Fucking Gorky Park

Объявление

завітайте на новий портал Fucking Gorky Park Portal

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Fucking Gorky Park » Взагалі музика » Як ви до попси ставитесь?

Як ви до попси ставитесь?

Сообщений 1 страница 30 из 76

Опрос

Як ви до попси ставитесь?
Добре

14% - 4
Фігово

7% - 2
Фу бєка терпіть неможу

50% - 14
Май сьорнейм із Кобзон))))

28% - 8
Голосов: 28

1

Як ви до попси ставитесь? Обгрунтовуєм

0

2

ПОПса!! цим все сказано (особливо частинка ПОП розповідає звідки лунає звук)!!

0

3

Фу......як можна таке питати...від самого питання аж верне....ну ладно.....попса-то є велике,превелике,товсте Бєеееее....... гги....хоча то ви самі прекрасно знаєте*gangsta* Розстріляти попсюків.....І взагалі,навіщо питати,якщо знаєш відповідь наперед.... *gangsta*

0

4

хрєново

0

5

Я хочу трахнуть БрітніСпірс і вхопить її за цицьки! Але Попса дрянь ! Фу *crazygirl* Але іноді подпирає! Неподумайте плохого(жолтие ботінки) подпирає так шо срать хочеться! :D

0

6

Попса ну шо можна сказати ................. просто Лайно!!!!!!!!!!!!!!11 *crazy*

0

7

а яка різниця, є попса, нема попси..? хай там попсовики між собою розбираються, ну, власне, так як і гламурники(-ці)... а попса, як субкультура теж має право на своє існування. я не за, не проти...(хоча її прихильницею ніколи не була, і не буду  :bad: )

0

8

Emo Doll написал(а):

а попса, як субкультура теж має право на своє існування

Повна брехня!!! По-перше це не субкультура (якби це була субкультура, то такі течії як БоМЖизм, Хуйобрацтво та полосаті плаксиві дівочкі з довгим чубом мали б право називотися субкультурою), а по-друге ПОПса - це просто лайно, як ЕМО!! *gangsta*
............................Вирок*: Перестриляти всіх ЕмоСів і Попсюків!!!

0

9

ахаха, я пішла плакати...і розповідати свої історії плюшевому ведмедику  :rofl:

Отредактировано Emo Doll (2007-03-01 20:49:46)

0

10

Emo Doll написал(а):

я пішла плакати...і розповідати свої історії плюшевому ведмедику

Бідненький плюшевий ведмедик, мені його шкода!!!

0

11

бляха тут всі хворі!!! один створив два акаунта і розмовляє сам з собою.... інша - з іграшками розмовляє....дефіцит спілкування, чи що? nach Lipiny!!! :D

0

12

він не шкодується на це, він хороший...як шоколад, замінить будь-якого хлопця (ну я не про інтимні відносини, я про психологічний рівень)...а шоколад, це все...ех...

0

13

Emo Doll написал(а):

він не шкодується на це, він хороший...як шоколад, замінить будь-якого хлопця (ну я не про інтимні відносини, я про психологічний рівень)...а шоколад, це все...ех...

напевно скаржиться, ане шкодується!! І шоколад порівняно з пивом - іграшка!

fantom написал(а):

бляха тут всі хворі!!! один створив два акаунта і розмовляє сам з собою....

Бляха я ним одну фразу кинув і вже стертий він! Я його взагалі не для того створював! Чьо до[ДОВБ]ався!  :D (Мене цього Анатолій Кирилович навчив, розмовляти самому із собою!)

0

14

Ага, ше давайте гопнєгів прославляти почнемо...
собствєнна ПоПсА сама за себе все красномовно каже, тобто пищить, стогне, підвизгує..хто як вміє...
ПОПСІ СМЕРТЬ!!!!

