Fucking Gorky Park

Объявление

завітайте на новий портал Fucking Gorky Park Portal

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Fucking Gorky Park » Вермішель » Мрія -це реальність!!!! Яка ваша справжння мрія?

Мрія -це реальність!!!! Яка ваша справжння мрія?

Сообщений 1 страница 23 из 23

1

Мрію й реальність звичайно вважають речами протилежними. Мрія - це наївний міф, яку сувора реальність спростовує.

На мій же погляд тільки мрії й реальні. Для того, щоб у цьому переконатися, проведіть невеликий експеримент. Виберіть вільну хвилину й постарайтеся згадати себе, яким ви були років п'ять назад. Згадаєте, що ви говорили, ким представлялися, як описували свої досягнення.... Я особисто, проробивши цей дослід, не міг здержатися від посмішки. А тепер давайте екстраполюємо цей момент у майбутнє. Немає сумнівів, що ще через п'ять років ви теперішній будете здаватися собі майбутньому настільки ж наївним.
Усе, що в нас насправді є, - це наша молодість, скільки б нам при цьому не було років. Усе, що в нас є - це те, чого в нас немає: наша спрага (хай простить спрайт), інтерес, мрія.
Тому неправильно говорити, що мрія й реальність - різні речі. Не менш неправильно, чим заявляти «Ми робимо мрію реальністю». Тільки мрія й реальна, оскільки вона спонукає до дії. Проблема лише в тім, що різні мрії мотивуються неоднаково й тому ведуть до різних результатів.
«Бути першим» - сама неефективна мета. «Бути багатим» - теж. «Бути відомим» - тим більше.
Цікавіші треба мети підбирати.
Бути першим , багатим і відомим не мотивує, тому що не зачіпає людини зсередини. Не може бути такої мрії - бути багатим, це абсурд. Це як дилема Станіславського - любити мистецтво в собі або себе в мистецтві: другий шлях нікуди не веде. Звідси, до речі, гарний спосіб відрізнити дійсну мрію від помилкової: запитати себе, що саме, мріючи, ви собі представляєте. Якщо себе ж, нехай і вбраного якимись пафосними атрибутами, - це не мрія, а ілюзія.
Кожний створює свою мрію сам, однак лише деякі роблять це усвідомлено й з достатньою сміливістю. А тим часом чогось домогтися можна, тільки якщо дозволити собі мріяти так, начебто все в цьому світі залежить тільки від тебе.
І, звичайно ж, мрії потрібно виконувати. Якщо у вас є мрія, почніть діяти сьогодні, навіть якщо вона здається вам неймовірною.
Адже мрія - це і є те, чого немає. Прагнення до більшого. А досягнення того більшого - у свою чергу, умову можливості ще більшої мрії.

Начитались! Тепер поділіться з суспільством своїми "справжніми" мріями!

+1

2

Якщо твої мрії тебе не лякають - це не мрії!

0

3

Я хочу ровера....

0

4

А МОЇ МРІЇ ЗБУВАЮТЬСЯ!!!!! ^_^ Я ЩАСЛИИИИВА!!!!!!!!! І ВАМ БАЖАЮ ЦЬОГО!!!!!! ПРОСТО ТРЕБА ДУЖЕ ЦЬОГО ЗАХОТІТИ, ВІРИТИ В ЦЕ, І ЙТИ ДО ЦЬОГО!!!! :cool:

0

5

а які саме твої мрії збулися? поділись

0

6

Я-аааа ху!!!! ^_^ Я закінчила,нарешті,ту довбану художку.....зі школою все нормально....екзамени здам 100% хоч і не хера не вчу, мені купили веліка........Я ЛЮБЛЮ СВОЇХ БАТЬКІВ!!!! :P

0

7

а нах тобі вєлік?

0

8

Бо хотіла-кататися!Таке тупариле питання!А навіщо взагалі велікі? *flood*

0

9

Ну ладно Хвантомчег......подивилась я на твою репутацію....і мене тебе стало жаль...і ворішую поставити тобі +ик за те,що ти такий придурошний ідійот....і це напевно буде відноситися до твоє мрії: стати тру-емо, бо щоб ним стати, я думаю, треба мати 100% репутацію) :D

Отредактировано DanKa (2007-05-26 00:52:39)

0

10

fantom написал(а):

а які саме твої мрії збулися? поділись

А і...ще.....мені нарешті знали ті кляті,йобнуті брекети!!!!!!!!!! :D.........ВОТ ОНО СЧАСТЬЕ!!!!!!!!!

Отредактировано DanKa (2007-05-26 01:12:18)

0

11

DanKa вітаю, коли ставити буш? ;)

0

12

Трахнути Карпу Ірену - ото мрія і думаю не лише моя.

0

13

Ну ну! ...нездужаєш!! ....аби вона тебе не трахнула! )) Я так думаю.

0

14

fantom написал(а):

вітаю, коли ставити буш?

Ти що ЗДУРІВ??? :O Ніколи в житті більше!!!!!!!!

0

15

справді -- якщо чгось дуже хочеш -- то весь всесвіт помагатиме тобі у здійсненні.
а ще я хочу помститися всім ворогам гггг *gangsta*

0

16

Я перші дні можу хотіти відімстити, а потім забуваю)) Я не злопамятний)

0

17

Forever_autumn
не хотів би бути твоїм ворогом.... :friends:

а всетаки мрії здійснюються, але часто ми цього не бачимо і не помічаємо... :cool:

0

18

fantom написал(а):

а всетаки мрії здійснюються, але часто ми цього не бачимо і не помічаємо...

Правильно говориш...
За це і за ще щось (Фантом знає за що) +1

0

19

хм,а я все ж таки вважаю,що якщо ти чогось дійсно хочеш,то до цього треба йти так,щоб це була твоя мета,а не мрія.....мрія вона й на те,щоб залишатися мрією.....солодкою та недосяжною:-)

+2

20

Marintusss написал(а):

хм,а я все ж таки вважаю,що якщо ти чогось дійсно хочеш,то до цього треба йти так,щоб це була твоя мета,а не мрія.....мрія вона й на те,щоб залишатися мрією.....солодкою та недосяжною

Правильно, але мета і мрія зовсім інші речі! Не обовязково мріяти про те що може здійснитися. От я мрію наприклад поїхати в діснейленд, виступити з групою в (хай вже буде) Америці, мати віллу на карибських островах, і ще багатобагато! Дефачка, якщо б я ставив собі всі свої мрії за мету, я б став дибілом, і нічого не добився)

0

21

Я перші дні можу хотіти відімстити, а потім забуваю))

значить тобі ще професійно не срали

0

22

Розумний басіст написал(а):

ну так я  ж сказала,шо мрія вона і на те мрія,щоб бути недосяжною.....досягти можна мету,а не мрію.....мета і мрія різні речі....ти мене видно зрозумів неправильно!

0

23

Forever_autumn написал(а):

значить тобі ще професійно не срали

Можливо...

Marintusss написал(а):

ну так я  ж сказала,шо мрія вона і на те мрія,щоб бути недосяжною.....досягти можна мету,а не мрію.....мета і мрія різні речі....ти мене видно зрозумів неправильно!

Все я правильно зрозумів, я проти фрази щоб ставити всі свої мрії як мета! Бо ВСЕ що ти хочеш НІКОЛИ не збудеться!
П.С. Як говорив раніше +1

Отредактировано Розумний басіст (2007-05-31 00:09:08)

0

Вы здесь » Fucking Gorky Park » Вермішель » Мрія -це реальність!!!! Яка ваша справжння мрія?