Fucking Gorky Park

Объявление

завітайте на новий портал Fucking Gorky Park Portal

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Fucking Gorky Park » Молодіжні субкультури » SKINGIRLS

SKINGIRLS

Сообщений 1 страница 13 из 13

1

Думаю вам відомо хто такі скіни...не бони а дійсно скіни.А чи чули ви про їх дівчат???

0

2

Особысто мены Вони такы вже СТрашнючы! феееееее... ! бля буду ПОЛУ лиса дывка.... Зек чи шо?? мля я неможу ъх терпыти! во майже завжди нарваны! вони тупо короче !!! такы злы!!! такы круты З себе Бо мають за спиною Скинов!!!!
Мля до далеко не мое((

+1

3

А мені подобаються)))
А страшних в кожній субкультурі повно :-Р

0

4

HardMod

HardMod написал(а):

А страшних в кожній субкультурі повно :-Р

Тут ты правий Але е субкультура де майже нема Фызично страшних!!! То субкультура МОЧАЛОК!!!!)))))))

+1

5

Все життя "мріяла" про таку прічьоску :D

0

6

MiRock
то іди в дупу!

-1

7

Чисто теоретично, не важливо до якої субкультури належить персона, головне яка людина всередині... Але шота мну від скінів ой не прЬотЬ!  *4ebur*

0

8

Біба
:good:

0

9

Ta realno anton nakachav hujovyj fotok. ce ja govoriu jak optymist. ale jakshcho tam vsi taki to vcilomu vony TANUNAHUJ jak pin kazhe. vot

0

10

:lol: спс подрочил))))

0

11

Та хрєн його знає, що воно таке! От вживу їх побачити б...

0

12

в мене на потоці є...щосьтипу цього.....була собі намальна дєвучька ему (наскільки я по фотах баччв), але потім звязалась з хулами - зара ходинть майже лиса з рудим пофарбованим волоссям і звичайно кофті лонсдейл...

0

13

нарахунок пінових слів напів лиса голова а в панів не напів лиса голова, ну в ти особ шо з ерокезом?

0

Вы здесь » Fucking Gorky Park » Молодіжні субкультури » SKINGIRLS