Ну марина що тобі сказати...думаю ти і так все розумієш...ти являєшся пустим місцем тут і взагалі в цій компанії тебе не вважають за індивідуала.ти просто попсове чудо *fuck* яке гониться за змазливим панком з обкладинки мега сопливого альбому.слухаєш музику яка тобі не подобається тільки для того щоб попасти в це коло,а якщо слуаєш то таке лайно що просто не передаст.звісно я не хочу нікого обкладати какахами але вибач для тебе зроблю вийняток.ти зайва сіренька миша яка загубилась серед мутантів-дестроєрівюнічого особливого-нічого свого.гм ти ЦЕНТРАЛЬНА дівчина цієї компанії!!!радуйся....Якщо мова зайшла про те що ти емо...гм та ти напевно скоріше ніхто ніж якась частинка субкультури.... не варто сунути свій ніс туди де тебе не чекають і не люблять - це моя тобі порада
Марина...що ви скажете про цю заблуду???срать так на повну!!!!
Сообщений 1 страница 30 из 38
Поделиться22008-01-03 02:55:50
хай вона :suicide:
як істіне емо-панк
Поделиться32008-01-03 02:57:36
а я їбав на неї срати тому срати на неї не буду :fans:
Поделиться42008-01-03 02:59:06
Keriuho
то іди далі їбати кого там т *peac* ре
Поделиться52008-01-03 03:07:27
Мля Літр я просто не хочу на пустому місці срати на людину що абсолютно НІЧОГО мені не зробила. Є питання - читай статус.
:big_boss:
Поделиться62008-01-03 03:27:44
Tokio Hotel помилуйся
Поделиться72008-01-03 22:51:21
невже то сам антошик об'явився???чи може ще хтось?ну,знаєш шо я на те все скажу....мені по хуй шо ви там про мене думаєте,кажете, чи обговорюєте!я їбала всіх прогерів міста Луцька в сраці!!!ти судиш людину,яку ти взагалі не знаєш!ти не знаєш мого життя абсолютно і зовсім не знаєш чого я в цій компанії!!!!!!!!!!я ніколи не була ні панком, ні емосом,якщо ви не знаєте!НІКОЛИ!!!І ЦЕ ПИПЕЦЬ ЯК НИЦО таке на мене по-мінімуму писати!!!ти мені підійди і скажи це в обличчя,якщо тобі легше стане!я поки в місті і тобі не проблема мене виловити чи навіть попиздити,чи хоч вбити...тікі от навряд чи ти будеш це робити!твій сенс-пиздіти,обливати мене гамном....ти вважаєш,що може ти докажеш цим свою крутизну,якщо обливаєш брудом людину,яку ти абсолютно,просто ваще не знаєш!!!!!і якби всім було на мене пох з моєї компанії,де я є маленькою частинкою сім'ї, то ніхто б мене не кликав на НР, та і не дзвонив би ніколи і навіть би не спілкувався...во!та і ваще?ти знаєш шо я слухаю з музики???і чого я її слухаю???саме цю музику????певно нє!і правильно!!головне...це ПИЗДЬОЖ!!!!!!!!!Я НЕ ОЧІКУВАЛА ШО ТИ ЗНОВУ ПОЧНЕШ МЕНЕ ОБСИРАТИ...тікі вже на форумі!!! "меня достал пиздеш...тех от кого не ждешь"....та...ну да....звичайно..хехе!як же без цього!таке життя!я маю друзів і маю ворогів..і це добре, бо я живу,а не гнию...як деякі....і взагалі....нахрєна ти створив тему про мене???я що, така особлива що про мене треба писати вже в інеті??я тобі що,зірка шоу-бізнесу?чого тебе так хвилює моя особа???а???від'їбись від мене!!!і трахай себе і свою тьолку,чи курву!забудь за мене бо для тебе я ніхто!!!!поняв,сука?!
Поделиться82008-01-03 23:09:48
НУ ПОГОДЬСЯ ЩО ТИ ЛЫВАКОВА...УШЕДША...НЕ ЗНАЮ БАГАТО ГОВОРИТЬ ЩО ТАК І Є АЛЕ ВОНИ тобі ЦЬОГО НЕ КАЖУТЬ!Я ТАК КАЖУ І РОБЛЮ БО ТИ ПРИМІТИВНА ЛЮДИНА З ПЛОСКИМ РОЗУМОМ.ЯКБИ ТИ ВІДРІЗНЯЛАСЬ ЯКИМОСЬ ІНДИВІДУАЛІЗМОМ...А ТАК ТИ ПРОСТО ЯКАСЬ СЕКУНДА ПОПСИ ЯКА ПРОБІГАЄ КРІЗЬ НАС...А НА РАХУНОК ТОГО ЩО СТВОРИВ ЦЮ ТЕМУ - ТАК ВИ НА ЛІТРА СРАТИ ХОРОМ МОЖЕТЕ...ПЛЮНЬ ЙОМУ В ЛИЦЕ І СКАЖИ ЩО ВІН ВЕЛО...РАЗОМ ЗІ СВОЇМ ЛЄТОВИМ ЩЕ ОДНИМ ШМАТКОМ ЛАЙНА...
