Fucking Gorky Park

Объявление

завітайте на новий портал Fucking Gorky Park Portal

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Fucking Gorky Park » Бєка » РАСИСТСЬКІ СХИЛЬНОСТІ

РАСИСТСЬКІ СХИЛЬНОСТІ

Сообщений 1 страница 30 из 46

1

Хто хрєново ставиться до: хачів(такі носаті дядьки), гопів (мабуть всі), панків (не варто цьго писати),скінів (мабуть ви самі знаєте хто то), китайців ( наприклад Джекі Чан), америкосів (товстозаді бюрократи), емерів (само собою), сатаністів ( *crazygirl* ), хіппі (а вони не вимерли?), і всякої іншої репчіни - матюжте і пишіть про них всяку погань прямо тут! ВАШ басюга-пацифіст Хома. (Да кстаті хто до мене криво дише - могу дать в пику!) шучу тілько з вагомої причини *crazy*

0

2

Америкоси - це такі тупі егоїстичні, та надодаток до всього ще й жирні створіння, які мають занадто високу самооцінку. Я не раз пропував по асі поговорити з кимось із них, звичайно жіночої статі, і ніхто так і не відповів, але взагалі дівчата зза кордону, не з близького, Росії і т.д., відповідали. Америкосів треба знищувати, вони це ЗЛО!!!!!!!!

0

3

гг а мені здається що деякі америкоски - гг навіть дуже нормальні люди... і мені вони відповідали :D і я з деякими з них навіть дуже близько знайомий ;) дуууже... і скажу чесно - нормальні люди.... :cool:

0

4

fantom написал(а):

Про свої таборні пригоди поговориш зі мною особисто! Знайомий він близько з американками.... хвастун

0

5

}{оч би нам одну з свого лагеря привізби чи що!!!

0

6

Фантом просто ПИЗДУН!!!!!!!!!! Я буду матюкатись!!!! Бля, сука на хуй бля, бля бля бля бля бля. Їбарики пука-пука. Дрищ сосохуй бикота, хуй слона, як тіфтєля в клітерному маслі...                         Я ше можу

0

7

Хачі сосуть пісюн. Не подумайте шо я повний придурок, я до першого повідомлення

0

8

(до першого) ненавиджу чорношкірих (ну цих, афроамерекосів) і хіппі (хіппі маст дай!)...якщо комусь цікаво, можу прокоментувати свою думку

0

9

Emo Doll написал(а):

(до першого) ненавиджу чорношкірих (ну цих, афроамерекосів) і хіппі (хіппі маст дай!)...якщо комусь цікаво, можу прокоментувати свою думку

Я хочу коменти до твоєї думки, так сказати!!! Що ж тобі такого нігери з хіппи зробили? Ти їх напевно раз чи два бачила, а тут така ненависть!!!

0

10

чорним місце в африці, якого ... вони сюди їдуть?  ми ж до них не приїзджаємо! а ще, вони тупі...то довга історія, але в цьому я вас запевнюю, з власного досвіду... а хіппі, вони якісь надто веселі...і взагалі, такі гидотні, з їх шкідливими звичками, на них схе не вистачає!

0

11

Emo Doll написал(а):

чорним місце в африці, якого ...

може ти ще й жидів не любиш? може ти віриш в теорію всесвітньої сіоністської змови? може ти взагалі нс-скін?

0

12

Emo Doll написал(а):

чорним місце в африці, якого ... вони сюди їдуть?  ми ж до них не приїзджаємо! а ще, вони тупі...то довга історія, але в цьому я вас запевнюю, з власного досвіду... а хіппі, вони якісь надто веселі...і взагалі, такі гидотні, з їх шкідливими звичками, на них схе не вистачає!

З останіх слів видно, що це писав(ла) юна(ий) стрітрейнджер!
Ти в Африці була! Там білих дофігіще і негри ніфіга не кажуть(навідміну від всяких расистів)!
А хіппі рулять - живуть в своє задоволення, а не розмовляють з медведиками!(я хоч сам з собою, а я жива істота(не стверджую що людина, може і з Марсу прилетів))! :D

0

13

Расизм це круто *crazy*

0

14

P.S. Cварик, ти ще про ведмедика жарт не зрозумів? я просто вам показала, що ви саме так уявляєте емосів. я в своїх словах впевнена, про негрів, вони такі довбні, що то ппц.

