Fucking Gorky Park

Объявление

завітайте на новий портал Fucking Gorky Park Portal

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Fucking Gorky Park » Вермішель » Плітки

Плітки

Сообщений 1 страница 14 из 14

1

чешем всякі плітки - відчуваємсь себе підпідїздними бабульками))))

0

2

чув від надійного джерела, що Гусь і Маріна брат і сестра, але не зважаючи на це вони мають спільних дітей: хлопчика з синім волоссям Горшок і великими віями і дівчинку яка народилась в футболці КіШ  і в конвєрсах - Кішка, але в них є одна особливість коли вони говорять в них кінчик носа рухається)))))

0

3

Drovam rozbulu cherepyshky. chyv vid malogo. drova srav bilja svogo bydunky i obisrav shtanu, vupadkovo. za ce j poterpiv. ale nadijne dzherelo bachulo romy i stverdzhyje, wo travma ne taka vzhe j serjozna, jak vvazhalu ranishe. i de pravda?

0

4

i we. je slyxu, wo maluj luzhnjyk vzhe zdav sesijy. v cjomy vupadky vin maje stavutu piny jawuk puva. ny jasno, wo putu jogo bydytj ne lushe vonu vdvox. tak-ot, zdajetjsja puzdutj luzhnik, ne xoche jawuk stavutu. pushitj ytochnennja!

0

5

а я от чула, що скоро одній людині з парку вирвуть яйця!!!!!!!!!!!цікаво то,кому???

0

6

Marintusss...мабуть мені :D  :D

0

7

цікаво комуж то???????????? :O  :canthearyou:  o.O
АРХЕ - а шо вони в тебе є?

0

8

LITR...ще й які! :rofl:

0

9

да...я знаю що вони в Веселки є)))я їх...якби то сказать.....відчула...але вирвуть їх наврядче Інні...

0

10

Ja Chuv Shcho Ja Hujovyj. Podajte Iskru Nadiji

0

11

Shche Ja Chuv Sho Ja Ne Pju Gorilky V Prysutnosti Chuvakiv Jakyh Dehto Nazyvaje Progeramy.

0

12

A Jajtsia To Vyrvut Mabut Meni Bo Dehto Mene Nevziubyv

0

13

Shche Ja Chuv Sho Na Monlinku Kvest Na Doty V Roga Za Ordu Ne Pashe

0

14

Vzagali Ja Bagato Chuv I Malo Sluhav. Ale Tochno Znaju Sho Plitky Povnyj Loh

0

Вы здесь » Fucking Gorky Park » Вермішель » Плітки