Fucking Gorky Park

Объявление

завітайте на новий портал Fucking Gorky Park Portal

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Fucking Gorky Park » Вермішель » Тема

Тема

Сообщений 31 страница 60 из 110

31

в Приключєніях електроніків тьолка на басу валить
http://www.punkgazetka.ru/Photo/07_03_07_tabularasa/

0

32

Базарю, Кузьмич - ЛОХ :D

0

33

блін, а у китайців і японців клава якого розміру. в них бе дофіга букв в алфавіті. та й самих алфавітів вроді 3

Гусъ написал(а):

гг, ну той шо,  я в групі на басухі граю

Отредактировано Kirika (2007-06-10 15:42:34)

0

34

Kirika написал(а):

я в групі на басухі граю

а я хочу навчитись!

0

35

MiRock написал(а):

та я сама ще тіки вчуся=)

0

36

Бас назавжди

0

37

яб написав, та нехочу що всі знали

0

38

аааааааа все болить, йоп як же все болить, чого все болить? чому болить так мало......
Веееееесееееееееелкоооооо, Вееееееееееееееесеееееееееелоооооооооооооочкоооооооооооооо.......а я тебе це вот
блін тре пожрати..........ааа хочу пива...........хочу в Сон.............
пам пара раааааааааам пам

0

39

fantom.....блін....
ааа.....на вулиці холодно...страшенно...ааа....а ще...а ще...не хочу завтра на пари!!!..хочу ванну....зі свічками...і пінкою....і морською сіллю..ааа...

0

40

Бля на парах нудно:(  зараз засну...

0

41

Блін не заснув... Зате "2" зловив...:(

0

42

а я...а я...а в мене сьогодні кльовий день...здала наукову роботу і відмазалась йти з нею на конференцію...а ще...кльово відчувати підтримку від людей....а ще...якийсь чувак привітав сьогодні з Новим Роком :) ...а ще...дуже гарний сніг...і світло ліхтарів...ех...не вистачає лише однієї людини...

0

43

Добре, що хоч в когось день вдався...!!!:)

0

44

Бля, як все болить:( Тіко прийшов з концерту "тінь сонця" трохи не те на що очікував але було прикольно!!!

0

45

S.K.A....кльово тобі....а тут форум кілька днів не працював..((((

0

46

Будун поганий дядько, а ще й коли з ним на парах сидиш...:(((

0

47

Знаєте що?!я дуже сердита на Гуся з Рагулем...бо вони ,коли на ФПГ приїжджали, обмалювали мені підїзд, ще й сусідам навпроти написали "ви лохі"............А вчора приходила міліція..сусіди постарались...настукали на нас....Правда, я щось не дуплю чого ці бобрики припхались тільки через місяць...якісь вони тормози...ну,це не важливо....Тепер в мене хуйові відносини з братом, через ВАС, мої кохані....сказав, шоб до мене більш ніхто не приїжджав,бо я дружу з придурками, які в чужому місті своїй подрузі обмалювали підїзд....шоб мала проблем побільше....ЩИРОСЕРДНЕ ВАМ ДЯКУЮ!Я ВАС ОБОЖНЮЮ :(  :friends: ....

0

48

а в мене завал...купа проблем вдома, в універі...і взагалі....додатком до цього є те, що одна сучка знову почала на мене гнати... *gangsta*

0

49

щось я здогадуюся яка)))

0

50

Я взагалі нічого казати не хочу...

0

51

Хто знає, чим вночі можна виїхати зі Львова, що б о 7год. ранку бути в Києві?...

Отредактировано S.K.A. (2007-12-17 17:21:27)

0

52

АРХЕ Сучку Фтопку!
Marintusss наступним разом і Про иентоФь щось тра буде написати!!
S.K.A. Люблю коли ти мовчиш)))
Ну и це дещо від мене
Тря ляля Траляляля ! а вме все чудово!!! якби ви знали ЯК все ЧУДОВО! вас би жаба задавила! а вона в мене тренована !) Архе В курсі))))) ТАкшо ВМЕНЕ ВСЕ ДОБРЕ ! а якшо ввас не добре ! то так вам і тра ! бо мені тоді значить на вашому ФОНІ ше добріше))

0

53

S.K.A.  атам е щось в 7.30 вечора у Львові! і зранку буш в киеві! то дешевий дизельк чи то електричка)

0

54

А якщо дорожче але десь о 24год? Шота тіпа маршрутки?

0

55

S.K.A. нз! Маршрутки це буржуазыя!!!!!! я краще на здачу возьму Пива и водки)

0

56

Та я і сам не проти! Але що зробиш коли піздєц, як треба!:(

0

57

а зара сижу з чужого акаунта в акаунті......бля піпєц з навчанням......ууууууууууууу............мені велика жирна махната попа........піпєц........тут смердить(в попі).......дуже слухайте дууууууууууууууууууже засумував за однією людиною(не за Літром :rolleyes: )............і в мене одне бажання......а не скажу яке....бєбєбє...........во..................тутурутуруту...........а ще хочу на Тостер...........

0

58

Я теж тут! Піпєц як тут смердить!!!

0

59

Всі напевно думають, що я Емо?

0

60

Ааааа... Куди всі пропали?

0

Вы здесь » Fucking Gorky Park » Вермішель » Тема