Fucking Gorky Park

Объявление

завітайте на новий портал Fucking Gorky Park Portal

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Fucking Gorky Park » Українські гурти » Н-44 і Dispel

Н-44 і Dispel

Сообщений 1 страница 30 из 88

1

Ну хіба ж вони не милі? Респект їм і уважуха за те, що вони існують! Люди, я вас лю! Всі коменти щодо цих чудових гуртів СЮДИ ! ! !

0

2

норм групи...а ще slap звичайно...ну й сліпери...прикольно було,як н44 та діспел на форпості разом заспівали

0

3

да....сліппер....рулить...да...канєха *crazygirl*

0

4

АЦЦКІЙ БАСЮГА
Ця пісня, всім відома як "Очелло" - безумовний хіт:) А Луцькі гурти - самі драйвові і рульні! Бгг

0

5

ну так...добралися і сюди...щодо Діспела, то я їх не чула, тому думки про ни ніякої немаю...а от щодо Н-44(ті, що Княжий Град) моя думка не змінилась-суцільна ПОПСА...називають себе поп-панками(лайно повне), передивились американських фільмів типу "Американський пиріг-1,2,3,4..."....Тексти в них взагалі тупі, без змісту...Хто їхні фанати?...ага-ага-ага...14-,15-річні малявки які тащяться від пісеньки "Студенство"(Рідний, рідний гуртожиток, від студентів лише збиток)...в їхні 20 з фігом років мені було б соромно гоцати таке лайно і ще надіятись, що вони пропхнуться на велику сцену...
P.S. і ще...вони не люблять об’єктивної критики... ;)

0

6

Веселочко!!!...............Назарко вже пішов по твою душу.... *pal*

0

7

А мені Н-44 подобаються! Попса-не-попса! Я вже виросла з того віку, коли музику поділяють за стилем! Мені подобається цей гурт, ставте його хоч на рівні з "НеАнгелами", пофік! Я їх люблю!  *bzhum*

0

8

нє,вони не очелло співали тоді...чи то я вибився...ну,з діспелом вони шось інше рєпали

0

9

АЦЦКІЙ БАСЮГА
З Діспелом вони співають "Очелло"! Це типу "я хочу...." Та сама пісня. Єдина і неповторна! Справжній хіт! Гігігі

0

10

Біба написал(а):

Я вже виросла з того віку, коли музику поділяють за стилем

...невже?а хіба має настати такий вік?...і чомусь мені здається шо тобі рочків так 15...чи може я помиляюсь, Зая? ;)...

0

11

АРХЕ15! Ну і фо? Просто це якийсь дитячий садочок, коли ти слухаєш музику виключно якогось певного напрямку! Якщо мені подобається гурт, то чи він попсовий, чи хард-роковий, яке це має значення? Люблю я Н-44 і хоть ви мене встрельте! А хоча зась, я жити хочу!

0

12

Біба написал(а):

це якийсь дитячий садочок, коли ти слухаєш музику виключно якогось певного напрямку

no comments... *alc*

0

13

та ладно вам....нормальний гурт Н-44.В цьому жахливому світі повинно бути шось кумедне,радісне.До того ж хлопці роблять те,шо їм подобається.І якшо їх слухать і люблять,значить вони це роблять правильно...
ПРосто,якшо шось не так.ТО краще просто не слухати і не бачити.
Треба завжди поважати творчість інших....
Щодо текстів:вони прості,їх краще запам*Ятати....і якшо чується якась дитячість-тут не має нічого поганого.....
P.S.Сашенька-кул...... *heart*

+1

14

X_PriNcESS_X

X_PriNcESS_X написал(а):

P.S.Сашенька-кул...... *heart*

еее... Которий з них?:)

0

15

Біба написал(а):

еее... Которий з них?

не Котяра...... :friends:

0

16

X_PriNcESS_X
А я Котяру люблю! Він надзвичайно милий, приємний і взагалі ЗОЛОТЦЕ! :blush:
А слова в піснях дійсно легко запам'ятовуються і потім ще довго в голові крутяться:) Піднімає така музика настрій)))

+1

17

Біба написал(а):

Піднімає така музика настрій)))

шей як піднімає.....

0

18

Капітально! Так... А що скажете про Діспел? Вони теж круті, їх теж люблю!  :fans:
....Я взагалі всіх люблю!

0

19

бля
от що я скажу.точніше вже сказав.а нє.краще "фубля!"...

0

20

АЦЦКІЙ БАСЮГА
пам*тай мою кришу)))))ггггггза матюки....

0

21

X_PriNcESS_X
Криша? Хм.. А я криша? Чи я дах? Чи я просто "хіхіхі"?

0

22

Біба
ти знаєш хто ти!Ти моя фемелі.....єдина та цей час......
Криша-то ну не хочу казати.Те цікаве ім*я.......минулий форпост...з ким ми прийшли....вона нас там чекала..

0

23

X_PriNcESS_X
Оль,невже це ти???то ти вже остаточно X_EMOSUCKS_X?

0

24

АЦЦКІЙ БАСЮГА
ні не Я1як ти можеш мене так ображати?

-1

25

Ге бля нашли про шо говорити!!!!! де в такі ГОДЛИНИ адміни ! стріть тему!!! ФУ!!! ТО все лайно ! Хренов ПОПС!

+1

26

не хочу нікого ображати.це просто МОЯ суб'єктивна думка.ображає?іди поплачъъ...

0

27

АЦЦКІЙ БАСЮГА
добре.ШО Веселочка казала про форум один,всі під одну дудку пляшуть.да?
ггг а тут хіба не те.По одинці всі як люди.А тут понти.
П.с.Пін не до чого тут

0

28

АЦЦКІЙ БАСЮГА
і взагалі чого я маю плакати?

0

29

X_PriNcESS_X
Біба....слухайте ви цю тему для чого створили?побалакати?чат тут влаштували...обміняйтесь аськами і впєрьод і с пєснєй!

0

30

:black_eye:  :fie:  :fans:  *alc*  *o*  :D АРХЕ

0

Вы здесь » Fucking Gorky Park » Українські гурти » Н-44 і Dispel