Fucking Gorky Park

Объявление

завітайте на новий портал Fucking Gorky Park Portal

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Fucking Gorky Park » Обсирання один одного » ЕмоСи!

ЕмоСи!

Сообщений 31 страница 60 из 117

31

Бачив сьогодні гопніка в чорно - білому шарфі.........дійсно, не брешу....люди, вони мутують! а що далі?

0

32

Emo Doll написал(а):

После того как Minor Threat распался в конце 1983 года.....

культурно з Вікіпедії спижжено :) нахєр було такий текст кидати - вистачило б просто ссилки

0

33

fantom написал(а):

культурно з Вікіпедії спижжено

Нашого адміна не проведеш!!! :)  Він зорке соколине око!

0

34

fantom написал(а):

культурно з Вікіпедії спижжено  нахєр було такий текст кидати - вистачило б просто ссилки

чесно кажучи, я без поняття звідки це...просто є кілька файлів з історією емо, от і кинула вам  :rolleyes:

0

35

Emo Doll написал(а):

чесно кажучи, я без поняття звідки це...просто є кілька файлів з історією емо, от і кинула вам

Яка в них історія може бути!!!
Вони ж нічого на цьому світі, крім додовбування нормальних людей, нічого не зробили!!!

0

36

svaryk написал(а):

додовбування нормальних людей

угу, це хто до кого додовбується  :beee:

0

37

я емо не люблю музика взагалі лайно
далі культура ЦЕ Крадений панк (ось за це я вбивби) та готика (яка їм не пасує) Х(Emo Doll маєш щось проти асю знаєш я все аргументую)Х багато Гомиків та лесбосів це вже не суб культура а бі спілка
хоча мені подобається що нормальне емо не позери не ЛУЗЕРИ))(не ті що в львові) і не бі романтики з ними можна повесіти але не довго бо задовбе лише для розрядки мізків коли зблядовані ТЬОЛКИ вже в печінках сидять
І ще хай живуть а ми їх обсирати будем а тоді побачим ХТО НОТ ДЕАД ))))

0

38

Сцука Зхохніть Тварюкі Емоси !

0

39

Emo Doll написал(а):

Емоси лайно !!!!!!!!!!!!!!!!а ти страшна!!!!!!!!!!!!!!!

0

40

тю, розбирайтесь між собою самі, то ваша тема, я тут ні при чому...

0

41

Emo Doll написал(а):

розбирайтесь між собою самі

то допоможи нам тупим розібратись....бо я дещо нерозумію... і впевнений - інші теж
1) навколо чого об"єднана ця субкультура (ідея, світогляд, особа...)
2) чим вона унікальна?
3) чим вона тебе впирає? чого ти емо?
4) яка твоя мета? чого ти хоч добитись будучи емо?
5) яке значення для тебе мають всякі зовнішні прояви емо іпать?
6) чого ви так критики боїтесь?
....

0

42

Ненаю шодо розуміння, Emo Doll, але то якось дуже пафосно звучить.... багато хто може зрозуміти людей, зокрема і Ымо...
не знаю теж які там справжні не справжні емо в Луцьку, якщо є справжні хотілось би їх побачити, загалом - то просто люди, яким кортить виставитись...
це банально - тренд, що скоро минеться і дівчатка-фіфочки, що сьогодні носять смугате завтра знов слухатимуть ту ж попсу...
Бо зазвичай в субкультури подаються щоб бути поміченим...

0

43

Твою маму, попередній пост мій)))

0

44

Емери гавнемери! Да справжніх Емо в нас майже нема! Так би ще смішніше було!
Доречі напишіть хто коли взагалі взнав про існування цих людей! Прошу не Здіти...

0

45

Я взнав про них на морі! Там я подружився з компанією цих ЕМО! потім я взнав ще одну веселу фразу - зараз це мій підпис!

