Fucking Gorky Park

Объявление

завітайте на новий портал Fucking Gorky Park Portal

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Fucking Gorky Park » Вермішель » чи можливі стосунки без сексу?

чи можливі стосунки без сексу?

Сообщений 1 страница 9 из 9

1

Сучасний світ. Сучасні реалії! Нові погляди.

Ваша думка!

0

2

ох,яка цікава тема!можливі,звичайно,адже в сучасному світі немає нічого неможливого.проте,дивлячись скільки років людям і як часто їм хочеться сексу!звичайно,шо стосунки дорослих людей без цього просто неможливі,а от всяких малявок 14-літніх цілком можливі.

0

3

Цікаво про які стосунки ти питаеш??

Наприклад дружба без сексу можлива, бо інакще то трішки не дружба виходить.
Якщо ти про більш близькі стосунки, то сект, а краще називати його процесом кохання!!! невідємна частка, хоча необовязкова у певному порядку графіку, ну так скажем хочаб раз, але тільки так щоб секс ане ЇБання трахання і як там ще тільки не говорять.
Секс це процес злиття душ, передання почуттів, а не просто рухи які приносять прикольні відчуття в районі паху)))
Реально секс я вважаю має бути ніжним, з захопленням , з самовіддачею заради половинки

ВО який я ... романтик блять

0

4

Можливі! Але не можливо замінити секс розповіданням анекдотів і казочок!!!:|

0

5

Звичайно НІ!!!! Але секс - це лише:
1) Аморальне суспільне явище, шкідлива звичка.
2)Виключно щоб замінити їжу.
3)Якби в НАС було багато їжі, то МИ б ніколи сексу собі не дозволили можливо. *crazygirl*
Але секс - то приємно.. та і все. для чого демагогія на тему?...))
іноді краще займатись ніж говорити..)) :friends:

0

6

Можливі! Але не можливо замінити секс розповіданням анекдотів і казочок!!!:| Ти неправий секс псуе романтику ! особливо коли то на пршому побаченны! то тодв просто ще один фак який доказуе ! що неможе бути Друдбы мыж протилежними статями! а я проти такого твердження! секс Це Ыскуство! тому ненадо його перти Довечного почуття кохання! бо сек неменш велычний! але це не одне і тесаме !

0

7

Я не мав на увазі перше побачення!!!

0

8

Дружба між протилежними статями існує!!! В такому випадку я тебе підтримую!

0

9

ну.тут дивлячись які стосунки....блін!а взагалі-можливі,якщо хлопець тупиця)) *bzhum*

0

Вы здесь » Fucking Gorky Park » Вермішель » чи можливі стосунки без сексу?