Fucking Gorky Park

Объявление

завітайте на новий портал Fucking Gorky Park Portal

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Fucking Gorky Park » Обсирання один одного » Обісріть мене....

Обісріть мене....

Сообщений 1 страница 21 из 21

1

гг я знаю ви не зможете мене обісрати....чи я помиляюсь?! :P

0

2

ну дивись як це робиться... ммммм  ееемммм
Бачиш як я на тебе наклав, тепер розгрібай.

0

3

Фантом,я хочу тобі сказати, що ти кончене уйобище, волохатий чипідрон і галімий лох.Засунь свій форум собі в сраку.Так от мені абсолютно на тебе насрати.

0

4

гг і то всьо на шо ви здатні....?!

0

5

Чувак, ти спочатку розгріби це гавно. а потім ми ше додамо, не переживай не залишимо в обіді

0

6

Я вже, здається, казав який ти

0

7

Ти Емо..........

0

8

Розумний басіст написал(а):

Ти Емо..........

усьо я ушшол плакаць :black_eye:

доречі тест якісь проходив...там написало шо я емо позер...гг

0

9

Сир сир сир. ОБІСРАВ

0

10

*fem*

0

11

Прикольний смайл

0

12

Ти...ти...ти...ии...гот!

0

13

Сука Фантом, в мене нема на тебе гавна, я тікі шо так висрався, шо блять чуть очі не вилізли  :O

0

14

Ну шош займусь одною з найліпших справ у житті

ТАк вот підар , думай шо робиш, уйобок , бо сука руки повикручую і в сраку засуну,
Бля твое смазливе їбло можна прикрасити асвальтно-протяжним методом,

Одним словом ТИ ХУЙОВИЙ

Але якщо багатма словами , то ти взагалі гандон і підор, я навіть не в жарт пишу а цілком реально!!!!!

Ну що не чікав шо комусь ти набриднеш? так ось ти мені набрид, але я терплю, можеш покішо надіятись на мою доброту , бо коли вона кінчеться, (а ти ще можеш все зробити гарно і безболісно для себе) то буде не то щоб піздець, чи повний піздець, а таксобі БЛЯТСКІЙ АРМАГЕДОН ОБТ ТВОЮ МАТЬ БЛЯТЬ .

Сука відкого від кого , але від тедтебе гавна за пазуху не чікав, і нетреба корчити зараз вигляд типу ото гонить, чи я нерозумію про що він, добре ти все знаеш гандона кусок, бо дивись щоб автобус з киева якось не забув тебе посеред дороги!!!!!!!!!!!!

Ти тормоз, такщо раджу притормозити збитись , і зробити усе як було, бо я зроблю винним тебе у всьому, НАВІТЬ У НАЙГІРШОМУ Я БУДУ ВИЗНАВАТИ ТВОЮ І САМЕ І ТІЛЬКИ ТВОЮ ВИНУ, ТАКЩО задумайся

0

15

PIN py/\Ъ

0

16

Ы навыть якшо тобы не вистачаэ того гавна яким обысрав тебе П!Н то ти точно саме сумне шо я тЫлЫ бачив ....

Піду по плачуууу

0

17

приємно,мєнє всі люблять....пісєєєєєц....і чого ж так Пін злиться цікавоооо??!!!

ххоооча.....здогадуюсь...

0

18

*piska*  *fuck*      Заїбали!!!

0

19

От тоді я ще не злився а зарас можу зіватись і вже не писати і не в очі казати

Пропоную провести аудіенцію на тему якщо ти ені зпершого разу скаже на яку, без мороза , бо тиж цілком розуміеш про що я , позвониш як буш в луцьку

0

20

punk-pin
я ща в Луцьку...знаю про що ти....окей....буде розмова тет-а-тет...тік не розумію що ти хоч ?

0

21

нашо тебе обсирати якщо ти так обісраний по вуха, краще вилазь з цього гівна і іди помийля бо я так бачу шось на форумі задохуя всякого гівна назбиралось! тре прибирати за собою

0

Вы здесь » Fucking Gorky Park » Обсирання один одного » Обісріть мене....