Fucking Gorky Park

Объявление

завітайте на новий портал Fucking Gorky Park Portal

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Fucking Gorky Park » Взагалі музика » Осталися крім Сліперів ще талановиті люди в Луцьку...?

Осталися крім Сліперів ще талановиті люди в Луцьку...?

Сообщений 1 страница 21 из 21

1

Осталися крім Сліперів ще талановиті люди в Луцьку які теж володіють таємничими знаннями магії бас, електро гітар, чарівними магічними палочками барабанів, які хочуть створити свою музичну групу у Луцьку? Предложенія сюда) :cool:

0

2

в якому напрямі мусить грати даний гурт ?

0

3

О, так, крім великих і могучих сліперців не залишилося у Луцьку людей достойних!!!
ЛОЛ! ЛОЛ! ЛОЛ!

О,великі і могучі сліперці! :):):)
Я ни магу :)

0

4

Щось важче за панк.... Панк грати легко. Відносно... Пробували з другом під текст гітару підібрати....то тільки панк і виходить...  А щоб щось краще підібрати то треба піднатужитися=)

0

5

Ага, якось я теж притримуюся думки, що якщо гурт грає, й зовсім не піднатужується, й в нього виходить... то якось воно на перший погляд гівенцем попахує... Кажу про те, що тре музику осмислену писати, а не однакове гівно.

0

6

Ось і збулася моя мрія. Я найшов групу у якій я буду грати. Група має бути класна) Всі мають крім мене музичну освіту=) Музиканти хороші. Нас у групі 7 чоловік (на перший погляд багатенько), але така музика як ми граємо менше чоловік не зіграють. Назву ми ще не придумали. Стилі музики приблизно: Melodic Black Alternative Metal. Хочу наголосити на мелодік, бо музика дійсно яскрава і сповнена багатьма гітарними, басовими, клавішними та барабанними соло. Склад: Соло-гітара, Ритм-гітара, Бас-гітара, Синтезатор(клавіші), Барабани, а також вокалістка(академічний вокал) і вокаліст(гроул, скрім і.т.д)+можливо буде бек вокал, і можливо не один.
Можливо вам це не цікаво, але розповісти треба)
*happy*

0

7

Привіт усім я Магіко-БАс клану забутих вікінгів соло бандуристів! !0 років я навчався у Шаолінському храмі юних бас-балалайщіків і отримав 2 докторську степінь! Щас он на Гуру-меджик-дровосека з рубальним бас-молотком буду захищатись!

0

8

Розумний басіст молодець шо врупу попав , ТЕРЕБА БУДУТЬ тексти пиши я можу швидко на любу тему пісню написати

0

9

Окей)

0

10

Гембік

і взагалі купа талантів. тільки на ці таланти бабла не хватає

0

11

В мене є дружбан, який займається з цим Гембіком, каже шо він крут. А може то й ти :D Forever_autumn

0

12

Гусъ
чувак,
я не музикальна)) і нєрвна.
і ващє я женщіна, мать його в ничку *crazygirl*

0

13

Forever_autumn написал(а):

Гусъ
чувак,
я не музикальна)) і нєрвна.
і ващє я женщіна, мать його в ничку

ладно, ладно, я вже поняв, не сварися ^_^

0

14

:friends: Гусъ

0

15

ладно вже, ладно  :D

Отредактировано Гусъ (2007-05-16 17:36:00)

0

16

Гусъ

машем і улибаємся

0

17

:black_eye:

0

18

:D Гусъ
ето нє я!!!

0

19

ну ти попросила улибатись і махати рукою, в мене получилось занадто :D

0

20

флуд назавжди

0

21

флуд назавжди

foreeeever floood...
I wanna be foreeever floood...

0

Вы здесь » Fucking Gorky Park » Взагалі музика » Осталися крім Сліперів ще талановиті люди в Луцьку...?