Поделиться92008-01-03 23:16:37
визначись в цьому житті ШАВКА...а кого і де трахати я вже якось сам виберу...ок?
Поделиться102008-01-03 23:20:33
Marintusss
бля яку ти казку нам всім кажеш! бля зара засну!
все ж такі ти кідала, кідаєш, і будеш кідати свої срані слова!
ти мені підійди і скажи це в обличчя,якщо тобі легше стане!
бля пін раз сказав так і ти повторяєш
запам"ятай стерво ти обіцяла наслати когось там на мене(насилай. буде хуже спочатку їм а потім тоб *pal* і), і сказати все шо ти там на мене казала мені в очі! але я шось цього не бачу, щоб ти шось робила
Поделиться112008-01-03 23:48:56
PussyFucker
та.....звичайно...я ушедша, забута ,дальока....тупо всьо!!зникла...зе енд....і взагалі хочу поцікаватися...як там твій дарц поживає з моєю фото???скільки вже булавочок втикнув???ти тупо прокидаєшся зранку і починаєш свій ритуал...оскільки ти в нас тупо скінхед-шаман, ти віддаєшся своїй справі цілком і повністю: вирізаєш з мила мої образи,втикаєш в них шпильки,молишся на мене!!!бо я велика і всемогуща!!!
-ООООО,ВЕЛИКА І ВСЕСИЛЬНА МАРИНА!!!ТИ-СЕНС МОГО ЖИТТЯ!!!Я ПОКЛОНЯЮСЯ ТОБІ!!!ТИ МІЙ КУЛЬТ!!!Я МУШУ ТЕБЕ ПОСТІЙНО ОБСИРАТИ,ГОВОРИТИ ПРО ТЕБЕ,ПИЗДІТИ!!БО Я ДУМАЮ ПОСТІЙНО ПРО ТЕБЕ!!ТИ І ТІЛЬКИ ТИ....в мене проблеми з сексом,тому я викидаю на форум різні сексуально-стурбовані картинки...таким психологічним поворотом я показую свої проблеми усьому парку...та....дивіться!!!!пожалійте мене)я хочу трахатись!Я ДУМАЮ ВИ РОЗУМІЄТЕ ЧОГО МАРИНКА МОЯ ЖЕРТВА...БО ВОНА НАДТО СЕКСУАЛЬНА І Я ЇЇ ХОЧУ...Я ДУМАЮ ПРО НЕЇ ПОСТІЙНО І ДРОЧУ РАЗОМ З ЛІТРОМ....Я УЙОБОК,ДА ,Я ЦЕ ЗНАЮ!!!АЛЕ ЦЕ НЕ СПИНЯЄ МОГО БАЖАННЯ ПОСТІЙНО ПРО НЕЇ ПИЗДІТИ,ПОСТІЙНО!!!ШОБ ЗНАЛА,ПРО НЕЇ ГОВОРЯТЬ,ДУМАЮТЬ,НЕ ЗАБУВАЮТЬ)))
ех,блін...я бачу вам тяжко без мене б було...Без такої ЖГУЧОЇ ЛЯЛІ!!! *crazygirl*
Поделиться122008-01-03 23:57:14
Marintusss
ех,блін...я бачу вам тяжко без мене б було...Без такої ЖГУЧОЇ ЛЯЛІ!!
ти мабуть хочеш сказати шо ти дуже гарний крокодил!
*pal*
Поделиться132008-01-03 23:59:38
ну звичайно,мій любчику))тупо така страшна,шо нікому навіть не подобаюся...нуну...аж смішно!!!я крокодил...ахахахахаа ууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууу.........хаааааааааааааааааааааааааааааааааааааа
Поделиться142008-01-04 00:10:25
ох,правда, правда..як же вона інколи віднімає фізіологічні здатності говорити та мислити...
Поделиться152008-01-04 00:58:19
хоч я в цій високо інтелектуальній дискусії трохи лівий і чужий, але дозволю собі вставити декілька слів *piska* :
Keriuho *beer*
PussyFucker на мою думку, ти Антон, якось упереджено ставиться до Марини, певно через якесь там хибне "перше враження", :bad:
тре розрізняти Аню і Марину, то є дві різні людини....во :comando:
і ставлення в парку до неї абсолютно нормальне на скільки я знаю...і людина вона нормальна....
