Fucking Gorky Park

Объявление

завітайте на новий портал Fucking Gorky Park Portal

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Fucking Gorky Park » Обсирання один одного » Обсирання скіно-гото-вело-козако-панка вгадайте кого???

Обсирання скіно-гото-вело-козако-панка вгадайте кого???

Сообщений 1 страница 30 из 140

1

Ти уйобіще лєсноє. Ото зараз сиджу на хаті в TruEmo і ми тут на тебе хором серемо! Якби ти знав, який ти гад, як ми всі мали тебе в зад, ти б зрозумів, шо ти, блядь, лох, якого хуя ти не здох, коли тобі було пять літ? Ти зараз хто? Ти інвалід! Ти йобаний защітнік Бєлай раси, хоча ви всі там - підараси!! Ти знаєш, хто я? Ну і шо!!!!!!!!!!! Їбаш мене, хоч кокни, панк все одно НЕ ЗДОХНЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0

2

йопт...так шо ж ви нашого красавца трогаєте???не нада!!!він розізлиться і відпиздить вас так,шо жити не захочеться!!!він жеж тупо голова неформалів Луцька!!!!!оооо,великий .і.р!!!

0

3

Е голова неформалів ЯЯЯЯЯЯЯ , тьфути я не голова я ж бог.......
Доречі а чого ще ніхто не обісрав нашого ТОВАРИЩА! желательного граждана нашої тусовки??? От цікаво чому позаочі Літр Хуйовий, літр заїбав, літр кончений? чого позаочі кажете що він зіскінився? що він автоматично? а скачати навіть через електричну інфомацію прямо в очі СЦИТЕ? а багато звас тут ПРОСТО МЕГА панки!!!!! може так кожен візьме і підтвердить свої слова в реалі також у цьому пості? чи кишка туже тонка?
Вот я наприкла від себе Хочу сказати Шо ДІМОН занадто зазнався! і перестав рахуватись із великою кількістю друзів!(або просто він просто відрікся від них!) ЙОго нові захоплення привели до того що те чим він раніше жив , і те чи мживуть його друзі! і я особисто , стало для ньго Псевдо бридким, (подякуемо 2 Хлопакам! ну навіть 3 !!)
ВІн також вирішив що якшо на кожному кроці буде показувати , що він буцімто сильний чи вміе битись, то Завоюе приязнь, чи то йому так виділитись захотілось!!!
І ще одне Він став ЗАНАДТО гордим! він настільки високо задер носа , що небачить свої товаришів!!!!!!
ДІМА задумайся!!!!!!!!!!!!! бо буду бити головою в рельсу!

0

4

та,ще ,Дмитро Літрович.....я ніколи не забуду, що ти мені напиз.д.і.в в асьці! *skull*

0

5

Marintusss ))) а я все знаю)

0

6

ти багато що знаєш)

0

7

Marintusss написал(а):

він жеж тупо голова неформалів Луцька!!!!!оооо,великий .і.р!!!

це дійсно дуже смішно слухати..... іпать, як діти малі..може ви ще поспорите на тему: хто з вас крутіший неформал, чи більш трушніший....)) і це все прямопропорційно кількості візитів в тиждень в місця зборів Луцьких неформатних тусовок, або кількості надітих браслетів, шипів, і іншої по***ні.... або кільості вивчених напамять пісень різних панк-гуртів.... гг.. а давайте ще проведемо соцопитування - шо трушніше парк Горького, драма чи ще там шось... ппц

0

8

а ти взагалі хто такий????

0

9

а яка різниця... все-одно ж це правда

0

10

Вивсі хуйові, а з приводу Дімона то шо сказать могу... В роді не паганий парубок, юнак чорнобровий, хфайним козаком виросте! Бува побачиш його де на його "Україні", поздоровкаєшся защочниками почнеш пргощати! Непаганий парубак шо магу сказать тільки от якби він!

0

11

Sin

з цікавості запитала...а на рахунок неформалів...то найважливіше те, що для людини значить субкультура...а коли це просто привід вдягти на себе шмоття, браслети і іншу фігню-то це вже не неформал,а позер...і ще,гнати на НЬОГО буду скільки захочу....бо:
1) не поважаю його за ставлення пана НЬОГО до людей,а особливо до дівчат...
2) він просто засранець...я до нього добре відносилась до одного прекрасного дня))

0

12

ооо мал помалу гонщикыв стало побыльше)) стае цыкавыше)) тра пыдписатись на цю тему0)))

0

13

2 Marintuss

Marintusss написал(а):

з цікавості запитала...а на рахунок неформалів...то найважливіше те, що для людини значить субкультура...а коли це просто привід вдягти на себе шмоття, браслети і іншу фігню-то це вже не неформал,а позер..