0

15

Я взагалі важаю що цю тему потрібно стерти , попса на достойна шоб я про неї навіть думав *gangsta*

0

16

Якось ви так дивно пишете, дійсно ніхто ж писати не буде: ”Я обожнюю групу Віагра а мій улюблений виконавець це Козловський...” То тема де однозначно всі гонять на попсу, аж не цікаво, бо нема ні одного попсюка який би яро захищав, цей стиль музики і казав, що це найкраща музика в світі...
А взагалі попса буває різна. Як би то не звучало, але є й досить якісна попса. Наприклад Мадонна, її ж рівняти до гурту Авіатор не можна, це різні масштаби і різна якість.
Попса є, була і буде,і нікуди від неї не втечеш. На відміну від Емо, яке кажуть швидко пройде, вона залишиться... От така трагічна правда:)

0

17

Groundhog написал(а):

”Я обожнюю групу Віагра а мій улюблений виконавець це Козловський...”Наприклад Мадонна, її ж рівняти до гурту Авіатор не можна

А хто то такі якісь такі клички кумедні ги ги ги! Козлик, чи як там його! Бєєє бєєєєє :lol:

0

18

Ще хочу додати!!!
...от наприклад гурт Океан Ельзи, Крихітка Цахес, ВВ це якийсь там рок, а деякі мої друзі кажуть що це попса!! Фліт це якийсь там інтелигентний панк рок (я не впевнений), а я вважаю що це попса!! ...і напевно для якогось там фаната Сепультури Тостер це ПОпса (Гусь вибач, про сто інші групи не лізуть в бошку)!
Тобто чітких обмежень попса не має, що не кажіть але попса найрозвинутіший стиль музики, він вилазить за всякі рамки!!!

0

19

их територия помечена отравлен водопой
Аншлаги обеспечини глуханимой толпой
Они хорошиэ артисти они всем хороши
Уних должно бить всё на свете кроме души

Попса розовая пасть голодного пса
Попса розовая дрянь от рогов дод хвоста

они кумиры молодёжи по ним сходят сума
У них должно битьь куча денег и другово деоьм

ось я допопси таксамо як Шевчук ставлюсь

0

20

ІІбать пацикі я вам базарю попс рулить ! я сам попсовик  ой бляяяя, всьо я палітєл в трьошку

0

21

сцука Сварик ВВ рулить !
найду висушу і виєбу !

0

22

Попса гамно)

0

23

мля ну шо поробиш шё шедрий лох НАЙДУ В ТРЬОСІ .................. Попрошу поставити вхід ))))))))))))

0

24

Ага ти ще в нього СєГаретку стрельни для повного щастя!!!!!!!!!!!!!

0

25

Попса ФОРЭВЭ!!!!!! :) Вы бандерлоги троглодиты ничЬо не ЧихлЫтэ!!!    Попса прямь Как СекС! Всигда есть и БудЕТ-, А ВаШЫ ПанК рОк ХУйОки - ПаРашА, ПоМна ГамНа ! И ВоПШЕ БАсков ЗЕ БЕСТ Оф зе БЕСТ! Ах белая Сирень БЕЛЕЕ МайсьКих Облаков!       КОВбасить БЛЯ!!!!!! В мене прямЬ эрЕкциЯ ПрохоДИТ!!! ЙО!!!  ........ *pioner*

0

26

ага а Ласкавий Май і Степан Гіга самі круті чюваки... І як я раніше не помічала :O

0

27

Попса зараз під рок косить. Удоди фігові........ Тідбкий знають як гітари піляти... Касли...... :big_boss:

0

28

діч повна, я не можу назвати це музикою

0

29

Всё жизнь ненавидел попсу и шансон, а всё остальное с удовольствием хаваю, правда не люблю тяжолый панк-рок типа кредл и системы

0

30

_Gr@ve_ написал(а):

не люблю тяжолый панк-рок типа кредл и системы

крейдл і система ніякого відношення до панк-року не мають...гг ;)

0

Вы здесь » Fucking Gorky Park » Взагалі музика » Як ви до попси ставитесь?