Fucking Gorky Park

Объявление

завітайте на новий портал Fucking Gorky Park Portal

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Fucking Gorky Park » Українські гурти » Н-44 і Dispel

Н-44 і Dispel

Сообщений 31 страница 60 из 88

31

ну це ж ваші позерські фішки поплакать під думку типу"о,який йобнутий світ" ,"я хочу здохнути","все хуйово і мене ніхто не розуміє","блять відвалився значьок,яке я тепер тру без нього " і т.д і т.п

0

32

н 44 це самий кращий гурт в нашому місті!!!!!!!!хлопці гурту ви найкращі!!!! панк рок рулить!!!!!памятайте про це!!!!

0

33

АЦЦКІЙ БАСЮГА
ти взагалі ніколи не бачив справжнього емо...шоб таке казати.Навіщо ці всі стереотипи?

0

34

панк
Саша,Саша.......мммммммм

0

35

а яке воно по-твоєму справжє імо?поясни нев'єбеннній п'яній людині

0

36

АЦЦКІЙ БАСЮГА
я така ж людина,і остаточно цього не можу знати.Кожна людина формує шось...

0

37

І справді! Хто бачив справжніх Емо?...

+1

38

це ВСЕ позерство!їх не існує...бо й не існує в них якихось ідей в їхній так скажем субкультурі...це мертва купа пазерів,для яких прикид важливіший від внутрішнього світу і служить їм признаком їх трушності

0

39

АЦЦКІЙ БАСЮГА
так затято не тре говорити.Якщо ти не бачив,це не значить ,шо їх не існує.
З твоїх думок можна припустити,шо нікого не існує.Шо всі позери...Я правильно розумію?

0

40

Наскільки я зрозуміла думку тутешнього загалу, всі хто не панки - ті емо і позери! Молодці! Так тримати! Ваші мами, папи - тож позери! Всі позери! Всі котики-собачки емо! Особливо собаки! Бо шо то за вислів "життя собаче"?! Все, емо! Всьо емо!
Я не емо, сама емо недолюблюю, но не важливо до якої ти субкультури належиш і чи належиш взагалі! Просто тре мати свою голову на плечах! І шо в вас тут за гониво? Ми прийшли до вас на форум з миром, а ви тут тупо парафінетесь!
Тема - присвячена обговоренню вище вказаних гуртів!Прошу дуже!
І БЛЯ ХТО МЕНЕ ШЕ ЕМО НАЗВЕ ЗАРІЖУ, ПОНЯЛИ! НЕ ЕМО Я!!! НЕ ЗНАЄТЕ ЛЮДИНИ - НЕ ТРИНДІТЬ, ПНЯТНО!

0

41

Біба
Кицюнь все оК))))

Щодо гуртів.Ага Діспел:люди клас,музика -не погано.РОстимуть і ростимуть,я знаю,вірю,надіюсь.

0

42

X_PriNcESS_X
Та все норм! Просто харить коли мене приписують до рядів емо! Я ж геть не така! І мене це бісить! Просто це якось тупо характеризувати людину, ні разу з нею нормально не спілкувавшись і не бачивши і взагалі, геть не знаючи! Тим паче що я головний борець за позитив:)
LITR
В мене якогось чорті не відправляє приватні повідомлення, а твої данні відсутні. Тому напиши номер своєї асі, подискутуємо. І якщо ти ще не зрозмів, ТО НЕ ЕМО Я ! ! ! !

0

43

X_PriNcESS_X
нійуха не зрозуміла ти мене...
бібо,я не панк...

і всьо,іпав я шоніть доказувати тим,які нійуха не поймуть ,а ше перекрутять і зроблять з мене борца за справєдлівость хрєнова

0

44

Біба написал(а):

Наскільки я зрозуміла думку тутешнього загалу, всі хто не панки - ті емо і позери!

...Я б попросила за всіх не розписуватись, якщо в тебе склалась така суб’єктивна думка, то заглянь в розділи з музикою...не думаю, що люди, які слухають Pink Floyd, Deep Purple чи Мертвого Півня матимуть панківські погляди на життя...

Біба написал(а):

І шо в вас тут за гониво?

ну покищо я так помітила, то це у вас якесь гониво, виясняєте стосунки з АЦЦКІМ БАСЮГОЮ

+1

45

Біба
ТИ ЕМО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D
давай різ мене! :lol:
я весь твій, розріж мене на шматки я шочу це побачити!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *fuck*
аааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа *skull*

ааааааааааааа
вибачте пане чи краще може поннночка адмішна АРХЕ
поправляю свою помилку!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
гурти мені зовсім не подобаються!
аааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа

Отредактировано LITR (2008-01-14 04:01:49)

-1

46

LITR...еммм....роблю зауваження...є спеціальна тема, де обсирають емосів...і до речі, ти не висловив своєї думки на рахунок гуртів...

АЦЦКІЙ БАСЮГА
X_PriNcESS_X
Біба
може досить цього оффтопу???створіть собі тему, де будете гнати один на одного...

+1

47

АРХЕ
та ладно,я в цьому більше не приймаю участь...

0

48

LITR
Емо так емо, балериночко ти моя!
Так-с... Н-44 братиме участь у наступному фортпості! Який буде невідомо коли... Мав бути ще 27го грудня, але через відсутність преміщення переноситься вже н-разів...

0

49

*crazygirl* підтримаю...тупа тема...ще й в придачу якісь малявки попсові дискусії завели...фу!!!!!!!!!!!!!!

+1

50

Marintusss
здивовуюсь сам але ятак скажу, що ти на цей раз права

0

51

Не знаю, як малявки! А тема і справді вже задрала!!!

Отредактировано S.K.A. (2008-01-16 01:20:40)

-1

52

LITR

ух)))) :good:

0

53

та блін давайте не офтопити.....а намана обговорювати дані гурти так як такий сабдж існує....

моя думка в цих двох гуртах нема абсолютно нічого цікавого і я їх не слухаю....і не збираюсь.....о доречі коли буде ж той хвальоний фарпост?

АААААААААААААААААААААА Я ЗДААААААААААААВ СЕССССССССССІІІІІІІІІІІЮЮЮЮЮЮ......всьо дядя фантом повернувся ...во.....

0

54

Ацтой!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

+1

55

Дохлий_Бурундюк Афтар жжот

0

56

Prodazhnuj pank dlja mydakoff! (takux, jak ska)

-1

57

А не пішов би ти ...!

-1

58

Adminu, vudalitj cjogo dovbojoba ska, please! inna, z mene puvo! i postavte meni +

-1

59

Летов ХУЙ!!! але правду каже)

0

60

ska гівнюк і слухає гівно

:tongue:

-1

Вы здесь » Fucking Gorky Park » Українські гурти » Н-44 і Dispel