ти права.. найбільш печально шо такими являються більша половина "неформалів" *pioner* в Луцьку

Marintusss написал(а):

і ще,гнати на НЬОГО буду скільки захочу

і якшо тут збереться народ і буде бубніти собі під ніс: '"О, цей хтивий пацаватий Літр. Ми всі його ненавидимо...", то смисла від цього ніякого... ну і гнатимеш ти на нього... я б на його місці забив на це все болт,напевно він так і зробив.. не думай шо я якось виправдовую там його поведінку (правда я вже давно не бачив ні його, ні когось іншого, хто переважно тусить в Горькому)... але по моєму взагалі цей топік беззмістовний

0

14

Sin
чувак, я просто злопам'ятна)а топік цей має зміст...шоб літр хоч знав, що є не одна людина ,яка до нього хуйово відноситься...бо просто він зазнався...дуже...хоча...можливо він і був таким....принаймні...правда краще всього)хай почитає))

0

15

А-а-а, то тута защітнікі зібралися... спасибі!!!!!!! З.І. Маринка, тобі агрромнійший зачьод!!!!!!!!!!! +100
З.І.І. Пін, ти занадто ліберальний і добрий! Можливо саме через це більшість твоєї Хуйні? Не задумувався?

0

16

Летов
Фтопку тебе!!!!!!!!!

0

17

Бля заваліть свої їбала і не ПИЗДІТЬ!!!!!!! Ви всі такі вумні, сміливі, охуєні ніхери!!!!!! То скажіт все це мені в оці, чи сміливості не має!!! Мені по повному насрати на те що тут про мене кажуть. і на вас деяких тоже!!! кажете що я хуйовий вилупок, я сам знаю що я ХУЙОВИЙ, але мені на це насрати!!! Рахуєте себе найкращими, ні це не правда! бо виє повне ГОВНО!! Ви ще хуже чим я, не бачите шо ви робите, і як це виглядає зі сторони!!! Кажіть шо завгодно, але я можу поспорити що ніхто з вас не скаже то що написав все це мені в оці!!!
ПІН в цьомусь я з тобою не згоден! ти кажеш що я підняв свого носа в гору і не бацу вас, чувак я все бачу тільки терплю і мовчу! і носа я не піднімав і піднімати не буду, я не люблю такого, може це так зі сторони виглядає, але  стараюсь такого не робити!!!!!!
Марина!!!!!!!! ти бля вобще не [балакай] [ДІВЧИНО]!! як в горькоми ми всі збирались в один день і скідували бабуси на півась! то ти грощі не давала(казала грошей не було) блін потім з нами пила! [Марінка]! а потім ідеш з горького і тебе бачуть як ти п'єш пиво, шо гроші знайшла, біля луцеська підзаробила ! я можу сказати шо є люди які це підтвердять твої дії в горькому!!!!!! І НЕ [БАЛАКАЙ] ТУТ МЕНІ
Летов!!!!!!!! а ти вообще хто такій і звідкіля ти впав і всрався

ВСЕ ІДІТЬ ВСІ ДО СРАКИ! ЯКУ ВИ ТАК ЛЮБИДЕ ЛИЗАТИ!
                                                                                         !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ІДІТЬ НАХУЙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

еее...повідомлення трішки відредаговано...

Отредактировано АРХЕ (2007-12-16 17:50:27)

0

18

LITR
Марина!!!!!!!! ти бля вобще не пизди КРИСА!! як в горькоми ми всі збирались в один день і скідували бабуси на півась! то ти сука грощі не давала(казала грошей не було) бля потім з нами пила(мені похуй але ти криса)! СУКА! а потім ідеш з горького і тебе бачуть як ти п'єш пиво, шо бля гроші знайшла, біля луцеська підзаробила ЛЯРВА! я можу сказати шо є люди які це підтвердять твої дії в горькому!!!!!! І НЕ ПИЗДИ ТУТ МЕНІ

Та.....хлопче...відчуваю в цих словах глибокий вплив твого наставника антошика...до твого сучого відома повідомляю, мені ніколи нічого не було шкода для нормальних чуваків з нашого парку...гроші завжди давала, як були. А те,що мене можуть пригостити пивом-зовсім нормально...тим паче, що в мене є ще подруга, в якої можуть бути гроші...))) :friends: Во....а в очі я тобі можу сказати все це, навідміну від тебе...я колись прийшла до парку після того, як ти поділився не зовсім зі мною своїми враженнями про мене(не хвилюйся,ти не знаєш про що я ))знають тільки особливі і найкращі) і ти щось мені ані слова не сказав...навіть тоді,коли я сказала тобі щось на зразок "ну що,будеш виганяти мене звідси..як обіцяв" ......а ти....пересрав)тому послухай будь ласка пісню F.P.G. НА ХУЙ))))щиросердне дякую)) *crazygirl*

0

19

не пизди! багато може сказати за випадок з пивом, шо би там не права, бо коли я прийшов в горький то мені про це сказали, і ти тоді була - умітала хліб з майонезом і пиво пила! не треба пиздіти всяку хуйню, тоді твоя подруга"подстілка" теж була і сказала шо грошей нема, а це єдина подруга з якою ми всі тебе бачим!доречі антон тун не причом ти сама знаєш як він тебе любить.
ось мені мама казала"не трош говно - вонять не будет" марин не бзди тута, бо сильно ти тут воняєш.
от подивишся на тебе непогана дівцини, трохи вродлива, а їбало шо мозгі - там не гарне, а там немо (бо блондінка), а все остальне нічо гарне!
такшо ібо не пизди!