LITR не піддакуй, це дуже смішно виглядає))) *bzhum*
Marintusss не знаю може це типу самозахист, але використовувати таку гостру лексику і ще більш розпалювати кунфлікт то теж не те.... *pal*
якась трабла - зберіться нормально побалакайте, не пре - бляха не звертайте один на одного ващє уваги....і забийте на іч-азер якшо вже в вас така взаємоогида....(правда чеснокажучи причин я її не розумію) *gangsta*
всьо блін ПІС.....мейк лав нот вор .....ги я прогер йоп... *fuck*
Поделиться162008-01-04 02:10:00
РОЗУМІЄТЕ ЧОГО МАРИНКА МОЯ ЖЕРТВА...БО ВОНА НАДТО СЕКСУАЛЬНА І Я ЇЇ ХОЧУ...Я ДУМАЮ ПРО НЕЇ ПОСТІЙНО І ДРОЧУ РАЗОМ З ЛІТРОМ....Я УЙОБОК,ДА ,Я ЦЕ ЗНАЮ!!!АЛЕ ЦЕ НЕ СПИНЯЄ МОГО БАЖАННЯ ПОСТІЙНО ПРО НЕЇ
ггг не знаю де такого укурка як ти ще знайти можна.проблем нажаль в сексуальному планы в мене абсолютно немаэ!по друге я можу вибирати з ким мені бути,по третє ти занадто ВРОДЛИВА для мене.може це в тебе виникають труднощі з хлопчиками????ніхто не хоче вжарити???чи ніс за великий вже і туди все провалюється??? *fuck*
Поделиться172008-01-04 02:17:23
оскільки ти в нас тупо скінхед-шаман, ти віддаєшся своїй справі цілком і повністю: вирізаєш з мила мої образи,втикаєш в них шпильки,молишся на мене!!!бо я велика і всемогуща!!!
я краще буду з кимось в ліжку ніж ще тебе ліпити...згадаєш так тошно стає... :bad:
Поделиться182008-01-04 03:50:30
LITR ТИ тупо нах писав ТУТ повыдомлення?? не одне не в тему!!!
PussyFucker ТО як я розумыю тилько твоя Ы тысного круга думка? скилько вас там таких до 5?
fantom Нах написав таке повыдомлення? я хотыв шось у тому дусы написати! гад!!!
Keriuho А тобы бути выдвертим ЛИЧИТЬ!!! так ы продувжуй!!!!
Marintusss ТОбы не звикати!)
и всых вас рахом зы всыма ФТОПКУ
Поделиться192008-01-04 07:39:43
punk-pin
*fuck*
пін мудазво ти спачатку писати навчись, а то все з помилками! Мудазвон
fantom
ти бля якусь хуйню несеш, ти мабудь перейшов на хіпарство
той шо Літр не піддакуй, це дуже смішно виглядає)))
бля це моя думка. як хочу так і виражаюсь про ту....
Поделиться202008-01-04 23:56:34
А я срав на всіх і мені пох!
Поделиться222008-03-05 21:28:09
Хоч я її і не дуже добре знаю, але те, що я чув і бачив, Marintusss це огидно і ти дійсно.....навіть, щось тяжко придумати...пусте місце на планеті Земля...але то висновок неостаточний)))
Поделиться232008-03-06 01:13:19
чудово читати,як деякі люди вирішують яке моє місце на цій землі...а ще й коли дають мені характеристику,як огидно))))))))))))))))причому зовсім не знаючи мене)прошу продовжувати далі)
Поделиться242008-03-06 08:55:13
Dzhel'somino, ce dyyyzhe debiljno ne matu vlasnoji dymku. ne vedisj na mnenije stada nikogda! i movchu, kolu ne znajesh...
Поделиться252008-03-06 13:05:02
Це моя власна думка яка сформувалась під впливом потойбічних сил, спілкування та мого власного бачення.
Поделиться262008-03-07 01:14:28
мені цікаво от що ти чув?...бо сумніваюся шо ти зі мною нормально спілкувався)))
Поделиться272008-03-08 15:05:27
Хоча справді, напевно я неправий, я надто рано склав свою думку, можливо з часом вона виправиться....
Поделиться292008-03-10 01:11:12
да!!!я знаю!!!я така!!!!!я нев'їбєнно жгуча лЯлЯ!!!!!
яб сказав шльондра а не ляля!!!
Поделиться302008-03-11 00:55:18
а я б не сказала..і ващеееее,!!!!шо ти знов від мене хочеш???