Fucking Gorky Park

Объявление

завітайте на новий портал Fucking Gorky Park Portal

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Fucking Gorky Park » Обсирання один одного » ЕмоСи!

ЕмоСи!

Сообщений 1 страница 30 из 117

1

Напишіть хто як ставиться до ЕмоСів! Ця тема знаходиться в розділі Бєка, бо сракою відчуваю буде багато матів! :lol:

0

2

Воно то так матів дохуїща буде! Але ти сука, шніцель гандон їбаний, підарас сука мудайоб галімий спиздив мою затею охуєнну написати тему про Туалетніків центрових! Та добре ти не винуватий про цих мудайобків варто писати всяку хуйню щодня в 36 степені! Вони бля сука рагулі і мудайоби затівають шось неладноє (бля овци нахуй) але з нашим другом Васею Скінхедом ми потрощимо всі їхні гламурні чубасті пики!!! :D

0

3

ТА ти бля гандон витраханий Валецьким, ти прав за тих хуїпиздових уродів Емо дибілів!

0

4

Xoma
ггг навіть я з своїм ставленням до емо краще не напишу :lol:  :P

0

5

імхо емоси - стопуд вимруть (схильність до суіциду "он(ана) міня пакінул(а), мнє нєзачєм жить") ..... от побачите...ще відсили рік. мода пройде....і всьо їх ніхто навіть незгадає...(але на їх місце прийдуть нові) нє то унікальні звірі ті емоси - дівчата то ладно хай живуть, але як хлопчаки можуть під пидарасів косити, сопельки витирати та плакати....ффєєєєє - бридко... і всі доречі емоси однакові...гопів то я якось розрізняю, а емоси абсолютно ідентичні, що хлопці, що дівчата.....один в них "+" є - весело з них пертися  :lol:

пс... а це таке вдале поєднання кольорів.....білий, чорний, та рожевий.....будь-який кютюр"є позаздрить.

0

6

Я вчора помітив, шо Роберт дуже схожий на Лєну*

0

7

гм, вибачте, але я не можу обійти це обсирання...не маю наміру вам щось доводити, чи втирати, про цю субкультуру. власне, в кожного є свої погляди/вподобання, але чому ви обрали саме емо? невже вони зробили щось таке, чого ви не можете їм вибачити? дивно це все... але конкретніше "дівчата то ладно хай живуть" - дякую, а ніби тут стоїть загроза між життям і смертю  :D . "емоси абсолютно ідентичні, що хлопці, що дівчата" - не можу посперечатись, це правда, і в цьому їх фішка, це кумедно! "білий, чорний, та рожевий" - рожевий - це гламурно, і взагалі, з цим кольром пов'язано багато сперечань, то довга історія, але я вважаю, що рожевий - то лайно. "Я вчора помітив, шо Роберт дуже схожий на Лєну" - а це ти про що?

0

8

Ребята навались!!! Бий чорнобілих!

0

9

я валяюсь під стільцем.... :lol:

Emo Doll написал(а):

в цьому їх фішка, це кумедно!

йой і шо ж тут кумедного.... це гидотно... гидотно коли хлопець поводить себе як баба...поясни в чому прикол!!! і яка фішка бути "гламуром"??? :P

0

10

Emo Doll написал(а):

але я вважаю, що рожевий - то лайно.

Ти свій аватар бачила!
          ....................емо-зебрики лайно

0

11

fantom написал(а):

угу, гомо-хлопці це гидотно, погоджусь...але далеко не всі такі. а гламур тут при чому?? тільки позери, так, трапляються такі...але навіщо рівняти усіх до них?

0

12

svaryk написал(а):

я ж рожевий одяг не ношу!

0

13

а хіба ви не всі однакові....

Emo Doll написал(а):

тільки позери, так, трапляються такі

шось я крім таких  -  інщих не бачив і не зустрічав....

0

14

Я скажу тільки дві букви Ф-У..... :D

0

15

Xoma написал(а):

Ребята навались!!! Бий чорнобілих!

