Fucking Gorky Park

Объявление

завітайте на новий портал Fucking Gorky Park Portal

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Fucking Gorky Park » Обсирання один одного » !!!!!!!!Дай Пізди!!!!!!!!!

!!!!!!!!Дай Пізди!!!!!!!!!

Сообщений 1 страница 11 из 11

1

Хто і кому хоче дати піздулей-й-й-й-й-й-й.  :black_eye:  :fie:

-1

2

мда...давно я нічого не писала на форумі але....пробач LITR, але по-моєму та вся хуйня яку несеш, то справді не твоя думка...то всьо, так сказать, навіяно...не знаю з якого боку але здогадуюсь ким...нафіга ото всьо робити???невже воно того варте?...невже так цікаво засирати чийсь форум тільки через то, шо тут пише не приємна тобі людина???...невже так приємно відмовитись від себе самого, від власного"Я", тільки заради того, щоб здаваись комусь сильнішим, ніж є насправді???....я ж знаю який ти....
знаєш, навіть твоя нова аватара не відповідає тобі справжньому...тобі так не здається?...

+1

3

АРХЕ
інна не менли дурниць!!!!!!!!!!!!!!!
мене ніхто не підганяє, а просто мені цікаво шо народ думає і шо хоче!
я сам придумаю таку всяку херню бо хочеться взнати багато цікавого і всякої херні! повір мені дуже насрати на ту людину яку ти там думаєш(шо я її ненавиджу) хай так мені це до одного місця.
не люблю кричати"ЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ" це хуйовово, до болі!

0

4

АРХЕ
Ти помиляешся!!!! вын тепер СЫльний ы безстрашний!!!!!! Аватарка ЙОМУ тепер доречы выдповыдае!!!!!! НУ там ж намальований псих ! такий псих у якого немаэ друзыв! вони Э коли вони тра! а так вон в будьякий момент пыд башмаком!!!!!! !!!! а вот я реально Хоч выдпиздити ! Шансоновыка Петлюру!!!(За те що переспывав пидарським голоском  2 пысны Егора Летова!!!) Вот Хочу выдпиздити Ынопланетян!!! якщо мну то вдасться зробити!)) то значить вони ыснують!!!Ы!!!!!!!!!  я тоды всым Докажу Хто прав!))

0

5

Я б не відмовився би дати одному маминому синочку пізди з Парку Горького!!! Всі напевно знають кому!!!!

0

6

а давай ми не будем виносити особисті проблема для дискусій на цей форум,а??

0

7

тупа тема...нахуя сваритись і гнати один на одного?це мета форуму?повиганятись на інших,думаючи шо ти є шось краще і тішитись?бля...

0

8

А я клав на це все дыло!!!Ш горя не знаю!!!!!!!!!!!!!

0

9

пізди можна було б вкачати багато кому, але в першу чергу політикам, попсарям і ще не знаю кому. дякуйу за увагу

0

10

дімон придумав хорошу тему і нема чо вийобуватися. а то всі такі правильні шо то капєц. а про шо ше говорити? про квіточки , метеликів і прочу хуйню. на світі існує багато людей яким би давання пізди пішло на користь наприклад ті хто починає показувати всім свою пухнастістью. а на рахунок того шо всі кажуть шо в Літра немає своєї думки, я скажу, що вона в нього є, на відміну від більшості іншихю. того шо як всім накидатися на нього, то круті. звичайно ще той вот я сам не завжди схвально відгукувався про нього. але я людина, і мені властиво помилятися. пізди треба дати групі Квест Пістолс, бо вони споганили хорошу назву, яка мені шось нагаду.є.

0

11

Durko
я вражений

0

Вы здесь » Fucking Gorky Park » Обсирання один одного » !!!!!!!!Дай Пізди!!!!!!!!!