Fucking Gorky Park

Объявление

завітайте на новий портал Fucking Gorky Park Portal

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Fucking Gorky Park » Обсирання один одного » ЕмоСи!

ЕмоСи!

Сообщений 91 страница 117 из 117

91

Круті фішки!!!!!!!!))))))))))

0

92

чуж, і не смішно :lol:

0

93

Гусъ написал(а):

чуж, і не смішно

чого це! ну що не смішно нічого не кажу, але люди може когось витянуть з того проклятя-емо!!!!

0

94

Доречі не тільки емоси ди.....біли, а й ті кому подобається цей стиль!!!!

0

95

svaryk написал(а):

Доречі не тільки емоси ди.....біли, а й ті кому подобається цей стиль!!!!

Я ні про кого зі своїх знайомих не подумав, нє, ні про кого :D

0

96

Емо до мартенівської печі!

0

97

в мене є один друг,тру-емо,так він казав,шо ця субкультура була придумана бі-сексуалами....знали би позери,кого вони з себе корчать....

0

98

Вбийте ЕМО!Вбийте ЕМО!Вбийте ЕМО!Вбийте ЕМО!Вбийте ЕМО!Вбийте ЕМО!Вбийте ЕМО!Вбийте ЕМО!Вбийте ЕМО!Вбийте ЕМО!Вбийте ЕМО!Вбийте ЕМО!Вбийте ЕМО!Вбийте ЕМО!Вбийте ЕМО!Вбийте ЕМО!Вбийте ЕМО!Вбийте ЕМО!Вбийте ЕМО!Вбийте ЕМО!Вбийте ЕМО!Вбийте ЕМО!Вбийте ЕМО!Вбийте ЕМО!Вбийте ЕМО!Вбийте ЕМО!Вбийте ЕМО!Вбийте ЕМО!Вбийте ЕМО!Вбийте ЕМО!Вбийте ЕМО!Вбийте ЕМО!Вбийте ЕМО!Вбийте ЕМО!Вбийте ЕМО!Вбийте ЕМО!Вбийте ЕМО!Вбийте ЕМО!Вбийте ЕМО!Вбийте ЕМО!Вбийте ЕМО!Вбийте ЕМО!Вбийте ЕМО!Вбийте ЕМО!Вбийте ЕМО!Вбийте ЕМО!Вбийте ЕМО!Вбийте ЕМО!Вбийте ЕМО!Вбийте ЕМО!Вбийте ЕМО!Вбийте ЕМО!Вбийте ЕМО!Вбийте ЕМО!Вбийте ЕМО!Вбийте ЕМО!Вбийте ЕМО!Вбийте ЕМО!Вбийте ЕМО!Вбийте ЕМО!Вбийте ЕМО!Вбийте ЕМО!Вбийте ЕМО!Вбийте ЕМО!Вбийте ЕМО!Вбийте ЕМО!Вбийте ЕМО!Вбийте ЕМО!Вбийте ЕМО!Вбийте ЕМО!Вбийте ЕМО!Вбийте ЕМО!Вбийте ЕМО!Вбийте ЕМО!Вбийте ЕМО!Вбийте ЕМО!Вбийте ЕМО!Вбийте ЕМО!Вбийте ЕМО!Вбийте ЕМО!Вбийте ЕМО!Вбийте ЕМО!Вбийте ЕМО!Вбийте ЕМО!Вбийте ЕМО!Вбийте ЕМО!Вбийте ЕМО!Вбийте ЕМО!Вбийте ЕМО!Вбийте ЕМО!Вбийте ЕМО!Вбийте ЕМО!Вбийте ЕМО!Вбийте ЕМО!Вбийте ЕМО!Вбийте ЕМО!Вбийте ЕМО!Вбийте ЕМО!Вбийте ЕМО!Вбийте ЕМО!Вбийте ЕМО!Вбийте ЕМО!Вбийте ЕМО!Вбийте ЕМО!Вбийте ЕМО!Вбийте ЕМО!Вбийте ЕМО!Вбийте ЕМО!Вбийте ЕМО!Вбийте ЕМО!Вбийте ЕМО!Вбийте ЕМО!Вбийте ЕМО!Вбийте ЕМО!Вбийте ЕМО!Вбийте ЕМО!Вбийте ЕМО!Вбийте ЕМО!Вбийте ЕМО!Вбийте ЕМО!

0

99

Хуйовий до болі!!!

0

100

хуйова мода...емоси нах...ніхуя вони хорошого з себе не представляють...дивитись на них то хуйово робиться...про їхню музику взагалі мовчу...убожество дике...

0

101

ненавиджу емо!

0

102

А я Емо!!!)))

0

103

ну і придурок, вибач звичайно...

0

104

S.K.A. Фееееееееееееееееееееееееее     треба тебе удалити звыдси!!!!!! Пиздуй плакати Пыд подушку!!!!!!!!! давай ыди зроби запис у своему ынтернет щоденику!!!!!!

Вмри паскудне ЭМО!

0

105

І до чого тут "піздуй плакати під подушку", до чого тут "запис в інтернет щоденнику" . І взагалі хтось може сказати щось розумне, крім стереотипу який склався у всіх після спілкування з піздоватими позерами. І хто сказав що Емо завжди плачуть, ниють, вбиваються і хочуть накласти на себе руки. І якщо це так, то доведіть!!!

0

106

емо-гомики!в мене є один друг тру-емо...і він підарас)

0

107

Не знаю, я таких не зустрічав...(((

0

108

погано без однодумців?

0

109

друг підарас...гм
емо мене зайобують.як їх бачу,то хочеться уїбати пару раз.сукі

0

110

та...в мене й не один такий друг є))) *crazygirl*

0

111

Ну в тебе й друзі! =-0

0

112

класні)

0

113

:D :D емопідари твої друзі?:D

0

114

Це й справді трохи дивно і смішно!)))

0

115

та я ж така...людей не цураюся...дружу з усіма))ну,крім гопів, звичайно)

0

116

Та ну цих пєдіків!)))

0

117

Marintusss написал(а):

ненавиджу емо!

S.K.A. написал(а):

А я Емо!!!)))

Marintusss написал(а):

ну і придурок, вибач звичайно...

Marintusss написал(а):

емо-гомики!в мене є один друг тру-емо...і він підарас)

Marintusss написал(а):

та...в мене й не один такий друг є))) *crazygirl*

бля ти сама така ще шось пездиш, зі всіма дружить хе! цікаво а хто з тобою дружить?

0

Вы здесь » Fucking Gorky Park » Обсирання один одного » ЕмоСи!