0

15

Emo Doll написал(а):

P.S. Cварик, ти ще про ведмедика жарт не зрозумів? я просто вам показала, що ви саме так уявляєте емосів. я в своїх словах впевнена, про негрів, вони такі довбні, що то ппц.

У кожного своя думка! ...а я з твоєю не погоджуюсь!!!

0

16

Emo Doll написал(а):

ти ще про ведмедика жарт не зрозумів?

Дурна! Ведмкдик не той про якого ти писала згадуючи чубатих-сельодок! Просто Хіппі говорили з ведмедями (особливо з білими), є історії коли вони навіть буханили з ними - наривались до кондиції і шукали інопланетян!!! Як ти можеш засуджувати їх навіть незнаючи їх традицій, норм і правил (хоча в них їх небуло, це так... для тупих)!!! "(хіппі маст дай!)..." - нашо зя здьож, шо вони тобі зробили? (Ти цими словами захищаєш вас - емосів!). А слова - "і взагалі, вони такі гидотні, з їх шкідливими звичками, на них схе не вистачає!"
Поперше шо таке "схе".
А подруге - ти ще кажеш шо ти не стюпід Стрейтедж, а тут пишеш - "з їх шкідливими звичками". Ганьба!!! Брати мої. Сраним ЕМО-расистам... А ти ще питаєш чого до вас (ЕМО) так ставляться, а сама расистка першого ступеня... Вчись на своїх помилках! ВАш басюга-пацифіст ХОМА! *gangsta*

0

17

кльово сказано Хома - це тобі
http://punk.org.ua/photo/images/1149859683.jpg

а схе наскільки я знаю і означає СтрейтXЕйдж........ ^_^

Отредактировано fantom (2007-03-02 21:25:00)

0

18

Дуже дякую!!! Мені приемно отримати цю високу винагороду! Але не задля того я викладаюсь на повну! Не подумайте я не продажний. Просто я вважаю що треба карати всяких емо-зиготників, зазіхаючих на права і цілісність інших непідвласних для їх усвідомлення культур(суб) і духовних цінностей!
ВАш басюга-пацифіст ХОМА!  :)

0

19

В мене якась неприязнь до росіян!!! :/  Яскраво виражена алергія до москалів!! Може то й не правильно, але так вже воно є...

0

20

Groundhog написал(а):

Яскраво виражена алергія до москалів!!

ААаааАААА---ПППП---ЧЧЧЧ---Х-----УУУУУУ---Й :lol:

0

21

Groundhog написал(а):

В мене якась неприязнь до росіян!!!

Тьху......як їх можна так ніжно називати :/ ......бєє.....фу......позабивала б нах....уродів бля сраних......
:bad:

0

22

гг мої співвітчизники з планети Москаль-3 системи Альфа Кацап скоро прибудуть...з непереможною армадою зоряних рейнджерів в герметичних куленепробивних вушанках на бойових ведмедях буугага :big_boss: та шо ви, земляни, приречені...будете пахати на плантаціях шапок-вушанок і матрьошок.... :P

що ми зробимо
1) постаимо Яника намісником нашої планети на Землі
2) будемо всіх заставляти їсти тільки "щііі"
3) оживимо Лєніна...

приймаються пропозиції щодо плідної співпраці з окупантами во славу великої московії-3...віва

0

23

fantom написал(а):

будемо всіх заставляти їсти тільки "щііі"

Що їсти??? *crazygirl*

0

24

DanKa написал(а):

Що їсти??? *crazygirl*

то такий російський суп

0

25

fantom написал(а):

то такий російський суп

Фу......російський......сам його будеш жерти...... :bad:

0

26

emo doll,убєй сібя ап стєну бля,повбивав би вас,емосів довбаних.коли ви всі вимрете???
слава Україні!!!

0

27

Не підтримую!!!

0

28

S.K.A.
ти шо бля на голосуванні то пітримаю, то бля не пітримаю!

-1

29

:-D:-D:-D:-D
та всьо норм...ги

0

30

Ні, я про суть думки!!!

0

Вы здесь » Fucking Gorky Park » Бєка » РАСИСТСЬКІ СХИЛЬНОСТІ