0

46

ИМХО.
1) Вони намагаютсья доказати, що в кінці всеодно буде смерть. Вони згубно дивляться на життя, вважають що це ніщо. Їх все зойпало. Інколи закликають до самогубства. +в музиці: у них особливий тип вокалу: скрімлінг (від англ.: писк, візг). При виконанні пісні вони сильно схвильовані, збуджені. Їх переповнюють емоції. І знову ж, в текстах - розповіді про реальні події і ситуації, що доводять їх відношення до життя. Їм на все пох., їх все і всі (непанятно чого) затр*хали(ло).
2) Нічим. +зовнішній вигляд - це не особливість. Тобто, особливість, в тому плані, щоб виділитись, щоб ініціалізуватися в суспільстві.
3) Не впирає. Я не емо. ...просто, дуже часто до життя відношуся схоже, як реальні ЕМО. Часто на все забиваю, мене всі дістають!! Думаю, в певній мірі - всі так.
4) я не емо. і не захищаю, не проштовхую ЕМО. Я не возвеличуюю їх. (ще чого не хватало). Мети, щодо ЕМО немає. Вважаю, що вони мають право на існування. Як і інші субкультури, релігії, секти, угрупування.
5) Та ніякого значення немає, ні для мене, ні для них самих. Ще раз наголошуюю: є ЕМО і псевдоЕМО. Перші, схильні до думки, настрою, теми, суті; ...до музики.!! А псевдоЕМО, імєннно їх я рахую ЕМОсами, звертають увагу на зовнішній вигляд, на тряпкі, прічю і пірсінг. Це не ЕМО. ...вони не ЕМО. Вони, можна сказати, ніхто. Бо, це не головне. Вони хочуть відрізнитися стильом зовнішнім, а не внутрішнім, духовним, моральним. Багато гопоти, змінюючи стиль на "стиль схожий на ЕМО" - вважають себе емо. це є факт.
6) я не боюся. )) ...я ж не ЕМО, і тим більше не псевдоЕМО.
ИМХО.
...п.с. Жду відповіді, аргоментованих заперечень, запитань, думок...!! Сенкс.
...п.п.с. Вибачте за помилки.

0

47

St.Bodik-Maniak! :) написал(а):

Вони намагаютсья доказати, що в кінці всеодно буде смерть. Вони згубно дивляться на життя, вважають що це ніщо. Їх все зойпало.

готична фішка, а не емівська

St.Bodik-Maniak! :) написал(а):

ініціалізуватися

бля без розумних іншомовних слів.... впевнений є дуже гарненький український відповідник

St.Bodik-Maniak! :) цікава думка....але ці всі роздуми аля тру-емо і псевдо.... то все чіхня .... я просто не в тугаю шо таке бути емосом.... побрали бля попсових примочок зі всіх субкультур і випендрюються гг ... особливо впирають такі непоєднувані поняття, як емо-панки, чи емо-готи.... або емо-гото-панко-наци-скіни хіпівського розливу.....

імхо то взагалі не субкультура... абсолютно нічого нового... стандартні думки, світогляд, трьоп....

0

48

бля а де те що я писав раніше СУКИ я блять вас постираю месагі ФАНТОМ ШО ЗА нАХ Я блять нек доГнаВ СцУка

0

49

БЛЯ ФАНОТОМ ГАЛЯК ПОВІДОМЛЕННЯ СТИРАТИ!!!
ЦЕЙ Форум Чим РУльний що можна писати що захочеш, а ти....
Хто за!? Виявіть себе будь-яким повідомленням!!!!!

0

50

бля я абсолютно нічого з цієї теми не стирав....бля

0

51

punk-pin написал(а):

де те що я писав раніше

punk-pin написал(а):

я емо не люблю музика взагалі лайно
далі культура ЦЕ Крадений панк (ось за це я вбивби) та готика (яка їм не пасує) Х(Emo Doll маєш щось проти асю знаєш я все аргументую)Х багато Гомиків та лесбосів це вже не суб культура а бі спілка
хоча мені подобається що нормальне емо не позери не ЛУЗЕРИ))(не ті що в львові) і не бі романтики з ними можна повесіти але не довго бо задовбе лише для розрядки мізків коли зблядовані ТЬОЛКИ вже в печінках сидять
І ще хай живуть а ми їх обсирати будем а тоді побачим ХТО НОТ ДЕАД ))))

punk-pin це? тут вродь біш нічого твого не було....

0

52

їбать я нічого не видаляю, а якщо видалятиму - то попереджу (самий ліберальний адмін).... мож глюк?! хостінг форуму паршивий я так поняв...

0

53

коли приблизно? як? шо пропало?

0

54

Ну кароч я тут почитав шо ви начеркали...і прийшов до висновку шо емоси попускі внатурі..!

0

55

Я так замітив, що наш ЕМО-дівчинка перестала відвідувати, якщо не форум, то цю тему! ....і стало дуже сумно!!!!!
Емо-дівчинка ВЕРНИСЬ!!!!!!!!!

0

56

мда, тема щось загнулась, хоч і близько себе не вичерпала...

