Marintusss
дякую,не хочу)я сказала все,що хотіла!
шось не видно шо ти все сказала!
Fucking Gorky Park |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Fucking Gorky Park » Обсирання один одного » Обсирання скіно-гото-вело-козако-панка вгадайте кого???
Marintusss
дякую,не хочу)я сказала все,що хотіла!
шось не видно шо ти все сказала!
ти не хуйовий))і ніколи їм не був....завишена самооцінка в тебе))опустись
Marintusss
це ще кому трепа спуститись! ти даже не знаєш чого ми в парку це кажем, і з чого це све почалось
Я всеодно хуйовіший!!!!!!!
бля ну ти вже не пизди
мені пох..для мене асоціація хуйовий=F.P.G. і мені пох шо ви там кажете,ясно?!
бля які ми фанати F.P.G!
не пизди ти вже таку хуйню, бля ти б зараз нечула б F.P.G покі не почула в горькому коли ми включали і песні пелі
ну ти і придурошний,так говориш,наче знаєш від кого я почула про ФПГ...явно не від нашого парку)а підсадив мене на нього фантом,а не парк горького...фантом-це не парк,це людина)
бля а звідкі він про це все взнав
його знання явно йдуть не від парку...навідміну тобі)це для тебе то є школою життя))
бля яка ж ти тупа до болі
мені вже надоїло слухати всю цю твою хуйню! вже тошнить!
а доречі ти казала шо злишся за ту хуйню з аською, а мені казали шо там сидів сам фантом!
все надоїла іди нахуй
Сам Фантом!!!!!!!!!!!!!!! :d
так коли ти приїдеш! чи кого мені чекати! цікаво хтож мені буде пику чистити! А мабудь фантом, бо від тебе і цую це
Фантом Твій Кумир :d Гагагагага
Marintusss
ні мабуть шо твій! бо я його мало бачу і розмовляю, аніж ти
А ПРИ ЧОМУ ТУТ ТЕ ЯК ЧАСТО Я ЙОГО БАЧУ....І ТИМ БІЛЬШЕ...ТИ НЕ ЗНАЄШ ЯК ЧАСТО Я ЙОГО БАЧУ БО ТЕБЕ ТУТ НЕМА)головне те,що ти йому поклоняєшся)))ооооооо,великий ФАНТОМ) :friends:
ооооооо,великий ФАНТОМ) ------------------ це мабуть твої слова до нього
*4ebur*
шо уши розвісила
давай приїжай швидше, я хочу почути чк ти казала все про мене, щоб ти сказала все це мені в очі, чи хватить тобі сміливості на це
цекаю на зустріч, побачим пиздиш чи не пиздиш
Отредактировано LITR (2007-12-18 03:48:35)
Кльово!! Маринка краща всіх! Діма, відмазки твої тупі й одноманітні. Не знаю, хто піде за Марину, але я буду там. Знаєш, наших ультра-емо (тіпа раманоффа) ніхто не боїться... Чи ви хулами називаєтеся? не знаю, бо тупенький... Іннусю, не зважай на матюки Діми - це просто нестача лексичного запасу. Не редагуй повідомлень, нехай думає, що матюкатися - розумно і модно. Пін лох!!!!!!!!!!!!!!! Слава Україні!!!!!
Летов
слуха ти мудило якщо ти такій сміливий давай десь зустрінемося і про це все поговорим! доречі не тількі тобі подобається вибрики раманова і радіка, шось не подобається кажи їм а не мені!
Вилазь на зустріч розумнику
Летов а ти позер!!!! ги!) Я теж прийду на вашу стичку)) цыкаво буде подивитись хто буде з лытром ы чи зявляться там новы обличчя!
І спеціально для летова! Сука піда Йобойго мать наху! Я ТЕЖ КРУТый тепер?)
и доречы Через 5 повыдомлень мае написати саме Лытр!!! ыбо воно буде 88
punk-pin....
Рагуль ЛОХ!! Пін трахоящер!!! Літр - воїн свєта!!! Інна- Інна!!! Я не краще але ми всі вроді друзі!!! Якщо комусь не подобається щось у комусь із нас то не проще сказати це в лице(щоб задувся над своїми помилками)??? Бо якщо накожного зробимо теиу то бля Форум засремо!!! о бля ідея!!!)))))))))))))))))
О бля забув!!! Літор ти жадний! І якщо треба повторю це в очі і наведу факти які це доказують!!!
Дохлий_Бурундюк
давай
не краще скажи в очі, мені цікавіше
Гав-гав
Ну звеняй е але 88 моя((((((((( ну літр 87 еаписам і вс))))))))))))))))))))000 того 88 моя !
Я крутиі!?
Імхо 14/88
punk-pin
я шо бачиввввввввввв!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Вы здесь » Fucking Gorky Park » Обсирання один одного » Обсирання скіно-гото-вело-козако-панка вгадайте кого???