Fucking Gorky Park

Объявление

завітайте на новий портал Fucking Gorky Park Portal

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Fucking Gorky Park » Бєка » Всьо..........

Всьо..........

Сообщений 1 страница 8 из 8

1

Всьо друзi поїхав я до Львова вчитись, чесно сумувати буду за вами (ну кого знаю)!
Тут зовсiм iнше життя! Давай розкажiть а у вас як почалась лсiнь?????

0

2

гик....чювак....думає шо поїхав в львів дик втік від нас...гг..ми ше ж всі до тебе приїдемо..г..ше встигнем надоїсти..
а осінь руль...особисто в мене...група прикольна...покі шо...та й палітєх ше не задовбує...г..знаю шо потім жалітиму шо це кажу...але там круто...покі шо...г

0

3

да.........офігєнна осінь..........група в мене непогана.......вот тіко майже всі гопніки.........тіко я і ше один чувак ходить в кедах....а щодо твого Львова,то Baster правий! нікуди від нас ти не дінешся! на вихідні будемо до тебе їздити!  :friends:

0

4

Чекаю!!!!
Група в мене теж не погана, є прикольні чувакі (гопніків немає), в середу 19 числа нам до групи ще 10 дівок передадуть!!!!
для Марінчіка: бачив Лєнку, вже телефон маю (а ти не хтіла давати)!!!!
Чесно учоба рулить: я один з найрозумніших в групі, комунікабельний, дохіра людей вже знаю, життя - пяне, голодне, веселе...............
Ось тільки ображають мене. Ось до прикладу гуляв з гламурними дівками (ну їм десь 20-22), то одна коли взнала що мені 16 років зкрикнула "Ти що в Чорноболі жив, чого такий здоровий??"........
Ще англічанка, коли почула як я заматюкався на англ. мові відвела мене і розказала які вона знає американські мати (чесно багато їх), але нічого англічанка потім побачила що я хороший і тепер добре до мене ставиться (на заметку: вона 1 рік як кінчила універ)!!!!
От тільки що з Гусьом сварюся, навіть б'ємось зрідка!!!!!
Чекаю всіх в Львові, поможите мені Гуся ПИЗДИ....Ь.

0

5

svaryk написал(а):

я один з найрозумніших в групі

скромняжка бля :lol:

svaryk написал(а):

але нічого англічанка потім побачила що я хороший

гиги знаєм ми твої способи сподобатись....язик не болить? *baba*

0

6

fantom написал(а):

гиги знаєм ми твої способи сподобатись....язик не болить?

троха є!!!!!

0

7

щось мені згадалося,як Сварика якась вчителька мацала за дупу на якомусь відео....здається,з випускного...

0

8

svaryk
ну молодець,що маєш її номер! щодо Львову.....казали,в тебе 23 багато народу буде.....значить не вийде вгості пропертись.......а шкода!нічого,якось колись зустрінемось у Львові

0

Вы здесь » Fucking Gorky Park » Бєка » Всьо..........