Fucking Gorky Park

Объявление

завітайте на новий портал Fucking Gorky Park Portal

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Fucking Gorky Park » Креатифф » Філософія

Філософія

Сообщений 1 страница 16 из 16

1

Є тут розумні люди? (крім мене звісно) Які можуть серйозно поговорити на філософські теми? Як на мене це цікаво, загадково.  :) Наприклад. Як ви думаєте що таке душа людини, тінь, любов... Широко обговорюємо питання. Будь ласка без шуток у цій темі, хто буде писати нормальні серйозні відповіді буде значно підніматися в моїх очах, і +1бал тоже поставлю) P.S Будь ласка не копіюйте з нета думки других людей чи філософів, постарайтеся щось своє придумати. А якщо голова не варить то навіть не заглядайте у цю тему... :friends:

0

2

я - тупий....ващє не шарю....

0

3

Темка то прикольна!! але не знаю наскільки можливо придумати щось кардинально нове... Стільки всього вже написано, купи книжок, купа філософів.Мені здається все одно буде повтор :)
Ладно!!! Мені подобається така думка, що в житті ми знаємо напевне лише те, що колись помремо, все інше може станеться а може й ні!
Є ше пару дмок, але час на інеті закінчується не встигну написати... якось іншим разом :)

0

4

Розумний басіст написал(а):

Є тут розумні люди? (крім мене звісно) Які можуть серйозно поговорити на філософські теми?

НЄ

0

5

Філософія це фігня , в мене після уроків філософії голова квадратна

0

6

НазаРик написал(а):

Філософія це фігня , в мене після уроків філософії голова квадратна

В нас уроків філософії не було, нема, й не буде (в школі)

0

7

Уроків філософії небуло і не буде) В школі...=)
-Одне ми визначили точно: Ми народжуємося і точно помираємо))
Ще щось...

0

8

Тупакі...

0

9

хто багато говорить - ІДІОТ! :D  :D  :D

0

10

А я люблю філософію.........А ви знаєте, що душа є вічною...просто міняє собі тіло,яке сама вибирає собі Там....І ще Там-всім є по 30 років.....(я просто читала одну дуже цікаву книжку про минулі життя людей-не фантастика до речі....)Дуже цікаво було почитати.....А от мені цікаво-що буде як помираєш,що про цьому відчувати і що  будеш бачити.....

Отредактировано DanKa (2007-05-26 01:52:01)

0

11

Взагалі дивно,що хтось захотів тут,на цьому форумі,поговорити на філософські теми....На мою думку душа-це вічність,це те,що керую тобою,твоїми діями....те,що живе в тобі і те,що важко пояснити.Душі не видно,проте вона є десь всередині нас,десь біля серця)))І тоді ,коли зустрічаєш людину зі схожими життєвими цінностями,пріорітетами,хочеться віддати їй частинку себе,своєї душі.Саме тоді може зародитися кохання,хоче це буває дуже рідко(маю на увазі справжнє кохання,а не якісь там фізичні потяги)))А якщо казати за мене,то для мене звичайно найважливіше те,яка людина всередині,в душі...звичайно,зовнішність,характер важливі,але якщо людина гнила всередині,то що з неї взяти,що вона зможе зробити для тебе і взагалі для когось??нічого...ну а саме класне,що може бути-це коли душа людини музична,коли у ній живе музика...от в таку людину хотілося б закохатися:-))

+1

12

Marintuss Посидиш ще годинку на форумі поставлю +1...

-2

13

Перевтілення душі із одного тіла у інше називається реінкарнацією. І це не така уже й фантастика. На мою думку реінкарнація дійсно існує. Бо те, що душі летять у рай чи пекло - надто наївно. Я не перекреслюю нашу віру у  Всевишнього,  але  все-таки Біблія це дуже суперечлива книга. Якщо у неї  вникнути, то  багато чого не  співпадає або є не  дуже правдивим.

Щодо філософських думок?  Це гарна тема. Але не забувайте, що філософія глибока наука. І життя, смерть, кохання - не  єдині  теми,  на які  можна мудро висловлюватися. На любу річ можна  дивитися по-філософськи!

Отредактировано Santen (2007-07-18 03:02:46)

0

14

Предмет, жива істота, природа... Усе має  дві крайности. Ту, що  є доброю і ту, що  є поганою, злою. І це недивно. Це навіть логічно та розумно. Недарма хтось мудрий сказав: “Двоє дивляться у калюжу: один бачить  болото, інший – небо.” Хоча, мабуть, тим  ми і цікаві, що ми різні. І світ цікавий теж тим, що  він  розмаїтий.  Світогляд будь-якої людини є індивідуальним. Ми різні: екстраверти або інтроверти, а може  трошки того,  а трошки іншого. Ми вважаємо, що пануємо на Землі, думаємо, що технології і знання приведуть нас  до чогось ще новішого і загадковішого. І, на жаль, забуваємо, що наше місце є набагато нижчим, що ми лише користувачі, які споживають, використовують і вбивають нашу маму – Природу. Так, саме маму. Бо вона є  основоположницею  усього живого. Серцем якої є ядро Землі і яке  через нас може зупинитись, перестати продукувати подальше життя.  Наші думки, помисли, надії, сподівання, переживання – все,  більшою чи меншою мірою  впливає на Неї.

0

15

Душа це все фігня

0

16

ТІнь то нах фізика

0

Вы здесь » Fucking Gorky Park » Креатифф » Філософія