Fucking Gorky Park

Объявление

завітайте на новий портал Fucking Gorky Park Portal

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Fucking Gorky Park » Вермішель » Першокурсники, поділіться враженнями...

Першокурсники, поділіться враженнями...

Сообщений 1 страница 15 из 15

1

Знаю, що багато з тих, хто ще інколи відвідує цей форум навчаються на першому курсі...Думаю, за 2 тижні ви вже зрозуміли основні положення, які відрізняють ЦЕ навчання від шкільного))...Давайте поділимось враженнями про обрані факультети, спеціальності...а також групи, нових друзів...Так як я старенька тьотя і вже третій рік парюсь в універі, то в мене особливих змін з 1 вересня немає, хіба що...нам сьогодні відрекомендували нашого нового одногрупника..враження?..село селом)))

0

2

Універ рулить! Класна то штука!!!!!! Якби тільки один хуй мене не дойобував (пєрнатий)!
ПІ (це програмна інженерія) охрінітєльна штуха, тільки сцукі оце німецьку добавили, питається нахуя!!!!!!
Одногрупники нормальні,, биків не має!!!!!
Але оце ходили з групою гуляти, я Гуся взяв з собою, то той довбойоб грузився з моїм одногрупником!!! ТО яка гітара краща 6 чи 7 струна, Чи є щось в Корна прикольне................ і всяка така срань! Ввисновку всі зрозуміли що Гусь в танку!!!
Ваще чесно зжитись з придурками важко..... спробуйте потім пошкудуєте......
От такто, взагалі то краще за пивом посидіти і все розповісти з емоціями, це невеличкий намьок!

0

3

svaryk написал(а):

це невеличкий намьок!

ок, берем з собою дружка і валим в Оболонь)))бо в Майдан знов через мене можемо не потрапити)))

0

4

дійсно...круто в унівєрі!!! І група ніштяк, є з кого поржати...

0

5

--

0

6

--

0

7

Зверніть увагу на на бідолаху яку давлять...і яка старається скинути ту шо навалилась....тяжко ж мені приходилось!
--

0

8

унівєр рулз...деякі викладачі харять...і їхнє ставлення до студентів..а так в основоному унівєр порівняно з школою то воля...всім на тебе мягко кажучі насрать...і це в дечому круто...спеціальність...сама крута..гг..банківська справа наг...прадо незнаю чьо туди пішов...але буде видно...група крута...троха села є...але то такє...пішов з групой гулять...гг...багато чього не памятаю *alc* ..гг..але в основном норм кажись було...а да...сьоньо першу енку заробив...сцуко викладачка вигнала з пари...толком і не поняв чьо...мош того шо вона сильно тупа...хтозна...гг..далі буде.. *gangsta*

0

9

MiRock.....ууу..дєвучькі зажиГают.....
Baster....першу енку треба "відмічати"(півасіком) :)  ....а в мене вже штук 10 точно є.....
На прохання нашого любого адміна fantom'а....викладаю тут цю фотку....от так цвіте гречка в гуртожитках КПІ.... :D

0

10

За кожну енку-1л пива...:)

0

11

...якщо за кожну "енку" буду ставити пиво, то дуууже швидко закінчаться гроші...

0

12

Ну якщо багато енок, то фатить і по 0,5...:))

0

13

я в кульок поступив на 1й курс...контрабасіст я гг...в мене енок дахуя і стіпухі може не дадуть...

0

14

АРХЕ
Хоч Обматюкаю! я можу)))

0

15

punk-pin шота я ніпаніла до чого це...тупенька..)

0

Вы здесь » Fucking Gorky Park » Вермішель » Першокурсники, поділіться враженнями...