коротше в цій темі барижим все шо вам не тре...
особисто я маю якісь гавняні браслети з заклепками і ланцюжок на руку, а і ще кому тре напульсник Аматорі... ща ще в скрині пориюсь мож шо ще нарию...
Fucking Gorky Park |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Fucking Gorky Park » Куплю/Продам » Сплавляєм дрібноту: нашивки, значки, напульсники та іншу мєлочь
особисто я маю якісь гавняні браслети з заклепками і ланцюжок на руку, а і ще кому тре напульсник Аматорі... ща ще в скрині пориюсь мож шо ще нарию...
Ти баран, шкіряний браслет з колючками я тобі дав і він не мій! Не здумай його продавати!!!!
Ти баран, шкіряний браслет з колючками я тобі дав і він не мій! Не здумай його продавати!!!!
нє то не той....
Я а хочу продаьти кота , бо захарив алкоголік, більше за мене п*є
Куплю нашивку Кредл оф Філс, Канібал Корпс або Діми Бургера (старший брат Дімки іБлана)
а я б від подкрадух як у Dimmu Borgir не відмовилась би... ЕХ.. Мечьти сбиваются і не сбиваются...
А в Луцьку є якийсь ніферський магазин магазин? шось типу КОРА в Києві?
ПРОДАЮ СПЕРМУ 0,01 коп за сперматозоїд
кому тре всякі значки нашивки звертайтесь в мене їх троха є
бо сам такою хуйньою страдав, продам не дорого
Вы здесь » Fucking Gorky Park » Куплю/Продам » Сплавляєм дрібноту: нашивки, значки, напульсники та іншу мєлочь