Чорнобілорожевих! ;)

0

16

Придурочні

0

17

Не ЛЮБЛЮ ІМО страусят...
імх...просто субкультура виникла якось дивно, скоро і пропаде, це як мода.... зараз моа на емо, всі ними стають, всі собі роблять зомбовані чолочки, чіпляють сережки..
на рахунок емо як субкультури, то все обмежується шмотами і музикою, а де ж ідеї, де ж світогляд щоб підкріплював це все лайно???
абсолютно суб*єктивна думка, але не подобається воно мені рівно настільки ж наскільки і навала емочегів-клонів повсюди...

0

18

Ні, якраз!! ...головне, то в них не шмоткі і чьолкі, не пірсінг і даже не музика. Це просто, щоб від всіх інших відокремитися. Щоб підкреслити себе. Зовнішність - то тільки для цього. А їхня суть і ідея, доречі, дуже чітка і зрозуміла. ))
...на нєфорів, панків, реперів і інших субкультурних одиниць інші женуть так само, як ви на ЕМО. Но вони реально то нічого не зробили ні для вас, ні для кого. А частигка їх основної мети, їх сутьі  ідея в певній мірі я в кожного в нас.
...я їх не захищаю, але багато в чому розумію!! ...псевдоЕМО і ЕМО (оригінальне) тре відрізняти. Сумніваюсь, що в Луцьку є реальні ЕМО! ...шт.4-6, не більше.
ИМХО.

0

19

Ух як загнав!!!
Але нічого не можу сказати всупереч!!!! :big_boss:

0

20

емо!!!!!!!!!!! емо!!!!!!!!!!!!!!!!!! ............ ну шо можна сказати ......... пііііііііііііііііііііііііііііііііііііііііііі ппппппппппіііііііііііііііііііііііііііііііііііііі піііііііііііііііііііііііііііііііііпііііііііііііііііііііііііііііііііііііпіііііііііііііііііііііііііііііііпіпіпіпіпіпіпіпіпіпіпіпіпі лайно!!!!! - ну це все шо я про них думаю

0

21

та про що з вами говорити? як сказав рульний чувак "емо, як субкультуру розуміють лише самі емо", і цим було все сказано!  дарма ж ви рівнянієте всіх тру до позерів...не зрозуміти вам, що головне ЕМОції, а не довбані "чолочки, смужечки...(а сережки тут до чого?) і тому потібне лайно"!!! ех, смерть позерам...і луууузерам!

0

22

емо придумали  (підараси які хотіли стати панками) тогошо тільки такі люди можуть поєднати чорний і рожевий колір , і якшо хочете таку субкультуру то бажано не важати себе емо панками томущо емо це навіть близько не панкота :bb:

0

23

Emo Doll написал(а):

як сказав рульний чувак "емо, як субкультуру розуміють лише самі емо

хуйово сказав значіть....гг....

0

24

Ех, як х*йово. ))

0

25

Емоси??? Просто купка плаксивих дівчат та хлопчиків, без сміху не можу на них дивитись.... Дісйно, це і субкультурою тяжко назвати. Але мені, чесно кажучи, якось порівну - емоси - що вони, що їх немає, різниця невелика. А от музика, яку вони переважно слухають, цей бридотний emocore - це повний отстой, тобто суміш невмілої гри, тупого screamу і зовсім дурних текстів про життя, смерть, суїциди і вску іншу хєрню.....куди котиться наш світ.......

0

26

Sin написал(а):

цей бридотний emocore

ні, чувак, тут не сперечайся! «emo», «emocore», «screamo», «emoviolence», «pop emo», «San-Diego hardcore», «french emocore»,  «emo indie rock» (ну і окремо "інді") - це зоооовсім різні речі! вам то пох, знаю...а мені - ні...