0

57

Раніше мені до емосів було... але ви мене прсвітили, і я усвідомила шо емо дійсно сакс!

0

58

Всрацанепадняца...
43 правила ЭМО
1. Плачь всегда и везде, где есть люди. Если будешь плакать в одиночестве, кто же будет тебя жалеть?
2. Плачь навзрыд, захлебываясь слюнями и соплями, бейся головой об стены. Но для начала удостоверься, чтобы стены не были железобетонными.
3. Уткнись в коленки и подвывай "Меня все ненавидят!..", "Я никому не нужен!..", "Вам бы только издеваться+". При этом искоса поглядывай на реакцию окружающих+
4. Отвечай вышеуказанными фразами на любые реплики в твой адрес.
5. Внимательно слушай и запоминай, что тебе говорят окружающие, дабы потом переиначить и обвинить всех в том, что тебя хотят унизить.
6. Слушай Staind - они ниибацца круты.
7. Одни из твоих любимых песен - "Джа" и "Вечное лето" 7расы (не обсуждается).
8. Ты еще не прочитал "Униженные и оскорбленные" Достоевского? **ать-колотить - это же ЭМО!!!
9. Ф.М. Достоевский - основоположник ЭМО!
10. На все попытки окружающих улучшить твое ЭМОциональное состояние отвечай "Зачем?.."
11. "Зачем?.." - единственный правильный ответ на все вопросы (также см. пункт 4)
12. Закатывай истерики не реже, чем раз в три дня, а то все забудут, что ты - ЭМО!
13. Тот, кто поддерживает тебя в том, что весь мир - дерьмо - твой друг. Все остальные враги, демоны и гоблины, они недостойны того, чтобы ты к ним прислушивался.
14. Don't trust anyone.
15. Бразильские сериалы - невъебенное ЭМО!!!
16. Мокрые трусы - это ЭМО!!! Мочи трусы всеми доступными способами.
17. Обосраться - это не ЭМО. Это пошло и не эстетично.
18. Купи себе женский топик с надписью "Loser".
19. В разговоре всегда упоминай, что ты хочешь убить себя.
20. Твоя мечта - умереть от ЛСД (несколько тонн на килограмм веса) (с)
21. У тебя все хорошо? Это не так!!! Это засада! Это надо исправить. Иди к друзьям и поплачь.
22. Смех без слез - это не ЭМО.
23. Если тебя спрашивают: "Зачем ты это делаешь?", отвечай - "Я такой, если не нравиться - могу уйти+"
24. Носи обувь на размер меньше твоего, чтобы всегда иметь несчастный вид.
25. Репчатый лук - это наше все. Он, как ЭМО - наркотик, вызывает слезы. Люби лук.
26. Дырявые носки - ниибацца круто!
27. У тебя в гардеробе должна быть хотя бы одна майка с розовыми сердечками, расколотыми надвое.
28. Слушай "Психею". У них есть ниибацца крутая песня "Бесконечный стук шагов".
29. Свиньи - это ЭМО животные. Они большие и розовые.
30. Фраза "I hate myself and I want to die" должна стать твоим девизом. И ниибёт кто ее сказал.
31. Дуйся на всех. Но знай меру - лопнешь.
32. "Му-му", "Русалочка", "Лев и Собачка", "Колобок", стихи про
бычка и досочку, "Зайку бросила хозяйка" - REAL EMO!
33. LOVE-радио - самая главная ЭМО-радиостанция страны.
34. Клип Tracktor Bowling - "Черта" - ниибацца ЭМО!!!
35. Когда ты его смотришь - плачь (см. пункты 1 и 2)
36. Насморк - это ЭМО!!! Сопли, красные глаза и т.п. - это круто.
37. Клип Amatory - "Черно-белые дни" - тоже ниибацца ЭМО!
38. Готичная депрессия - это не ЭМО. Это глупо.
39. Ты помнишь, что жизнь говно, а все люди - сцуки?
40. Если ты напиваешься, то ты напиваешься в ЭМО!
41. Если ты обиделся на авторов - зря. Тебе же добра желают.
42. Если ты еще не плачешь оттого, что над тобой сейчас стебутся, то ты не настоящий ЭМО.
43. Если ты смеялся хотя бы над одним правилом - то ты вообще не эмо 
Виходячи з правила 43 я ніколи не стану Імо бо у мене живіт болів від сміху...
Аценівайте... *crazy*

0

59

=)

0

60

І він тудаже?

0

Вы здесь » Fucking Gorky Park » Обсирання один одного » ЕмоСи!