav. Meni Azh Samomu Cikavo Stalo. I Shche Proshu Nagadaty Koly Oto Ja Na Olega Gnav. Ja Mig Govoryty Pro Dejaki Rechi Jaki Meni Ne Podobajutsia V Niomu Napryklad Nacionalizm Ale Ja Jogo Nikoly Ne Zasyrav. Chekaju Vidpovidi. I Znaj Shcho Ty Meni Vse Odno Drug.

0

55

Blia Nu Negnav Ja Na Vas Vsih Jak Na Odnu Kompaniju. Ja Vzagali Skilky Sebe Pamjataju Zahyshchav Vas I Pered Antonom I Pered Olegom A Vony Vas Zasirajut. Fak Jak Ja Hochu Buty Z Vsima Razom. A Ne Mozhu. I Dorechi V Pershomu Posti Napysano I.M.H.O. Hto Spravdi Zipsuvavsia. I Jaksho Ty Vzhe Tak Hochesh Daty Meni Po Mordam To Daj Mozhe Ja I Spravdi Zasluzhyv.

0

56

давай без дытячий соплей??
Ты завжди  пыдтримував коли Заводилась(рыдко) мова про прогерыв!!! ты навыт казав такы слова Цытую Хоч я сам прогер але вони хуйовы!!!!! було??
ПРодовжим? а втрачати немащо))) ТЫ знаеш було раз ато 2 коли перебырало шо олег норм(комусь ненорм чувак) Ты Яскраво ы небраво Высловлювас все свое незадоволяння!!! а про те що вын нацыоналыст ! я ныколи выд тебе нечув! мож ти настороны ще обсираегша нас усых разом узятих перед кимось ыще??????? тане важно!! керыл а ты навытька негнав??? чы забув? чы зновв Навести приклад??

Т ы я к кошеня яке ще срати ненавчилось в коробочку!! тому  тебе тра пхати носом у власне лайно!!!!!!!!!!!!!!! шоб зрозумыв де срати немона!!!!! бо не ти Царь и не ма Царь! як я розумыю вын быв!1 але невымушенный ымпычмент(втупу невытримало Серденько жартыв)
Ы тако цыкаво? ТЫ ког рпогерами звуть Як выдносяться до того що ти тепер ЦЫТУЮ постыйно але мало курю???  А ты ым кажеш я дам грошей лише на водку?? чи там популярный Грынтвейн?? тому водка то заборонене слово? керыл тыж не гопник?? чы ты Сказав олегу шо тра пыты водку?????????????-------------Я спати!-------------

0

57

Glupiec. Ja Svoje Palinnia Ni Vid Kogo Ne Pryhovuju I Anton I Pasha Znajut. I Shcho Ja Gorilku Pju Vony Tezh Znajut. Bo V Olega Na Dniusi Zarady Prykolu Stojala Pliashka Gorilky 1996 roku vypusku i ja sobi 100 gram vypyv. I Na Vitka Ja Gnav Jaksho Ty Ne Zabuv Koly Vin Zi Svojeju Divchynoju Kudys Znyk I Znajty Jogo Bulo Nerealno. Mabut Poky V Mene Ne Zjavytsia Kohana Liudyna Ja Togo Ne Zrozumiju. A V Olegovi Mene Napriagala Jogo Shyfrovanist Koly Jogo Tezh Prosto Nerealno Znajty. I Des Tam Daliko Ja Na Vas Ne Gnav I Ne Budu Hiba Sho Na Tyh Hto Dijsno Mene Napriagav Ostannim Chasom. Ja By Prosto Tak Ne Stvoryv Taku Temu.

0

58

Dorechi Takozh Proshu Zaznachyty Sho Glintvejn Meni Spodobavsia Odyn Jedynyj Raz A Vzagali Ja Za Ideju Shcho Gorilka Krashcha Za Portiuh I Dorechi Ne Taka Shkidlyva.

0

59

A pomnite, davnum-davno mu verili v svobody, ne pozvoljali v mir vojti k nam vsjakomy yrody, plevalisj na politiky(da jyrmusj, ne bylu mu polituchnumu), problemu i incestu, i kak kljalisj vsjy zhuznj nositj boljwuje irokezu(ne vsi, ale...). wo, ne tak?

-1

60

i vawe, ipal ja takoe. ny ego... cutiryja egora letova, skazhy: spasibo vam, rebjata! i poshli vu vse na xyj!!!

-1

Вы здесь » Fucking Gorky Park » Життя ПГ » ГНИЛЬ У ПАРКУ ГОРЬКОГО!!!!!