МАЙДАН
17 травня -- гурт "ФЛІТ"
Остання Неділя 27 травня
*ТІНЬ СОНЦЯ* та *AUTHORITY*
18-20 травня -- АДРЕНАЛІН 2007 --
БАЙК ШОУ с. Гаразджа
Fucking Gorky Park |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Fucking Gorky Park » Новини » Події в луцьку!
МАЙДАН
17 травня -- гурт "ФЛІТ"
Остання Неділя 27 травня
БАЙК ШОУ с. Гаразджа
МАЙДАН
17 травня -- гурт "ФЛІТ"
Остання Неділя 27 травня
БАЙК ШОУ с. Гаразджа
спробую все відвідати....
сумніваюсь
а я хочу на Останню неділю. але там зараз знову зафігачать 30 грн вхід бля
як на мене то цей байк-з’їзд - ніштяк
Національний Альянс
Центр модерної української культури „Форпост”
представляють:
м Луцьк
18 травня
п’ятниця
18.00
кафе „Мандри”
вул. Богдана Хмельницького, 40
Альтернативна вечірка за участю
„ DISPEL” (Луцьк)
„ Віскула” (Луцьк)
„Галас” Луцьк
„ Вияв Тиску” (Нововолинськ)
„Апатія” (Володимир-Волинський)
„Проджектор Джміль” (Львів)
„Underground Dimension” (Івано-Франківськ)
вхід – 10 грн.
Продаж квитків - попередньо - кафе „Мандри” з 16 травня,
або безпосередньо перед вечіркою!
У нас розмовляють українською та відчувають землю під ногами!..
Класно, а я хочу і відвідаю і мандри і останню неділю...
та ну нах ті Мандри з п*яними малолєтками...
краще подивитися на волохатих мужиків в шкірі і на байках і музику нормальну послухати
базарю, дурні емокіди
базарю, дурні емокіди
Головне сам в Мандри все-таки пішов!!!!!!!!!
я пішов туда за кампанію, і за вхід не платив, і те шо там виступало мені в ХУЙ не впирається, поняв, емокід дурний ?
я пішов туда за кампанію, і за вхід не платив, і те шо там виступало мені в [фіг] не впирається, поняв, емокід дурний ?
хо-хо-хо!!!!!
.....дуже смішно, за компанію! НАсолоджувався там справжнім емозвучанням музики!!!!!
байк шоу рулєз бля
я пішов туда за кампанію, і за вхід не платив, і те шо там виступало мені в [фіг] не впирається, поняв, емокід дурний ?
Якщо хочеш когось пообсирати, то тобі не в цей розділ. Не засмічуй тему
УВАГА! З 1 травня стартує піонерський табір у місті Луцьку! Де всі охочі піонери збіраються на 17:00 біля Драми та просто ПІОЕРЯТЬ(Як дауни та позери галімі!) Та непереживайте путівки до табору ще залишилися кому потрібно пишіть!?
Босий Пінгвін
оооо завжди мріяв потусити на тій бляцькій драмі...ооооо ващєє то ж повний руль - там самі модні чувакі тусять....их
а ти як я поняв вожатий *pioner*
fantom
ны просто можу познайьомити з вожатим за певну ціну а там і притроішся в табір!
Босий Пінгвін
а ти яке відношення до табору маєш?
Він кожного року там тусить, старожил....)
коротше мудаки і дівчатка намічається гарний моб
"17 червня (неділя)
В 16:00 біля фонтану виливаємо піну для ванн і шампуні в фонтан. Чим більше кожен принесе тим більше буде піни ) такшо не жлобімся пробиваємо срєдства!
http://www.samara-photo.ru/images/466ef6413bb6c.jpg
кажуть Фері погано пахне .до того воно і дороге тому його можна не тарабанити
16:03
починаємо мочілово з пєстіків автоматів і накрайняк бутилок. воду бажано початково принести.а потім як вийде )
Фонтан навпроти Т.Г.Шевченка (головний корпус ВДУ)
хохохо"
Сварик Вийди З Моєї Аськи!!! Не Будь Биком! Бо Я Зайти Не Можу!!!!!!!!
Сварик Вийди З Моєї Аськи!!! Не Будь Биком! Бо Я Зайти Не Можу!!!!!!!!
вибачай! винен каюсь, але ще напевно буду
багато хто не прийшов,а зря!!!! така мочілка була!!!!! прийшла тіко глянути.......так нє,закинули в фонтан.........хотіла помститись,так не вийшло,всі вже були повністю мокрі.........але то нічього,не останній раз в фонтані купаємось! потім,коли йшла додому,люди, проходячи повз мене, казали :"ото розуму!" але мені було по***, настрій був офігєнний *crazygirl*
а мене взагалі туди вкинули спонтанно,я просто проходила мимо....ужас просто.... :black_eye:
Краще хто небудь розкажіть, шо було потім. Бо я помню тікі шо ми в "Горького" були, і шо я десь пригав.....блядь....з висоти поверха другого. Так ногі болять, па-хлду п*ятку зламав. (( +згубив цепуру і "ХресТ" .....і бабла кучя. Оце дибіл. Хто що ще знає, роскажіть.
а я бля ващє нічьо не помню .... половину шмоток моїх десь порозбрідалось... бля ніхто не бачив мого плеєра?! піііііздєц якшо я його десь зафтикав.....помню тільки парк горького, мєгапартал, небо і лице Інки ... а ще помню що з мене хтось прикалувався коли я був мертвий бля я ще п"яний
мда то я
ти мене ще обляпав пивом так,шо в мене все волосся на голові зліпилося....
твоя футболка в мене,плеєр-хрєн його знає де....в трусах в тебе трава,якщо ще не вийняв,то бігом висунь її звідти,а то ще,не дай Боже,зростеться з тобою....
плейер я знайшов....хух ото я пересрав... та трава якась отруйна....бо в мене Там все таааааак свербить шо на стінку лізу
А де мої гроші? (( сукі. спиздили.
Вы здесь » Fucking Gorky Park » Новини » Події в луцьку!