0

20

літр,ти що?!здурів?!в мені ж нема взагалі нічого гарного..я ж потвора....нє...почекай...я емо.. :D во!а ще в мене взагалі немає мізків...я тупо тіло..правда ж?пусте тіло, від якого тре тільки одне))при першій нашій зустрічі ти клеївся до мене, але як усвідомив ,що ніхуя в тебе не вийде,то відразу ж почав мене обсипати такими от компліментами.Мені все одно на тебе ,похуй,а пишу я тут,бо мені подобається виражати свої думки на рахунок тебе.і я взагалі не розумію,нах ти мене собі в асю додав...сам почав мені писати...це що,друга спроба?!живи своїм життям, іроскінхед і не вставай на моєму шляху, "КАКОЕ-ТО ЕБЛО"..послухай-но ще раз F.P.G)))) *crazygirl*

0

21

коли я до тебе як ти кажеш клеєвся я був в жопу п'яний тоді і потім освідомив нахуя я це робів до таого кракоділа ліз! а то ши там про себе казала то ти правду про себе сказала молодець! іди плач. ріж собі вени і втикни собі флаг у заднічю! радуйся шо ти дівчина, блять овца не зайобуй! може в fpg песня "побереги своє єбло"

0

22

я емо-герла...ууууууууууууу *fuck* ))типу карочє я в київі стала трушнішою.....в мене чьолочка відросла...поясочків прикупила,значочків...во!і стала ще страшнішою....якби ти мене зара побачив,злякався просто...а ще я стала тупішою..............А в цей час,коли у пана літра в голові намальовувалася картина його мрій щодо мене, він пробовжував працювати над своїм образом....
-Мммм....ким же мені ще бути?-запитав себе Літр,-Може то металюгою....хоча нє,вони патлаті,а в мене ірокез...не можу...ем...може то емо??це ж нині модно)вон,Маринка ж в нас емо,така крута дівка..тре сьодні на неї дрюкнути,бо вже надоїло на самого себе...ех,тяжке життя у скіно-гото-вело-козако-панка....дівки вже 4 місяць не дають....І що ж в мені такого поганого...тож начебто не урод(ну, принаймні я так думаю),пеніс наче також хвацько стоїть...велик...ну,тре прикупити кілька деталей,бо вони зламалися,але то таке...пью багато,можу випити 10 літрів молока залпом... пиво..та яке пиво?!воно ж дороге...а я така жадюга)краще мамине молоко з цицьки посмоктать....а нє...сюди б Маринку...ех...да,замечтался....блін...ЩО Ж ЙОГО РОБИТИ,НАХ???!!!!аа,знаю,загляну я краще на форум і почну далі писати яка МАринка хуйова...шоб знала....я про неї не забуваю,моє маленьке крокодиленятко))) :O

Отредактировано Marintusss (2007-12-17 00:52:45)

0

23

іди нах *pal*  *piska*  *skull*

0

24

Шота тут вже стало не цікаво

0

25

АААААААААААААААААААААААААА де я був коли то все відбувалось!!!!!!!!!!!!ААААААААААААА
LITR не заплакав як писав ?
Marintusss Медам Вы ЖЖОТЕ)
І цей! сука забув шо мав писати! зара шераз перечитаю!
ОТ Шо дімон значить Ти всетаки признав ШО ти до не ї клеївся!))))))))

LITR написал(а):

коли я до тебе як ти кажеш клеєвся я був в жопу п'яний тоді і потім освідомив нахуя я це робів до таого кракоділа ліз! а то ши там про себе казала то ти правду про себе сказала молодець! іди плач. ріж собі вени і втикни собі флаг у заднічю! радуйся шо ти дівчина, блять овца не зайобуй! може в fpg песня "побереги своє єбло"

))) ну вот тепер я бачу що ця тема не мертва)) ШО продовжим)! Хто ще сміливець поспілкуватись онлайн в віртуалі З дімоном? для цьго вам лише треба вислати смс на номер )) лано не буду його номер давати! Ато він і побити може! а куда мені з моїм СМАЗЛІВИМ їблом Ходити побитим))
Ого скілько я написав) прям дотримуюсь розмови МарінГо і дімона! (О_о)

0

26

S.K.A.
А ти чого носа сюди сунеш?? Не цыкаво йому Бачите! то шо тобы Реалыты шов "За склом монытора" ???
ТО Жізнь парень Жізнь! Розумыеш про шо я ?

0

27

Звісно розумію! Просто все якось награно...

0

28

От щоб це вживу побачити!...

0

29

ще б тебе вживу побачити..))

0

30

Та не вживу не тема)) Факт такоъ розмовы мы з адмыном вже продумали!)
Еа ТО булобю не так Екстра Файно)

0

Вы здесь » Fucking Gorky Park » Обсирання один одного » Обсирання скіно-гото-вело-козако-панка вгадайте кого???