НазаРик написал(а):

бажано не важати себе емо панками томущо емо це навіть близько не панкота

1.а хто себе такими вважає? (не буду висловлювати свою думку про панк, бо вас більшість...я нічого не казала)
2.емо гурти спочатку грали панк, доказ в письмовому вигляді:
История эмо
После того как Minor Threat распался в конце 1983 года, полная жизни вашингтонская панковая сцена, вспыхнувшая в 1981, стала терять свежие идеи в рамках образовавшегося вашингтонского панковского звучания. Диск Minor Threat 7" "Salad Days" вышел в 1984 и забил последний гвоздь в гроб вашингтонского панка. Группы по всей стране стали искать новые направления: DRI и Bad Brains начали играть легкий метал, Нью-Йоркские группы занялись мошем для крепких парней, 7 Seconds ушел в U2 джангл-альтернатив, и т.д. Стиль Вашингтона стал изменяться в основном по направлению к мелодическому року с панковой чувственностью.
Весной 1984 из членов The Untouchables/Faith и Deadline сформировалась новая группа под названием Rites Of Spring. Эта группа сохранила панковскую скорость и бешенство, но подмешивает совершенно новую вокальную технику. Певец Guy Picciotto почти всё время удерживает неистовый панковый стиль пения, время от времени углубляясь в очень личную лирику, окрашенную эмоциями и духовными исканиями. В кульминационных моментах его голос превращается в горловой, сиплый, чувственный стон.
Лето 1985 стало известным как "Революционное лето", именно тогда в бассейне панковой музыки Вашингтона поднялась новая волна групп с разнообразным роковым звучанием: Police of Three, Gray Matter, Soulside, Ignition, Marginal Man, Fire Party, Rain, Shudder to Think, и др. Некоторые группы сохранили быстрое хардкоровое звучание, основанное на панке с новыми вокальными методами, заметным исключением можно считать Dag Nasty.
Вокалист Minor Threat, Ian MacKaye, поет для группы Embrace ("Объятия") (сравните название группы с более ранними DC группами Minor Threat ("Минимальная угроза"), Void("Пустота"), and State Of Alert ("Состояние боевой готовности")) чья лирика была эмоциональная и самоаналитична, но всё еще ясна и недвусмысленна. В музыкальном плане, группа (сформированная в основном из бывших членов Faith) пишет несколько шумную музыку в среднем темпе, с большим числом гитарных приемов. Вокал MacKaye сохраняет свою фирменное солидное произнесение, с единичными проблесками эмоциональной передачи.
Звучание этих групп со временем стало известно как "эмо", сокращение от "эмоциональный". Один из источников утверждает что этот термин впервые появился в Flipsideовском интервью с Ian MacKaye. Вскоре после этого вашингтонские группы получили ярлык "эмо-кор".

0

27

А я спочатку побачив твоє повідомлення подумав ти сама писала, пальці в кров збивала, а ти....
І поперше брати НазРика, як особистість окремо від нас....
Про панкоту помовчимо!
Ну Я наприклад в вані співаю СуперХардКрейзіМетал, а виходячи перходжу на ЛавПоп і що з того (дурне порівняння), тобто минуле це минуле вони заспівавши Емо спортили собі імя панк гурту!!!!!
                                                                             ........вибачте якщо щось не те написав, просто "горло" болить, то писав під дією таблеток!

0

28

svaryk написал(а):

заспівавши Емо спортили собі імя панк гурту!!!!!

тю, значить, з твоїх слів, емо гурти, що я слухаю, були б зараз панком, і як би не та революція. то я була би панком, фу, як гидотно, нізащо!!!!  :/

0

29

а я думаю шо вони не були б зара взагалы....бо я так поняв шо вони стукнулись в емо бо не могли нычого цыкавого ы нового зробити в панкусы.....от ы все....

0

30

Emo Doll написал(а):

время от времени углубляясь в очень личную лирику, окрашенную эмоциями и духовными исканиями

просто вони грали панк, і побачили в ньому якусь родзинку: ті ж емоції, виконавці почали писати тексти (що згодом стали тру емо текстами)...
от, а згодом це стало, як окремий напрямок...потім з нього зробили цю йо*нуту субкультуру...вона кльова, але те, чим вона стала зараз - то повний хехе "отсос"

0

Вы здесь » Fucking Gorky Park » Обсирання один одного » ЕмоСи!